Sakykit,o paakiu kremuku ne viena nebandet?mastau gal uzsiakayti va sita
as nebandzius. Apskritai paakiams nieko nenaudoju
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 13, 19:59)
as turiu
lengvute,gerai drekina,maloni.
Bet ar antra karta pirkciau nezinau
Beje nervuoja pakuote,kai atsuki isspaust kremo,pastoviai
sauna i prieki,amzinai ant veidrodzio.
Labai jau prasta pakuote padaryta
na as jau parlekiau is apsto ir viska jau spejau isbandyt labai labai patiko prausiklis-jau toooks skalsus nzn per kiek laiko sunaudosiu,nes reikia mazo smazos krupytes jo tonikas irgi fainas,tik siek tiek jauciasi alkoholis na bet tikesismes nelabai isdziovins,jei ka kita koki tada nusipirksiu Matinantis kremukas-kol kas taipogi labai fainas,lengvas,visa veida issitepiau su vienu paspaudimu na,zodziu viskas man kol kas bent patiko,ziursim kaip bus toliau tiesa,dar gavau ir meginuku dovanu Effaclar K daily renewal fluid,Effaflar A>I> targeted breakout corrector ir ANthelios AC kaip suprantu apsauga nuo saules su 30SPF,cia fluidas gal kas bandet situos?
addicted, tas kremas Effaclar K skaitos su rūgštim, ane?
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 16, 10:59)
addicted, tas kremas Effaclar K skaitos su rūgštim, ane?
as ne Addicted,bet atsakysiu,jog man rodos,kad taip ,su rugstim jis as ji pabandziau ant kaklo,tai tekstura jauciu sekantis mano pirkinys bus,nors pamasciau dabar,gal palauksiu iki rudens jei jis su rugstim vis vien ant saules noresisi buti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 16, 19:52)
as ne Addicted,bet atsakysiu,jog man rodos,kad taip ,su rugstim jis as ji pabandziau ant kaklo,tai tekstura jauciu sekantis mano pirkinys bus,nors pamasciau dabar,gal palauksiu iki rudens jei jis su rugstim vis vien ant saules noresisi buti
tai ne iki galo daskaitei informacija apie si krema
sita krema gali naudoti bet kokiu sezonu,vasara-ziema,saule is viso neturi neigiamos itakos odai,jokiu pigmentiniu demiu,alergijos ar pajautrejimo
As naudoju virs metu si krema
QUOTE(addicted @ 2009 05 16, 21:05)
sita krema gali naudoti bet kokiu sezonu,vasara-ziema,saule is viso neturi neigiamos itakos odai,jokiu pigmentiniu demiu,alergijos ar pajautrejimo
eik tu o jei eičiau į soliariumą ir jį naudočiau, nieko blogo nenutiktų?
QUOTE(addicted @ 2009 05 16, 20:05)
tada cia mano sekantis pirkinys nes tikrai be galo fainutis o gal bandei dar A.I kremuka is tos pacios serijos?jis man rodos toks grynai ant spuogeliu gvau ir sito meginuka bet dar nebandziau siaip negaliu atsidziaugt prausikliu-superinis
tikrai, prausiklis tai geriausias, koki esu turejus, nors man visos 4 priemones, kurias naudoju labai tinka, zinau, kad pirksiu vel greitu metu
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 16, 21:45)
eik tu o jei eičiau į soliariumą ir jį naudočiau, nieko blogo nenutiktų?
ne,nieko nenutiks
as ir jau buvus ne karta su juo soliariume.
Vakar netyciom uzsukau i vaistine, sakau gal akcijos kokios ir akys uzkliuvo uz La Roche Posay stendo. Jau senai dairiaus i sia kosmetika, bet vis maniau kad uz vidutine kaina ir gausiu vidutini rezultata, bet oi kaip klydau tai va, nusipirkau Effaclar H kremuka, nes kazko odyte pasidare kapryzinga pastaruoju metu, nors ir naudojau visa serija is Dermalogica, vistik gera kosmetika, ne koks lorealis anyway, vakare pasitepiau savo vietomis issausejusia, vietomis riebia oda siuo kremuku ir iskart nustebino toks malonus jausmas ant veido o ryte odyte vos ne kaip kudikio uzpakaliukas toks svelnumas ir tai tik po vieno karto siandien manau reiks leks i vaistine, jau esu nusiziurejus kelias produktus is sios kosmetikos
Prasinesiu
Prasinesiu