QUOTE(Vitulka @ 2009 05 09, 12:09)
siunčia
bet tas kreminis prausiklis yr Deep Cleansing, reik saugot sritis apie akis, nepatogumas
evelinki va oda buvo dehidratuota naudojo gelį, jai tiko. Gal ir man nepakenktų
dabar tik reik skaičiuotis iš kur pigiau gautųsi
man turbut cia viskas susidejo ir ziema, ir tai, kad visokiom priemonem issausinau oda, ir jau neapsikentus pasikonsultavau su dermatologe, ji patare la roche. Jau po pirmu prausimu man oda pradejo atsigauti. Jokio tempimo, ir tiek nedaug reikia to prausiklio, bet nuplauna svariai.
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 09, 14:29)
kaip tau šitas tonikas? nesausina?
radau info, kad sudėtį antroj vietoj denatūruotas alkoholis, tas tai negerai
del toniko, tai as ji pasiemiau per klaida, nes visko vengiau, kas sausintu oda, bet apsizioplinau ir nepaziurejau sudeties sito toniko. Keista, bet man jis visiskai nesausina, arba neissausina tiek, kad matytusi akivaizdziai. Nuprausiu veida prausikliu, tada vatos skridineli sudrekinu toniku ir labai lengvai
patapsnoju veida. Tada pasipurskiu terminiu vandeniu ir pasitepu drekinanciu kremu (cia ziema taip dariau). Dabar drekinancio fluido nebenaudoju, nes praktiskai nebereikia. Kai uzsisakinesiu papildyma (nenoriu ekperimentuoti daugiau, nes tikrai tinka priemones), tai imsiu 2 tonikus 1 hydraphase (be alkoholio), o kita toki pati, astringent'a. As kai paskaiciau, koki Dovkyte eme, norejau irgi rasyti, kad butent sis su alkoholiu ir geriau butu hydraphase tonikas, nors man paciai nieko blogo jis.
Beje addicted berods minejo, kad effaclar kreminis nelabai geras prausiklis, tik neatsimenu, kodel. As naudoju tik gelini, tai palyginti negaliu, bet man rekomendavo butent gelini