QUOTE(Cocosinė @ 2014 01 14, 13:51)
Kur įkėlėt nuorodas paspauskit ant APPLICATION ADVICE ten ir rašo kaip/kada naudoti
O kaip Mat kremas? ar drėkina pakankamai?
Aš naudoju ryte Effaclar K, vakare-Effaclar Duo, tai galiu pasakyti, kad pastarasis tikrai žymiai stipresnis, man būtinai po jo reikia drėkinti odą. O šiaip tikrai galiu tegti, kad atradau savo priemones-tikrai atlieka savo darbą. Bėrimai pradėjus naudoti šitas priemones baigėsi ir kas svarbiausia, valosi poros. Siunčiausi priemones iš Prancūzijos, kaina tikrai nesikandžioja.
Sveika, ačiū už patarimą. Man effaclar mat kremas puikiai drėkina, sulaiko blizgesį ir sutvarko poras. aišku ne 100 proc, bet veido odos būklė pagerėjo. aišku aš kartu su kremu pradėjau naudoti ir tos pačios serijos gelinį prausiklį, todėl manau, kad čia abiejų produktų nuopelnas. kartas nuo karto išlenda pas mane pavieniai spuogeliai, todėl ir ieškau kažko, kas juos išnaikintų. prie effaclar duo parašyta, kad tepti visą veidą, bet jeigu jis stiprus, kaip rašėte, tai gal užtektų tik pavienius spuogelius patepti? va, dabar ir bandau surasti ir išsirinkti kažkurią priemonę pavieniams spuogeliams naikinti. gal dar kas ką patars iš savo patirties?