Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

o dabar gandas eina kad valdziai pasikeitus jos visai nerenovuos verysad.gif , bet dar nezinau tiksliai
Atsakyti
Gaila, kad nėra mamų pasisakančių, kurių vaikai leidžia į šitą mokyklą. Mano dukra dar kitais metais bus pirmokė, planuoju aš irgi į šitą mokyklą leisti. norėtųsi nuomonių išklausyti daugiau.
Atsakyti
Gal kas lankot Seskines pradzios mokykla(pries LNK), ar Zygimanto Augusto mokykla? Siemet eisim i pirma klase. Kuria geriau rinktis? Gal kokiu nors atsiliepimu apie mokytojas turit?Gal kas lankot ketvirta klase?
Atsakyti
Labai laukiu atsiliepimų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 03 14, 14:16)
uzrasem mes savo mokslinciu i pirma sio mokykleles klase  ax.gif tai buvo 5-ta mokykla i kuria mes kreipemes  bigsmile.gif niekur neprieme,atseit nepriklausom pagal gyvenama vieta.pirmas ispudis visai nieko  g.gif tik as kaip supratau,kad ja renovuos kitais metais,o ne siais  g.gif

Sveikinu suradus mokyklą 4u.gif O į kokias dar bandėt, kad nepriėmė? Mes taip pat blaškomės, nes ne pagal gyvenamą vietą. Dar kol kas neapsistojome niekur sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 11, 13:12)
Sveikinu suradus mokyklą  4u.gif O į kokias dar bandėt, kad nepriėmė? Mes taip pat blaškomės, nes ne pagal gyvenamą vietą. Dar kol kas neapsistojome niekur sad.gif

nu nenoriu prikarkseti, bet siaip tai su prasymas jau patarciau paskubeti, ypac jei noresit pasirinkti pas kokia konkreciai norite mokytoja, nes paskui sarasai bus sudaryti ir negalesite laisvai rinktis, nesakau kad bus neymanoma, bet tikrai bus sunkiau viska suderinti.
Atsakyti
Prieš kiek laiko nešti prašymą?mano dukra kitą rudenį eis.
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 04 12, 13:44)
Prieš kiek laiko nešti prašymą?mano dukra kitą rudenį eis.

manau iki geguzes pabaigos geriausia, aisku ir velaiu priima, bet tik jei yra vietu ir zinoma negali nepriimti jei jums ta mokykla priklauso pagal gyvenama vieta, tada veikia visi istatymai vaiko naudai ir mokykla privalo priimti net jei ir perpildyta, be to nepamirskite medicinines pazymos, jei neturite pazystamu poliklinikose, gali uztrukti, gydytojai vasara atostogauja ir pas visus specelistus eiles menesines, man asmeniskai uztruko ilgokai, tai pas akulista eile men i prieki , pas ortopeda irgi panasiai buvo, tai taip visa vasara ir turejau ieskoti kas ir kada gales paziureti ir antspauda uzdeti, siaip tai gal ir nieko bet jautiesi lyg darbai nebaigti ir negali atsipalaiduoti, o jei dar islystu kokia problemele del stuburo ar akiu, tai dar daugiau laiko atima, na bet gal cia tik man atrode klaiku vaikscioti po tas poliklinikas, toks jausmas kad kaskas serga.
Atsakyti
Mes tai trečiokai šitoj mokykloj.
Mokykla nenusivylėm, tiesa mokyklos valdžia gal senamadiška šiek tiek, nesireklamuoja visai, o be reikalo ax.gif , kiek žinau pirmokų ir antrokų tik po dvi klases surinko, kai anksčiau po tris-keturias būdavo. Bet jei kokia problema, visada kreipia dėmesį ir neliksi vienas lauke karys, kaip pagrindinėse mokyklose. Dėl mokslų - klasėse dirba kiek įmanoma individualiai su kiekvienu mokiniu, prisitaiko prie jo tempo. Pirmesni atlikę užduotis, gauna papildomai tobulintis užduočių iš kopijuotų lapų visokių, tai rezultatais esu patenkinta. Turi savo pažymių knygeles, kur vertinimas ne visokiom neaiškiom saulytėm, o balų atitikmenimis - raidėmis -p- puiku, L-labai gerai, S-susirūpink ir panašiai. Valgykla tiesa ne itin, bet šiemet lygtai pasikeitė maisto kompanija, tai nebesiūlo kaip anksčiau būdavo - kai užsakai pica, gauni karštą sumuštinį unsure.gif unsure.gif unsure.gif . Dar galima rinktis iš visokių blynelių, kepsnio, užsisako vaikas pats ryte tai dienai arba galima tėvams pirmadienį iš ryto meniu sudaryti savaitei. O dar daug priklauso nuo mokytojos, nors ten pavaduotoja griežta, laiko mokytojas po padu ax.gif ax.gif .
Klauskit, kas dar domina, pamenu ir pačiai labai sunku buvo renkantis mokyklą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 14, 17:00)
manau iki geguzes pabaigos geriausia, aisku ir velaiu priima, bet tik jei yra vietu ir zinoma negali nepriimti jei jums ta mokykla priklauso pagal gyvenama vieta, tada veikia visi istatymai vaiko naudai ir mokykla privalo priimti net jei ir perpildyta, be to nepamirskite medicinines pazymos, jei neturite pazystamu poliklinikose, gali uztrukti, gydytojai vasara atostogauja ir pas visus specelistus eiles menesines, man asmeniskai uztruko ilgokai, tai pas akulista eile men i prieki , pas ortopeda irgi panasiai buvo, tai taip visa vasara ir turejau ieskoti kas ir kada gales paziureti ir antspauda uzdeti, siaip tai gal ir nieko bet jautiesi lyg darbai nebaigti ir negali atsipalaiduoti, o jei dar islystu kokia problemele del stuburo ar akiu, tai dar daugiau laiko atima, na bet gal cia tik man atrode klaiku vaikscioti po tas poliklinikas, toks jausmas kad kaskas serga.

Mes jau medicininę pažymą susitvarkėme smile.gif tik mokyklos neturime dar pasirinke blush2.gif tik pas ortopeda idomu kodėl nesiunte g.gif
Papildyta:
QUOTE(Varlytea @ 2007 04 14, 18:40)
Mes tai trečiokai šitoj mokykloj.
Mokykla nenusivylėm, tiesa mokyklos valdžia gal senamadiška šiek tiek, nesireklamuoja visai, o be reikalo  ax.gif , kiek žinau pirmokų ir antrokų tik po dvi klases surinko, kai anksčiau po tris-keturias būdavo. Bet jei kokia problema, visada kreipia dėmesį ir neliksi vienas lauke karys, kaip pagrindinėse mokyklose. Dėl mokslų - klasėse dirba kiek įmanoma individualiai su kiekvienu mokiniu, prisitaiko prie jo tempo. Pirmesni atlikę užduotis, gauna papildomai tobulintis užduočių iš kopijuotų lapų visokių, tai rezultatais esu patenkinta. Turi savo pažymių knygeles, kur vertinimas ne visokiom neaiškiom saulytėm, o balų atitikmenimis - raidėmis -p- puiku, L-labai gerai, S-susirūpink ir panašiai. Valgykla tiesa ne itin, bet šiemet lygtai pasikeitė maisto kompanija, tai nebesiūlo kaip anksčiau būdavo - kai užsakai pica, gauni karštą sumuštinį  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif . Dar galima rinktis iš visokių blynelių, kepsnio, užsisako vaikas pats ryte tai dienai arba galima tėvams pirmadienį iš ryto meniu sudaryti savaitei.  O dar daug priklauso nuo mokytojos, nors ten pavaduotoja griežta, laiko mokytojas po padu  ax.gif  ax.gif .
Klauskit, kas dar domina, pamenu ir pačiai labai sunku buvo renkantis mokyklą  4u.gif

Mes irgi galvojame apie šitą mokyklą, jau nebeišmąstome ką daryti. Buvome susiplanavę į Gabijos, bet nepriėmė, tai dabar ir blaškomes. Reiks eiti kitą savaitę prašymą parašyti. Įdomu ar yra šansų ne pagal gyvenamą vietą papulti? Žemynos tai sakė, kad nelabai, bet prašymą leido priduoti.
Atsakyti
musu tai seimos gyd.kazkoks fool.gif sia sav.uzklausiau del tos pazymos i mokykla,tai jis man liepe rudeni ateiti su vaiku doh.gif blink.gif as aisku nelauksiu to rudens.o kaip ten is ortopedo ir okulisto turi jie kazkur antspaudus sudeti ar kokia pazyma duoti?nes mes eisim privaciai,tai galvoju tuo paciu susitvarkyti g.gif ir dar del tuberkuliozes mes darem kai sunui 6m.buvo,o dabar pasikeite seimos gyd.ir sesele aiskina.kad vel reikes is naujo daryt blink.gif
Atsakyti
Į šitą mokyklą ir mus ne pagal gyvenamąją vietą priėmė, tai manau kad problemų nebus. Nes mums tai Sietuvos mokykla po langais, bet ko tai ten visai netraukia schmoll.gif , tai per lauką pereini, ir Medeinos pasieki. Drąsiai galit leist, tikrai gera mokykla, pradinės mokyklos privalumai man tikrai pralenkia vidurinėse mokyklose esančių pradinių klasių. Draugai turi irgi trečiokus, kitose mokyklose tik, tai palyginom paruošimą - tai mūsų stipresnis pasirodė. thumbup.gif
Atsakyti