Sudomino Effaclar Duo+ kremas. Ar jis tikrai lygina randelius? Mano oda misri, linkusi riebaluotis, kimstis, taciau spuogeliu neturiu. Idomu, ar tiktu toks kremas?
Sudomino Effaclar Duo+ kremas. Ar jis tikrai lygina randelius? Mano oda misri, linkusi riebaluotis, kimstis, taciau spuogeliu neturiu. Idomu, ar tiktu toks kremas?
Nesunkus, greit susigeria, svarbiausia nekimšo, gerai drėkino. Mano oda mišri į sausumą. Labai šaltos žiemos metu, galbūt būtų maža drėkinimo, bet tokios žiemos metu pilnai to užteko. Kartojamas.
Jau apie pusę metų testuoju "La Roche Posay" produktus, pirktus Prancūzijoje.
"Effaclar" prausiklis jau tapo nepamainomu ir kasdieniu palydovu - patinka, kad gerai nuprausia, pašalina makiažą, nesausina. Dar nesunaudojau nei trečdalio 400 ml dydžio buteliuko. Tiesa, dar turiu ir kelioninę pakuotę.
Dar labai patinka "Effaclar K" kremas su salicilio rūgštimi. Veikia inkštirus, valo poras ir džiovina spuogelius. Man jis labiau nei "Effaclar Duo+".
Kažkas dėl lenkiško teksto komentavo. Aš irgi nemaloniai nustebau, paskui pamačiau, kad viršun dėžutė su lenkišku tekstu užmauta, o po ja buvo originali dėžutė su prancūzišku užrašu. Tai viskas gerai yra su Lietuvoje parduodama kosmetika, nereikia bijoti, kad kokybė prastesnė ar pan.
Jau apie pusę metų testuoju "La Roche Posay" produktus, pirktus Prancūzijoje.
"Effaclar" prausiklis jau tapo nepamainomu ir kasdieniu palydovu - patinka, kad gerai nuprausia, pašalina makiažą, nesausina. Dar nesunaudojau nei trečdalio 400 ml dydžio buteliuko. Tiesa, dar turiu ir kelioninę pakuotę.