QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 17, 22:16)
o kiek tavo maziukui metuku pas mane su vyresneliu panasiaijis visko norejo domejosi ir bande suvoke ir tikraiskiriasi nuo maziuko tad man ir neramu, musu pediatre tai kazkaip viska labai pasyviai ziuri i mus bet mes turim super pcihologe ir ji mums labai padeda
Na,tai paskaiciuokim,kadangi parasyta,jog Dovydas gime 2004 10 22,tai jam dabar turetu buti 4m ir 3men
Maniskis,tai domisi tuo,kas jam patinka.Tarkim,masinelem zaist nemegsta,jei pastumdo,tai max 5min,patinka knygos.Kartais siaip varto,dabar pradejo ziuret i paveiksliukus,rodyt,vardint.Anksciau,tai tik is keliu knygeliu leisdavo kazka paskaityt.Megsta zaisti kaladelem ( lego ir ne tik ),bet stato,tai dazniausiai i vienus vartus,kokia siena ir ne daugiau,bet jei rodai kur ir ka lipint,tai tuomet kazkiek paklauso,o kai nusibosta,tai eina salin,ir per daug neima i galva,kad reiktu susitvarkyt.
Patinka piest,ypac ant sienu ,tai turim labai daug sedevru visur
Su vaikais bendraut bando,bet maziuku nemegsta,su vienmeciais neiseina, nes aplinkui tokiu nera,taigi geriausiai su dickiais,tokiais kaip sese ir vyresniais.
Kartais suvokia ko prasai,kartais ne,bet as plepe - tai daug su juo sneku,vasara lakstom paskui kamuoli,mokinu visko ir visur.Kiekviename zingsnyje ieskau kazko,kas keltu susidomejima Turim daug kvailu iprociu,kurie dazniausiai praeina,jei as nesipriesinu ju vyksmui,kartais visokie iprociai nervina,ypac kai skubi.
Nedarau kazkokiu tragediju,kad jis butent toks koks yra,myliu ji labai,jis mano gyvenimo dziaugsmas,kaip sakant asara neisverkta ,tai dziaugiuosi,kiekvienu pirsto mostelejimu,ir daug daug kartu per diena buciuoju savo sunaiteli,juk meile nugali viska