QUOTE(rutely @ 2013 03 14, 17:40)
O idomu, tevai gali patys nuspresti,kada pradeti leisti i mokykla? Maniskis irgi gruodzio gale gimes.
Girdejau, kad negalime pasirinkti, turi eiti su tais metais gimusiais vaikuciais. Nebent PPT testukas parodytu, kad anksti...
nenoreciau leist anksciau....
Girdejau, kad negalime pasirinkti, turi eiti su tais metais gimusiais vaikuciais. Nebent PPT testukas parodytu, kad anksti...
nenoreciau leist anksciau....
Rutely, tevai neturi jokios teises nuspresti kada tavo vaikas labiausiai pasirenges i mokykla....absurdas kazkoks... PPT patikek manim taip pat daro ne tavo ir vaikucio naudai...
jau susiduriau pati, kadangi auginu dvynes, gimusias per anksti, per pacius naujuosius metus...maniskes ryskiai matosi, kad dar mokyklai yra per mazos...jos darzely maziausios, smulkiausios ir t.t tik protiskai viskas gerai, ir ka manai man PPT pasake, cituoju: "kuo mes kalti, kad jus gimet per anksti, eisit kaip jums priklauso"...ir jiems visai nesvarbu, kad jos mazutes, pacios darbuotojos mate mano mergaites, ir ka, viskas joms yra "gerai, normos ribose"...
matau ne viena mama yra susidurusi su tokia problema, tai gal sakau uztenka mums sedet ir verkt, kad nieko mes nepakeisim, reikia rasyt rastus ministerijai, inicijuot istatymu pataisas, tegu keicia istatyma, kas cia per tokios nesamones, visa laika patys tevai spresdavo kada leisti vaika i mokykla, o pagal naujaji istatyma gaunasi, kad jokios teises tevai nebeturi...absurdo virsune...
as cia gal kiek piktokai, bet mane jau siandien tikrai sunervino PPT darbuotoju pasityciojimas is mano vaiku ir manes.