QUOTE(skruzdeda @ 2007 09 19, 10:44)
Šiaip tai pas jį kaip ir pas mane silpna vieta gerklytė. Aš vaikystėje irgi labai sirgdavau angina. Bet faktas, kad sirgimą paskatina iš kitur (darželio) atsineštos bakterijos ir virusai.
Tai yra keli variantai: vienas gerti geriamą vakciną (rybomunyl ar kaip jis ten). Sako labai labai padeda. Vaikai mažiau užsikrečia vieni nuo kitų.
Kitas - operuoti anginą. Aš būtent pati ir baigiau sirgti tik tuomet kai man ją išoperavo. Deja išoperavo per vėlai - buvo jau sugadinta širdis. Todėl nesinori leisti vaikui tiek sirgti, kiek aš esu sirgusi.
Aišku operacijos yra visada paskutinis dalykas, ką reikėtų daryti. Tai norėjau apie tas vakcinas paklausti. Viena iš versijų, kas sukelia autizmą tai vakcinos... Ar geriamos vakcinos irgi turi tą pačia riziką dėl autizmo? Ar čia tik apie leidžiamas vakcinas?
Tai yra keli variantai: vienas gerti geriamą vakciną (rybomunyl ar kaip jis ten). Sako labai labai padeda. Vaikai mažiau užsikrečia vieni nuo kitų.
Kitas - operuoti anginą. Aš būtent pati ir baigiau sirgti tik tuomet kai man ją išoperavo. Deja išoperavo per vėlai - buvo jau sugadinta širdis. Todėl nesinori leisti vaikui tiek sirgti, kiek aš esu sirgusi.
Aišku operacijos yra visada paskutinis dalykas, ką reikėtų daryti. Tai norėjau apie tas vakcinas paklausti. Viena iš versijų, kas sukelia autizmą tai vakcinos... Ar geriamos vakcinos irgi turi tą pačia riziką dėl autizmo? Ar čia tik apie leidžiamas vakcinas?
Nezinau lygtais su autizmu labiau sieja vakcina nuo raudoniukes O siaip apie ribomunyli yra atskira tema vaistu forume, as kai masciau ar duoti vaikui situ imunostimuliatoriu, tai skaiciau ten visokiu atsiliepimu - vieniems padedavo, kitiems nepadedavo. Mano bendradarbes vaikui nepadejo.
Beje, ribomunylis ne vakcina - tai tik imunostimuliuojantys vaistai.
As tai nedaviau savo vaikui sito daikto