QUOTE(Varlytea @ 2007 04 16, 21:57)
Į šitą mokyklą ir mus ne pagal gyvenamąją vietą priėmė, tai manau kad problemų nebus. Nes mums tai Sietuvos mokykla po langais, bet ko tai ten visai netraukia , tai per lauką pereini, ir Medeinos pasieki. Drąsiai galit leist, tikrai gera mokykla, pradinės mokyklos privalumai man tikrai pralenkia vidurinėse mokyklose esančių pradinių klasių. Draugai turi irgi trečiokus, kitose mokyklose tik, tai palyginom paruošimą - tai mūsų stipresnis pasirodė.
Sveikutės, nu ką šiandien ir vėl mūsų nepriėmė ne pagal gyvenamąją vietą atseit, siūlė eiti į Sietuvos ir pan. Jau net apsiverkiau šiandien nebeišlaikiau, ketvirta mokykla ir nieko nepešėm Nežinau kur reikės dėtys, reikalas bresta emigruot iš Lietuvos arba prašyti pagalbos iš aukščiau. Kiek žinau kas turi pažįstamu gauna bet kuria mokyklą, o ką daryti sąžiningiems žmonėms
Šita nors normaliai pašnekėjo kitos vos n.... nesiunčia, aš pakraupus
Papildyta:
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 15, 22:20)
musu tai seimos gyd.kazkoks sia sav.uzklausiau del tos pazymos i mokykla,tai jis man liepe rudeni ateiti su vaiku as aisku nelauksiu to rudens.o kaip ten is ortopedo ir okulisto turi jie kazkur antspaudus sudeti ar kokia pazyma duoti?nes mes eisim privaciai,tai galvoju tuo paciu susitvarkyti ir dar del tuberkuliozes mes darem kai sunui 6m.buvo,o dabar pasikeite seimos gyd.ir sesele aiskina.kad vel reikes is naujo daryt
Tikrai, kad keistas gydytojas Jei eisi privačiai pas okulistą, tai išrašą po to nunešk į polikliniką ir seselė surašys į medicininę kortelę mokyklos.
Neseniai skiepijomės nuo tuberkoliozės, truputį paraudo skiepukas, peršvietė sulaukėme atsakymų, bet viskas gerai
Medicininė jau namie, bet va mokyklos dar neturime