gal kas naudojot kokį pienelį, ar losjoną kūnui iš la roche posay? neišsirenku iš Lipikar body balm, Lipikar body balm ap (naujas kažkoks), lipikar lait (pienelis). jei rašo, kad tinka atopinei odai, o man oda tiesiog labai sausa, tai ar galima naudoti?
dar yra kažkoks La Roche-Posay Iso-Urea Smoothing and Regulating Body Milk.
nesugebu išsirinkt :/ nesinori, kad būtų labai riebus ar lipnus:/ bet kad savo funkcijas atliktų, t.y. drėkintų odą.
kažkuri rašėt, kad kūno losjoną naudojot, bet ten neparašyta koks tikslus pavadinimas :/
Perskaiciau visa tema, mazai kalbeta apie dekoratyvine kosmetika. Bet galbut atsiras atsiliepimu apie biria mineraline LRP pudra, siandien maciau vaistineje, sudomino.
ateinu su atsiliepimu apie Redermic +
turbut tureciau pradet nuo to, kad apsizioplinau, ir budama riebios/misrios odos savininke nusipirkau krema skirta sausai odai bet kremas maloniai nustebino, kad nera riebus, ir kadangi dabar ziema, net mano tikrai riebi oda linkusi sauseti, tai man sitas kremas saltuoju metu laikus bus pats tas
pirmas ispudis geras, kremas maloniai kvepia, greitai isigeria, nealergizuoja (pvz vichy normaderm, liftactiv cxp - alergizavo, nepaisant to kad deklaruojama kaip dermatologine hipoalergine kosmetika).
tai va, ziuresma kaip toliau bus
turbut tureciau pradet nuo to, kad apsizioplinau, ir budama riebios/misrios odos savininke nusipirkau krema skirta sausai odai bet kremas maloniai nustebino, kad nera riebus, ir kadangi dabar ziema, net mano tikrai riebi oda linkusi sauseti, tai man sitas kremas saltuoju metu laikus bus pats tas
pirmas ispudis geras, kremas maloniai kvepia, greitai isigeria, nealergizuoja (pvz vichy normaderm, liftactiv cxp - alergizavo, nepaisant to kad deklaruojama kaip dermatologine hipoalergine kosmetika).
tai va, ziuresma kaip toliau bus
O lietuvoje šitos kosmetikos gaminių yra?
QUOTE(W*S:* @ 2012 03 05, 16:07)
O lietuvoje šitos kosmetikos gaminių yra?
Oficialiai ne, nebent kas nors platina
gal kas pasiulyti is sios firmos tonika, misriai riebiai odai su spuogiukais?
merginos cia jis kaip tonikas naudojamas, ar cia jis makiazui nusivalyti?
QUOTE(Mivida @ 2012 03 05, 19:23)
Oficialiai ne, nebent kas nors platina
ar tikrai? kazkur tikrai maciau..
Labai reikia apie sios atsiliepimu.negi niekas ju nenaudoja??
labai sudomino kremas Effaclar K, bet kaip suprantu jis rugstinis.tai ji galima vasara naudoti ar ne?
QUOTE(amber123 @ 2012 06 17, 20:55)
ar tikrai? kazkur tikrai maciau..
As tokios kosmetikos maciau lenkijoj , sekanti karta kai vaziuosiu reiks ka nors prigriebt
QUOTE(myglle @ 2012 07 12, 17:53)
labai sudomino kremas Effaclar K, bet kaip suprantu jis rugstinis.tai ji galima vasara naudoti ar ne?
nusipirkau dabar Effaclar K ir laukiu dar saltesnio sezono,kad ji naudoti. Reikes tik apsisviest pradzioj.
Bet kad jau vasara praejo