Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Sviesele @ 2005 08 23, 08:50)
Teisingai, turėjau omeny vaikams duodamus mobiliakus 4u.gif

Pradinė mokykla gera yra dar Šeškinėj (tik tikslaus pavadinimo nežinau), o Medeinos ir Aušros pradinės mokyklos Pašilaičiuose irgi tėvų giriamos.

Mes lankome Ausros pradine mokykla- labai patenkinti , mokytoja labai gera ,klase grazi , turi taip pat poilsio kambari , klaseje kompiuteri , vaikai visada uzimti , laikas suplanuotas, i lauka isveda , valgykla labai jauki , valgo tik po viena klase , mokykloje vaiksto su tapkytem.Bent jau musu klases tevai labai malonus, vaikai visi mandagus, per puse metu nebuvo nei mustyniu, nei keiksmazodziu nesmoko . Turi ir tv klase, laisvu laiku vaikai multikus gali paziuret .Bureliu daug , bet bent man tai vienas munusas - brangus bureliai , nemokamu isviso nera , bet vaikai mokosi jaukioje aplinkoje , mokytoja , bent jau musu tikra profesionale , vaikas bega i mokykla ....idesiu nuotraukyciu ...
Atsakyti
QUOTE(kakadudelta @ 2007 12 15, 00:43)
Mes lankome Ausros pradine mokykla- labai patenkinti , mokytoja labai gera ,klase grazi , turi taip pat poilsio kambari , klaseje kompiuteri , vaikai visada uzimti , laikas suplanuotas, i lauka isveda , valgykla labai jauki , valgo tik po viena klase , mokykloje vaiksto su tapkytem.Bent jau musu klases tevai labai malonus, vaikai visi mandagus, per puse metu nebuvo nei mustyniu, nei keiksmazodziu nesmoko . Turi ir tv klase, laisvu laiku vaikai multikus gali paziuret .Bureliu daug , bet bent man tai vienas munusas - brangus bureliai , nemokamu isviso nera , bet vaikai mokosi jaukioje aplinkoje , mokytoja , bent jau musu tikra profesionale , vaikas bega i mokykla ....idesiu nuotraukyciu ...

kelintokas jusu vaikas?
Atsakyti
QUOTE(Pupsas @ 2005 10 24, 15:54)
Dukra lanko Sviesos pradine mokykla. Cia Fabijoniskese. Ir ji ir mes patenkinti. Mokytoja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Turbut tai svarbiausia  smile.gif

Tai jums pasiseke, nes as blogos nuomones apie ja visa- isskyrus direktores malonuma unsure.gif

QUOTE(Chiki @ 2007 01 03, 11:34)
Sveikos mamos  smile.gif

Mane labai domina Sviesos mokykla, kokia ten atmosfera, kokios salygos? Kokias mokytojas rekomenduotumet. Laikas jau pasirinkti mokykla sunui.

QUOTE(Laran @ 2007 03 20, 15:10)
Gal kas lanko Sviesos mok , Fabijoniskes. kokie atsiliepimai?

QUOTE(Knopkutė @ 2007 03 28, 19:47)
Sveikos, mamytės, iš tiesų būtų labai miela, jei pasidalintumėte savo atsiliepimais ir patirtimi apie Šviesos pradinę mokyklą? smile.gif

QUOTE(Alvydė @ 2007 10 04, 23:02)
Gal galit pasidalinti info apie Šviesos pradinę mokyklą, atskiros temos kaip ir neradau. kokie minusai, pliusai.  bigsmile.gif

Galiu pasidalinti savo ispudziais gal labiau apie siu metu laida. Viena mokytoja klykia istisai, kita kaip armijoje ugdo, trecia musiske- tikra katastrofa, ketvirta puse velnio- nieko blogo dar negirdejau ir gan maloni pasirode.
Mokykloje yra ir tokiu klasiu po 20 kvadratiniu metru, kur mokosi 25 mokiniai, nera ventiliacijos ir mini rubine kur telpa max 10 vaiku. Nuo maisto kokybes viena diena mano sunaus klaseje apsinuodyjo net 12-13 mokiniu lotuliukas.gif Maniskis net i reanimacija papuole doh.gif
Ten nebent eiti labiai gabiems, nes jei vaikas jautrus ar prasciau matantis, tai salygu geru netures. I tualeta pamokos metu negalima- varyk i kelnes vadinasi doh.gif
Ir t.t
Stai ta giriama mokykla 4u.gif
Jei kas patars kur galeciau perrasyti savo vaiki- buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 17, 01:01)
Tai jums pasiseke, nes as blogos nuomones apie ja visa- isskyrus direktores malonuma  unsure.gif
Galiu pasidalinti savo ispudziais gal labiau apie siu metu laida. Viena mokytoja klykia istisai, kita kaip armijoje ugdo, trecia musiske- tikra katastrofa, ketvirta puse velnio- nieko blogo dar negirdejau ir gan maloni pasirode.
Mokykloje yra ir tokiu klasiu po 20 kvadratiniu metru, kur mokosi 25 mokiniai, nera ventiliacijos ir mini rubine kur telpa max 10 vaiku. Nuo maisto kokybes viena diena mano sunaus klaseje apsinuodyjo net 12-13 mokiniu  lotuliukas.gif  Maniskis net i reanimacija papuole  doh.gif
Ten nebent eiti labiai gabiems, nes jei vaikas jautrus ar prasciau matantis, tai salygu geru netures. I tualeta pamokos metu negalima- varyk i kelnes vadinasi  doh.gif
Ir t.t
Stai ta giriama mokykla  4u.gif
Jei kas patars kur galeciau perrasyti savo vaiki- buciau dekinga  4u.gif

Nieko sau ! O į kurią klasę eintae? Aš iš ketvirtokų ir pirmokų mamos girdėjau, kad viskas thumbup.gif Parašykite bent į Az ps kokią mokytoją esate pakliuvę.
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 12 17, 11:16)
Nieko sau ! O į kurią klasę eintae? Aš iš ketvirtokų ir pirmokų mamos girdėjau, kad viskas  thumbup.gif    Parašykite bent į Az ps kokią mokytoją esate pakliuvę.

Einame pas Laima Skendeliene- ne as viena toje klaseje skundziuosi del mokytojos. Vienas tevelis jau pabego ir dar keli tik ketina. Yra ten ir geru pedagogu ir geru klasiu ( patalpu), bet tik dalis. Dirba neatsizvelgdamos i svietimo reikalavimus, o apie zmogiskuma isvis patylesiu. Vaikams bukina smegenis- tipo tu bukas- niekada nieko neismoksi- ierskokis privaciu kas uzsiims su tavimi, nes jos tipo laiko neturi tam. Yra puse k;lases kam neleidzia pasisakyti doh.gif Niekad nebuciau patikejus apie tokius dalykus, bet kai viskas patirta savu kailiu, tai siaubas vien pagalvojus 4u.gif
Jei ka rasyk man issamiau papasakosiu biggrin.gif Manau visur yra minusu, bet cia ju tiek tikrai nesitikejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 12 16, 16:54)
kelintokas jusu vaikas?

Alvyde, ar jusu vaikas taip pat lanko sia mokykla(Ausros pradine)?mano - pirmokas, labai as pergyvenau rinkdamasi mokykla, nes turu labai jautru berniuka .Bet kuo toliau tuo labiau dziaugiuosi , musu mokytoja labai graziai benndrauja , vaikas eina su noru , klaseje nera vaiku tokiu kaip buvo darzelyje , kol kas jokiu mustyniu, negraziu zodziu ... o ir siaip labai jauki mokylele , ryt pas mus svente , idesiu nauju nuotraukyciu !
http://s263.photobuc...i155/delta_040/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakadudelta: 18 gruodžio 2007 - 12:04
QUOTE(kakadudelta @ 2007 12 18, 12:54)
Alvyde, ar jusu vaikas taip pat lanko sia mokykla(Ausros pradine)?mano - pirmokas, labai as pergyvenau rinkdamasi mokykla, nes turu labai  jautru berniuka .Bet kuo toliau tuo labiau dziaugiuosi , musu mokytoja labai graziai benndrauja , vaikas eina su noru , klaseje nera vaiku  tokiu kaip buvo darzelyje  , kol kas jokiu mustyniu, negraziu zodziu ... o ir siaip labai jauki mokylele , ryt pas mus svente , idesiu nauju nuotraukyciu !
http://s263.photobuc...i155/delta_040/

Pažiūrėjau nuotraukytes. Vaizdai man pažįstami, nes dukra jau treti metai lanko "Aušros" darželį, o kitais metais planuojam leisti į pirmą klasę. Tiesą sakant, kai prieš 3 metus atsikėlėme į Pašilaičius, labai norėjome papulti į "Aušrą" būtent dėl tos pradinės mokyklos. Kai tik pradėjome lankyti, vaizdas viduje (o ir lauke), bent jau darželio, man pasirodė labai skurdus, bet dabar jau po truputį tvarkosi. Mūsų grupėje tarp tėvelių lyg tai prasidėjo kalbos, kad ne visi leis vaikučius į pirmą klasę "Aušroje", bet mes turbūt jau nusistatymo nekeisime.
Labai tvarkinga jūsų klasė (iš nuotraukyčių), aš pati dar mokykloje nesu buvusi, bet planuoju iki Naujųjų būtinai nueiti.
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2007 12 18, 15:14)
Pažiūrėjau nuotraukytes. Vaizdai man pažįstami, nes dukra jau treti metai lanko "Aušros" darželį, o kitais metais planuojam leisti į pirmą klasę. Tiesą sakant, kai prieš 3 metus atsikėlėme į Pašilaičius, labai norėjome papulti į "Aušrą" būtent dėl tos pradinės mokyklos. Kai tik pradėjome lankyti, vaizdas viduje (o ir lauke), bent jau darželio, man pasirodė labai skurdus, bet dabar jau po truputį tvarkosi. Mūsų grupėje tarp tėvelių lyg tai prasidėjo kalbos, kad ne visi leis vaikučius į pirmą klasę "Aušroje", bet mes turbūt jau nusistatymo nekeisime.
Labai tvarkinga jūsų klasė (iš nuotraukyčių), aš pati dar mokykloje nesu buvusi, bet planuoju iki Naujųjų būtinai nueiti.

Aš lyg ir norėjau ten leisti, bet sužinojau, kad bus tik viena pirma klasė, o žada labai daug vaikų, apie 28 minėjo. tai kažkaip nesinori į tokią didelę klasę. net nežinau, labai sunku apsispręsti. jei ką sužinosi, parašyk. labai bus įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 12 18, 23:08)
Aš lyg ir norėjau ten leisti, bet sužinojau, kad bus tik viena pirma klasė, o žada labai daug vaikų, apie 28 minėjo. tai kažkaip nesinori į tokią didelę klasę. net nežinau, labai sunku apsispręsti. jei ką sužinosi, parašyk. labai bus įdomu.

Visose kitose mokyklose ( kalbu apie didziaja dauguma) klasese po 24-27, tai nedidelis skirtumas tas 28 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 12 18, 23:08)

Musu 1B klaseje -24 vaikuciai , bet jei ir 28 butu 100 kart geriau nei vidurineje mokykloje, cia jauku, saugu , ir to demesio is mokytoju jiems nestinga, visi jie kaip viena seima, nesigailiu, nes man ramu , kai vaikas ten !
Papildyta:
QUOTE(mamaInga @ 2007 12 18, 15:14)

Jus del darzelio teritorijos tai tikrai teisi , nebuciau vaiko i toki darzeli leidusi , ikelsiu is musu buvusio darzelio Peleda nuotraukyciu thumbup.gif , bet kaip pradinei mokyklai -super kiemas, daug zalumos, medeliu , vieta kur zaisti kvadrata ir krepsini .....
Zinot sitoje mokykloje jie nepatiria didelio streso , nera dideliu vaiku , mokytoja visada su jais , visokiu veiklu prigalvoja , o siandien vaikai parode labai grazu vaidinima , ju mokytoja pati turi muzikos bureli , tikrai jauciasi ! Mes labai patenkinti , bent jau musu mokytoja Liza! Kaledu sennelis pries duodant dovana mokytojai vaiku paklause kokia ji, tai tiek komplimentu maziukai pasake smile.gif . Bet ta mokyklele nera pigi ! Bet kai pagalvoji vardan ko mes dirbam, gi del savo mazu stebukliuku, kurie taip greitai auga .....
Atsakyti
QUOTE(kakadudelta @ 2007 12 19, 12:24)
Musu 1B klaseje -24 vaikuciai , bet jei ir 28 butu 100 kart geriau nei vidurineje mokykloje, cia jauku, saugu , ir to demesio is mokytoju jiems nestinga, visi jie kaip viena seima, nesigailiu, nes man ramu , kai vaikas ten !
Papildyta:

Jus del darzelio teritorijos tai tikrai teisi , nebuciau vaiko i toki darzeli leidusi , ikelsiu is musu buvusio darzelio Peleda nuotraukyciu  thumbup.gif , bet kaip pradinei mokyklai -super kiemas, daug zalumos, medeliu , vieta kur zaisti kvadrata ir krepsini .....
Zinot sitoje mokykloje jie nepatiria didelio streso , nera dideliu vaiku , mokytoja visada su jais , visokiu veiklu prigalvoja , o siandien vaikai parode labai grazu vaidinima , ju mokytoja pati turi muzikos bureli , tikrai jauciasi ! Mes labai patenkinti , bent jau musu mokytoja Liza! Kaledu sennelis pries duodant dovana mokytojai vaiku paklause kokia ji, tai tiek komplimentu maziukai pasake  smile.gif . Bet ta mokyklele nera pigi ! Bet kai pagalvoji vardan ko mes dirbam, gi del savo mazu stebukliuku, kurie taip greitai auga .....

atnaujinau nuotraukytes
http://s263.photobuc...i155/delta0_40/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakadudelta: 19 gruodžio 2007 - 12:30
QUOTE(kakadudelta @ 2007 12 19, 13:29)

tai čia irigi apei Aušros pradinę? kelintokai jūs esate?labai būtų įdomu išgirsti 4-tokų nuomones.
Atsakyti