Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Varlytea @ 2007 04 16, 20:57)
Į šitą mokyklą ir mus ne pagal gyvenamąją vietą priėmė, tai manau kad problemų nebus. Nes mums tai Sietuvos mokykla po langais, bet ko tai ten visai netraukia schmoll.gif , tai per lauką pereini, ir Medeinos pasieki. Drąsiai galit leist, tikrai gera mokykla, pradinės mokyklos privalumai man tikrai pralenkia vidurinėse mokyklose esančių pradinių klasių. Draugai turi irgi trečiokus, kitose mokyklose tik, tai palyginom paruošimą - tai mūsų stipresnis pasirodė. thumbup.gif

Sveikos, apšvieskite būsimo pirmoko mamą apie šiuolaikinę švietimo sistemą blush2.gif Tai yra vidurinės (nuo 1 klasės iki ? klasės) ir yra tiesiog pradinės, kaip suprantu 1-4 klasės? Nelabai aš čia suprantu... 4u.gif Tai jei kalbėti apie Medeinos m-klą, tai vaikas atlanko 4 klases, toliau mokos toje pačioje mokykloje?

Ir dar, Varlytea, kodėl Sietuvos netraukia? Mums ji irgi praktiškai po langais...
Atsakyti
QUOTE(Strazdute @ 2008 01 21, 14:38)
Sveikos, apšvieskite būsimo pirmoko mamą apie šiuolaikinę švietimo sistemą  blush2.gif Tai yra vidurinės (nuo 1 klasės iki ? klasės) ir yra tiesiog pradinės, kaip suprantu 1-4 klasės? Nelabai aš čia suprantu... 4u.gif Tai jei kalbėti apie Medeinos m-klą, tai vaikas atlanko 4 klases, toliau mokos toje pačioje mokykloje?

Ir dar, Varlytea, kodėl Sietuvos netraukia? Mums ji irgi praktiškai po langais...

As isisitikinus, kad vaikai lanke pradienes mokyklas ateina kitokie ! Pradineje truputi kita atmosfera , ramesne, tylesne, vaikai bendrauja truputuka kitaip , nera to pastovaus kovojimo uz buvi , jie visada mokytojai po akimis ! As neisivaizduoju savo kleckiuko vidurinje mokykloje ..... iki siol mes nezinome keiksmazodziu, vaikai is geru seimu visi , tikrai labai dziaugiuosi Ausros pradine mokykla , nors vezioti ten nera labai patogu, netoliese yra Seskines vidurine ,bet mes ten net negalvojame leisti !
Atsakyti
O koks Aušros pradinės adresas? rolleyes.gif
Atsakyti
geda pasakyti, bet ir nepamenu... smile.gif gal medeinos 5. pasziuresiu sutartyje - parasysiu , kol kas neturiu po ranka
Atsakyti
Sveikos, domiuosiu Dvarcioniu pradine mokykla, gal galit ka pasakyt?Girdejau, kad dar yra Kairenuose, bet nezinau, kur ji yra? g.gif
Mes gyvenam Galgiuose 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat ieškom mokyklos, įdomu ar Dvarčionyse gera mokykla? Gyvenam Galgiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURJUR: 27 sausio 2008 - 18:20
QUOTE(kakadudelta @ 2008 01 24, 11:16)
geda pasakyti, bet ir nepamenu... smile.gif gal medeinos 5. pasziuresiu sutartyje - parasysiu , kol kas neturiu po ranka

Sveikos,
as girdejau apie Ausros pradines dabartiniu ketvirtoku mokytoja puikiu atsiliepimu, gal kas galit issakyt savo nuomone, gal yra tos mokyklos ketvirtoku mamyciu, butu labai smagu isgirsti Jusu nuomone. Buvau nuejus i Ausros pradine, tai labai gera ispudi paliko mokykla - pasirode labai jauku, silta...manau, kad pirmokiukams butu visiskai neblogai, tik norisi daugiau apie mokytoja suzinoti
Atsakyti
QUOTE(Pruncele @ 2008 01 28, 15:18)
Sveikos,
as girdejau apie Ausros pradines dabartiniu ketvirtoku mokytoja puikiu atsiliepimu, gal kas galit issakyt savo nuomone, gal yra tos mokyklos ketvirtoku mamyciu, butu labai smagu isgirsti Jusu nuomone. Buvau nuejus i Ausros pradine, tai labai gera ispudi paliko mokykla - pasirode labai jauku, silta...manau, kad pirmokiukams butu visiskai neblogai, tik norisi daugiau apie mokytoja suzinoti

as tai tik viena mokytoja Liza pazistu smile.gif , bet ji bus laisva po 3 metu smile.gif - puiki mokytoja 4u.gif puikioje mokykloje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2007 12 18, 15:14)
Pažiūrėjau nuotraukytes. Vaizdai man pažįstami, nes dukra jau treti metai lanko "Aušros" darželį, o kitais metais planuojam leisti į pirmą klasę. Tiesą sakant, kai prieš 3 metus atsikėlėme į Pašilaičius, labai norėjome papulti į "Aušrą" būtent dėl tos pradinės mokyklos. Kai tik pradėjome lankyti, vaizdas viduje (o ir lauke), bent jau darželio, man pasirodė labai skurdus, bet dabar jau po truputį tvarkosi. Mūsų grupėje tarp tėvelių lyg tai prasidėjo kalbos, kad ne visi leis vaikučius į pirmą klasę "Aušroje", bet mes turbūt jau nusistatymo nekeisime.
Labai tvarkinga jūsų klasė (iš nuotraukyčių), aš pati dar mokykloje nesu buvusi, bet planuoju iki Naujųjų būtinai nueiti.

Labas mamaInga,
kaip suprantu Jusu dukryte Ausros darzelyje priesmokyklineje grupeje, ar daug teveliu vaikus planuoja leisti i kitas mokyklas ir ar didele dabar Jusu grupe, noreciau suzinoti, nes mums tai labai aktualu, kadangi noretume savo sunuka leisti i ta mokyklele, be to, gal ka zinot apie dabartiniu ketvirtoju mokytoja, aciu, laukiu zinutes
Atsakyti
Mes gyvename uz Vilniaus.Noretume lankyti Filaretu pradine arba P.Masioto pradine m-kl.Kaip i jas papulti juk pagal registracijos vieta nepriklauso? g.gif
Atsakyti
dar apie Žemynos mokyklą įdomu būtų sužinoti. Pradinukia domina, ketvirtokų mokytojos. bigsmile.gif
Atsakyti
Diana Mora, jei i Filaretu, kuo greiciau nes prasyma, gal papulsi, nes siemet tik 2 pirmos klases bus ir pirmiausia priima vaikus pagal gyvenama vieta, o jei liks laisvu vietu, tai pagal prasymo atnesimo pirmuma
Atsakyti