Man labai patinka LAROCHE-POSAY linija
naudoju Effaclar prausikli ir tonika .. pilinga .. Derm aox - seruma ..Hydrraphase uv- dienini ,naktini kremukus.. akiu kremuka dieninis ir naktinis kremiukai superiniai , l.gerai padrekina, odyte akivaizdziai pagerejo ....
dabar labai nekantriai laukiu naujuju kremuku su hialuronu ,girdejau labai gerus atsiliepimus
tiesa,dar skaistaliukai labai
QUOTE(cameja @ 2011 07 14, 11:02)
Man labai patinka LAROCHE-POSAY linija
naudoju Effaclar prausikli ir tonika .. pilinga .. Derm aox - seruma ..Hydrraphase uv- dienini ,naktini kremukus.. akiu kremuka dieninis ir naktinis kremiukai superiniai , l.gerai padrekina, odyte akivaizdziai pagerejo ....
dabar labai nekantriai laukiu naujuju kremuku su hialuronu ,girdejau labai gerus atsiliepimus
O kokius skaistalus naudojate ?
QUOTE(cameja @ 2011 07 14, 11:07)
O Jus kur pirkote ? Nes anksciau neteko skaistalu matyti, turbut neseniai pasirode...
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 14, 11:14)
O Jus kur pirkote ? Nes anksciau neteko skaistalu matyti, turbut neseniai pasirode...
pirkau vokietijoj
O lietuvoje kur nors galima isigyti sios kosmetikos?
QUOTE(Female @ 2011 09 17, 10:57)
O lietuvoje kur nors galima isigyti sios kosmetikos?
ne
Norėčiau paklaust merginų, pirkusių La Roche Posay priemones iš mistrys.co.uk ar originalu viskas?
Nes parduoda tokių "rinkinukų", kurių nemačiau nei vienam oficialiam LRP internetiniam puslapyje.
Nes parduoda tokių "rinkinukų", kurių nemačiau nei vienam oficialiam LRP internetiniam puslapyje.
originalu, ne kartą ir ne du pirkau, ir ne tik LRP
Jau užsisakiau, ant dienų turėtų atvežti.
Kitas klausimas, ar atveža į paštą, ar kurjeriai tiesiai pristato. Nes parašiau savo darbo adresą, bet tik įvykdžius visus apmokėjimus ir panašiai, prisiminiau, kad nenurodžiau darbovietės...
Tikiuosi, mane ras.
Kitas klausimas, ar atveža į paštą, ar kurjeriai tiesiai pristato. Nes parašiau savo darbo adresą, bet tik įvykdžius visus apmokėjimus ir panašiai, prisiminiau, kad nenurodžiau darbovietės...
Tikiuosi, mane ras.
QUOTE(luli @ 2011 05 24, 18:17)
turiu... man labai patiko ,gerai padrekina