Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Fima @ 2007 08 30, 09:01)
Sveika,
galiu parasyti tik apie Jaruzales mokykla. Mokykla maza, o mokiniu labai daug. Po pamokine veikla skurdi. Blogiausia, kad terciokai ir ketvirtokai eina po pietu. Mes patys gyvename Jaruzaleje, bet vaika veziojame i "Ziburio" pradine mokykla. Ta mokykla tikrai gera, po pamoku vyksta daugybe bureliu, kiekviena diena vaikus veza i basena, yra pailginta dienos grupe. Mums ji tinka ir patinka.

Sveiki,
dekoju uz atsakyma. Ziburio kiek toli butu g.gif . Gal dar kokiu nuomoniu isgirsiu smile.gif
Ikius mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes iš Jeruzalės važinėjam į Žemynos pagrindinę-labai šauni mokykla,esam labai patenkinti.O į Jeruzalės jokiu būdu neikit-dirba giminaitė mokytoja,nepatarė mums niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Chiki @ 2007 01 03, 12:34)
Sveikos mamos  smile.gif

Mane labai domina Sviesos mokykla, kokia ten atmosfera, kokios salygos? Kokias mokytojas rekomenduotumet. Laikas jau pasirinkti mokykla sunui.

Labai gera mokykla, labai nuostabi mokytoja Danutė Jakubienene, mano sunus baige sioje mokykloje 4 klases, igijo stiprius mokymosi pagrindus ir dabar nors jis jau yra aštuntokas, gerai toliau mokinasi ir sia mokykla labai nuosirdziai ir maloniai prisimename.
Atsakyti
Sveikutes,
Gal galite ka nors parasyti is savo patirties apie atmosfera Genio pradinej Blindziu g. Kaip mokytojos dabartiniu pirmoku?
Atsakyti
Gal galit pasidalinti info apie Šviesos pradinę mokyklą, atskiros temos kaip ir neradau. kokie minusai, pliusai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 10 04, 23:02)
Gal galit pasidalinti info apie Šviesos pradinę mokyklą, atskiros temos kaip ir neradau. kokie minusai, pliusai.  bigsmile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiu nuomonių, dar kitaip Geros pradžios mokykla, Fabijoniškės.
Atsakyti
QUOTE(Kinga @ 2007 09 06, 16:04)
Sveikutes,
Gal galite ka nors parasyti is savo patirties apie atmosfera Genio pradinej Blindziu g. Kaip mokytojos dabartiniu pirmoku?

Gera atmosfera,mano mergaitė šiemet ketvirtokė, ir jai ši mokykla patinka smile.gif Kadangi Genio pradinė mokykla yra dvejose vietose: Blindžių ir Miglos gatvėje, tai ir įspūdžiai apie ją susimaišo. Tai, kas būdinga Miglos g.mokyklos daliai, visai netinka Blindžių g.Man susidarė įspūdis,kad Blindžiuose yra mažiau snobizmo, atviresnė,nuoširdesnė aplinka, bet ir paprastesnės sąlygos. Jei klasės daugiau mažiau visos sutvarkytos, tai to nepasakysi apie koridorius, salę. O ir Genio vadovybės požiūris į Blindžių g. mokyklą yra na toks...savotiškas...primena pamotės ir vos pakenčiamos podukros santykius. Deja verysad.gif
Apie pirmokų mokytojas nieko, deja, nežinau, bet apie ketvirtokų mokytojas turiu ką pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 10 16, 23:29)
Laukiu nuomonių, dar kitaip Geros pradžios mokykla, Fabijoniškės.

bigsmile.gif
Atsakyti
Gal žinote, kokios mokytojos P.Mašioto mokykloje šiemet turi trečiokus ir ketvirtokus? Ką rekomenduotumėt iš vienos ir kitos kartos? 4u.gif
Atsakyti
šitoj temoj tyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugninė avytė @ 2007 10 30, 00:09)
Gera atmosfera,mano mergaitė šiemet ketvirtokė, ir jai ši mokykla patinka smile.gif Kadangi Genio pradinė mokykla yra dvejose vietose: Blindžių ir Miglos gatvėje, tai ir įspūdžiai apie ją susimaišo. Tai, kas būdinga Miglos g.mokyklos daliai, visai netinka Blindžių g.Man susidarė įspūdis,kad Blindžiuose yra mažiau snobizmo, atviresnė,nuoširdesnė aplinka, bet ir paprastesnės sąlygos. Jei klasės daugiau mažiau visos sutvarkytos, tai to nepasakysi apie koridorius, salę. O ir Genio vadovybės požiūris į Blindžių g. mokyklą yra na toks...savotiškas...primena pamotės ir vos pakenčiamos podukros santykius. Deja verysad.gif
Apie pirmokų mokytojas nieko, deja, nežinau, bet apie ketvirtokų mokytojas turiu ką pasakyti smile.gif

Labai įdomu sužinoti apie ketvirtokų mokytojas, nes jos kitais metais turės pirmokus. Ar yra prailginta grupė Blindžių gatvėje, iki kelintos valandos vaikai joje būna ir kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti