Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(grazina111 @ 2007 01 03, 14:02)
Papildyta:
sveika, norejau suzinoti , gal jau lanketes filaretu pradineje, as noreciau ten uzrasyti savo sunu , nes netoli darbo , bet mes gyvename uzmiestyje ir nezinau kaip ten su deklaruota vieta , ar praso , ar imanoma kaip nors kitaip  blush2.gif  aciu uz atsakyma

Mano dukra lanko Filaretų pradinę, nors taip pat gyvename užmiestyje. Svarbu kuo anksčiau paduoti prašymą, nes jie nuo sausio mėnesio jau pradeda priiminėti. Jeigu pažymėsite, kad netoli dirbate, manau neturėtų kilti problemų.

Dėl mokytojų. Susidariau labai gerą nuomonę apie dabartinių ketvirtokų mokytoją Ingą. Labai maloni, švelni. Mokanti bendrauti tiek su tėvais, tiek su vaikais. Buvo dar viena nuostabi veikli mokytoja Egidija, deja ji iš mokyklos išėjo. Yra viena ketvirtokų mokytoja, pas kurią nenorėčiau leisti savo vaiko ir tam tikrai yra priežasčių.

Kas man šioje mokykloje nepatinka, tai maitinimas. Nors mokykla turi savo virtuvę, bet išperkami visam mėnesiui pusryčiai ir pietūs nekokie. Geriau, kad vaikas pats kasdien pirktų maistą, tada pasirinkimas didesnis.
Atsakyti
Ausma, ar gali parasyti man i az pas kokia mokytoja nerekomenduotum? Mano vaikis labai veiklus ir noreciau, kad butu mokytoja, kuri duoda veiklos vaikams, na moka juos uzimti.kadangi maniskiam reikes dirbti dar ir su logopede, tai noretusi, kad mokytoja butu atrama, sunkesniuose dalykuose, kurie susije su kalba.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 01 04, 14:32)
Mano dukra lanko Filaretų pradinę, nors taip pat gyvename užmiestyje. Svarbu kuo anksčiau paduoti prašymą, nes jie nuo sausio mėnesio jau pradeda priiminėti. Jeigu pažymėsite, kad netoli dirbate, manau neturėtų kilti problemų......

aciu labai uz atsakyma, bandysim kaip nors prisirasyti , ir jei gali parasyk kokios mokytojos nerekomenduoji , nes sunus mano labai ramus ir baikstus , jei dar mokytoja kokia ragana papuls tai visai jis bijos i ta mokykla eiti .
Atsakyti
Sveikutes!Labai prasyciau padeti issirinkti m-kla Karoliniskese ar netoli ju.Rudeni turim jau eit i m-kla,o dar neuzrasiau.Mes priklausom Spindulio ,bet girdejau ne kokius atsiliepimus... blink.gif
Atsakyti
Siaip jau patarciau i Azuolyna Lazdynuose vesti, jei gyvenate artimesniame gale Karoliniskiu. kazkaip apie Karoliniskiu mokyklas nelabai geri atsiliepimai budavo. nors aisku viskas keiciasi, negaliu dabar nieko konkretaus pasakyti
Atsakyti
Mūsiškis eina į pradinę mokyklą - darželį "Žiburėlis". Šiaip tai nei kiek nesigailiu, kad ten leidau, vis tiek priežiūra ir aplinka visai kitokia, nei didžiosiose mokyklose. O ir mokytoją turim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 04, 09:55)
Filaretu mokykla atviru duru diena darys 31 kovo.
Kaip ten su uzrasymu nezinau, nes mes tai priklausome Filaretu mokyklai, tai kaip ir nebutus problemu ten uzsirasyti.

Filaretų m-kla prašymus priima nuo sausio. Pirmenybė - pagal gyvenamą vietą arba jei yra brolių-seserų toj pačioj m-kloj. Pateikti ne pagal gyvenamą vietą sunkiau, nes mokykla turi gerą įvaizdį ir dabar populiari. Direktorė super, viską galima pas ją sužinoti, susitarti dėl susitikimo su mokytojais - pamatyti iš anksto, pabendrauti. Ant prašymo galima pažymėti, kurią mokytoją nori pasirinkti. Mes užrašėm ir gavom pagal norus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
galiu patarti, gal nelabai grazu, bet padeda. Reikia deklaruoti gyvenama vieta pas draugus, pazystamus ar bendradarbius, kuriu gyvenamoji vieta priklauso tai mokyklai. Padavus prasyma ir palaukus kol priims, galima vel grizti namo.
Atsakyti
Sveikos, busimu pirmoku siais metais, mamytes,
Gal kas si rudeni ruosiates i Genio pradine mokykla? Gal kokia jau mokytoja turite nusiziureje? Ar jau ten priimineja prasymus? Informacijos neturiu jokios, tad buciau dekinga uz bet kokia zinute.
Atsakyti
QUOTE(Mada @ 2007 01 19, 16:16)
Sveikos, busimu pirmoku siais metais, mamytes,
Gal kas si rudeni ruosiates i Genio pradine mokykla? Gal kokia jau mokytoja turite nusiziureje? Ar jau ten priimineja prasymus? Informacijos neturiu jokios, tad buciau dekinga uz bet kokia zinute.

Mes mokomės pas mokytoją Loretą. Labai nebloga mokytoja. Mums patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aumiga @ 2007 01 02, 15:25)
Sveikos  4u.gif
Mano dukrytė jau rudenį bus pirmokėlė  mirksiukas.gif , galvojame apie Medeinos pradinę arba Žemynos pagrindinę mokyklas, neapsisprendžiu  doh.gif
Gal kas lanko Medeinos mokyklą gali ką nors daugiau papasakoti - gal kokią mokytoją parekomenduoti, apie būrelius, mokyklos mikroklimatą... Domina viskas, labai labai reikia informacijos  4u.gif

SVEIKUTE TIKRIAUSIAI JAU PAVELUOTAI ATSAKYSIU,BET GAL NIEKO, KASKAIP APLEIDAU TEMA 4u.gif KAI ISLEIDAU DUKRA I MOKYKLA, AS VEDZIAU I MEDEIMOS, PASIRINKAU JA DEL TO KAD ARTI IR PATOGU NUEITI, JOKIU GATVIU MUMS NEREIKIA KIRSTI, SIAIP MOKYKLA ZADA SIA VASARA RENOVUOTI, BET NEZINIA KAIP IR KIEK, NES BUVO PLANUOTA LABAI DAUG, DABAR SNEKA TIK APIE STOGA, LANGUS IR GAL DAR TRUPUTI,
SIAIP TAI MAN IR MOKYKLOS POLITIKA KOL KAS PATINKA, BET LABAI DAUG PRIKLAUSYS NUO BUSIMOS MOKYTOJOS, TAIP KAD DABAR SVARBU ISSIAISKINTI KAS BUS PIRMOKU MOKYTOJOS, T.Y. IESKOK DABARTINIU KETVIRTOKU MAMYCIU IR KLAUSINEK, BURELIU NEMAZAI KOKIE YRA GALI PASISKAITYTI MOKYKLOS PUSLAPYJE http://www.medeinos.vilnius.lm.lt/, DEL VALGYKLOS IRGI NE KA GALIU PASAKYTI NES DUKRA VALGO NAMIE ARBA ATSINESTA MAISTA SU SAVIM, PAKEISTI VISI NAUJI STALAI MOKYKLOJE, NAUJOS LENTOS, REMONTO ZINOMA MOKYKLA PRASOSI, BENT JAU MUSU KLASE TAI NE KAIP ATRODO, BET AS TO NESUREIKSMINU, KITU KLASIU TEVELIAI KARTAIS PATYS SUSIMETA IR PAREMONTUOJA, BE TO GAL GI PAREMONTUOS TAS SIENAS RENOVACIJOS METU. ZINOMA PATYS TEEEVAI RINKLEVAS DARO, MES NEMAZAI METEMES PO 50LT, PIRKOME NAUJAS KELIAS SIUKSLEDEZIAS, KABINOME UZUOLAIDAS, IR DAR DAUG VISOKIU NIEKNIEKIU, TUOLETE BUVO TUOLETINIO POPIERIAUS LAIKIKLIAI SULUZE, PASKUI VIENKARTINIAMS RANKSLUOSCIAMS LAIKIKLIUS PIRKOME, TIESA DIDELIS PLIUSA KAD KIEKVIENA KLASE TURI SAVO TUOLETUS, TAI KAIP IR NEREIKIA VAIKAMS PO MOKYKLA LAKSTYTI, TURI ATSKIRA POILSIO PATALPA, SIAIP TU NUEIK I MOKYKLA DIRIKAS TAU VISKA PARODYS, BENT JAU MAN TAI NEPAGAILEJO LAIKO PARODE KAS KUR IR KAIP .SEKMES. smile.gif
Atsakyti
Reklamiste, o ka rinkotes tikyba ar etika? As parinkau vaikui etika, tai sake, kad galiu nepataikyti pas ta mokytoja, kurios noriu, jei jos klaseje bus tikyba g.gif
Atsakyti