QUOTE(viktutes @ 2009 06 05, 17:57)
bet tai ar negalima atlikt brandumo testo po tos paruošiamosios ir jei tikrai pasitarus dar su psichologais būtų išvada, kad tam vaikui dar per anksti keliaut į mokyklą, tai gal galima būtų jo nevesti
mano viena draugė tai veda savo merginą šiemet į paruošiamąją, nes jai 6 suseis dar tik po nauju, o kitą met dar ruošiasi vesti į mokyklos nulinę klasę, tai gal ir jums taip gautųsi padaryti
mano viena draugė tai veda savo merginą šiemet į paruošiamąją, nes jai 6 suseis dar tik po nauju, o kitą met dar ruošiasi vesti į mokyklos nulinę klasę, tai gal ir jums taip gautųsi padaryti
mes vesim sunu i paruosiamaja ,0 klase,jam 6 sueis gruodi.
QUOTE(Treciadiene @ 2011 12 27, 18:48)
Mano sūnus gimęs gruodžio 30 dieną, į mokyklą leisiu kai jam bus 6.5 metų, manau bus pats tas, aš pati nuo 5 metų ėjau į pirmą klasę ir visai nesigailiu
tai truputis daugiau nei 6.5 ,skaitom 6.9 ,reiskias i didesne puse,keli men lieka iki 7 ,bet kai kurie vaikai gime tarkim vasari,o jis kone pusmeciu jaunesnis,mane jaudina kad jie visad pirmaus.vyresnes mergaites jau risliau kalba,bendrauja,o mano vaikas labai atsilieka nuo vyresneliu,gal del kairiarankiskumo,nes sakoma kad ju mastymas kitoks