Įkraunama...
Įkraunama...

La roche posay kosmetika

QUOTE(oriole @ 2009 05 02, 22:50)
Akiu MU valiklis geras? Akiu negrauzia? Kaip tik ieskausi tokio daikto, bet niekaip nerandu gero IR negrauziancio akiu.

oriole,nu man akiu negrauzia.Akis mano nera jautrios,nezinau
kaip tau butu mirksiukas.gif
Bet jis vienas du,greitai ir svariai nuvalo.Nereikia ilgai bruzinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 05 02, 23:56)
oriole,nu man akiu negrauzia.Akis mano nera jautrios,nezinau
kaip tau butu  mirksiukas.gif
Bet jis vienas du,greitai ir svariai nuvalo.Nereikia ilgai bruzinti  ax.gif

Na skamba gerai g.gif Ko gero reikes ismeginti. Jeigu isbandysiu tai cia savo patirti paviesinsiu.

O Effaclar K ir as ilga laika naudojau, rugsciu poveikis buvo zymus, ir man patiko. Bet tuomet mano oda dar buvo riebi, o dabar itin dehidratuota misri. Manau kad jis man ir dabar tiktu, bet ... pradejau dometis kremu INCI kompozicijomis doh.gif tai dabar sunkiai kuris kremas itinka. Siame yra silikono, o uzklijuoti savo oda visai nakciai man visai nesinori. Dienai man jis per daug blizga.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 05 01, 19:54)
kiek supratau, tai jau radai, kas siuncia pigiausiai smile.gif
o Lt jau yra La roche? g.gif, jei yra tada ir siustis nereiktu.

taip taip,radau jau mirksiukas.gif LT yra,bet as mazam miestely gyvenu,i vln ar kauna nuvaziuoju kartais,bet man is tikruju gaunasi patogiau siustis,o dar ir pigiau manau gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 03, 08:27)
taip taip,radau jau  mirksiukas.gif LT yra,bet as mazam miestely gyvenu,i vln ar kauna nuvaziuoju kartais,bet man is tikruju gaunasi patogiau siustis,o dar ir pigiau manau gaunasi mirksiukas.gif

kur LT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 03, 08:55)

as siaip nzn kur,bet man rodos anksciau sitoj temoj buvo parasyta kad lyg akropolio eurovaistinej ir universitetinej vaistinej yra mirksiukas.gif jei busi ten ir paziuresi kainas,buk gera,parasyk sitoj temoj,man idomu palygint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2009 05 03, 01:20)
Na skamba gerai  g.gif Ko gero reikes ismeginti. Jeigu isbandysiu tai cia savo patirti paviesinsiu.

O Effaclar K ir as ilga laika naudojau, rugsciu poveikis buvo zymus, ir man patiko. Bet tuomet mano oda dar buvo riebi, o dabar itin dehidratuota misri. Manau kad jis man ir dabar tiktu, bet ... pradejau dometis kremu INCI kompozicijomis  doh.gif tai dabar sunkiai kuris kremas itinka. Siame yra silikono, o uzklijuoti savo oda visai nakciai man visai nesinori. Dienai man jis per daug blizga.

tai odos tipas nesikeicia,tik bukle ax.gif buvo "uztersta"misri oda,dabar dehidruota.

As tai nelabai kreipiu demesi i tuos brudus silikonus.
Man dziugu,kad ne spuoguota vaikstau blush2.gif tikrai labai labai padejo ju atsikratyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 03, 13:22)
as siaip nzn kur,bet man rodos anksciau sitoj temoj buvo parasyta kad lyg akropolio eurovaistinej ir universitetinej vaistinej yra mirksiukas.gif jei busi ten ir paziuresi kainas,buk gera,parasyk sitoj temoj,man idomu palygint  mirksiukas.gif

Klaipėdos Eurovaistinėj tikrai nėra schmoll.gif
o siųstis iš užsienio brangu kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 04, 12:18)
Klaipėdos Eurovaistinėj tikrai nėra  schmoll.gif
o siųstis iš užsienio brangu kažkaip  ax.gif

cia VLn man rodos atrokopy,nors gal ir ner,nzn is tirkuju biggrin.gif na siustis gal ir nepigu,bet jei man tikrai pades tai negaila bus nei vieno cento ax.gif
Atsakyti
Šiandien žiurėjau akropolio eurovaistinėje La Roche,tai nieko nėra ir ryte į universiteto vaistinę skambinau tai irgi nieko neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 05 05, 21:57)
Šiandien žiurėjau akropolio eurovaistinėje La Roche,tai nieko nėra ir ryte į universiteto vaistinę skambinau tai irgi nieko neturi schmoll.gif

reisia lietuva neprekiauja la roche biggrin.gif et,gaila,na bet ka padarysi biggrin.gif kiek teko uzsienio forumuose skaityti tai ir pas juos mazai kur prekiauja,kai kuriose vaistinese ir pas dermatologus ax.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad užsienyje sunku rasti La Roche Posay. Bent jau Europos Sąjungoje, kone kiekvienoje vaistinėje gali nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 05 06, 10:30)
Nepasakyčiau, kad užsienyje sunku rasti La Roche Posay. Bent jau Europos Sąjungoje, kone kiekvienoje vaistinėje gali nusipirkti  rolleyes.gif

ko nepasakyciau apie Jav. Galetu ir cia vaistinese prekiauti.
Atsakyti