QUOTE(Merlin @ 2010 11 18, 16:19)
Jungiuosi ir aš prie jūsų. Perskaičiau visą temą nuo prdžios iki galo ir jūsų tokie išsamūs aprašymai, na nuomonės, padėjo išsirinki ir man keletą priemonių. Mano oda turbūt tokio pačio tipo kaip Vitulk'os... tai jos nuomonės ypač paisiau Užsisakiau vakar:
Physiological Cleansing Gel
Rinkinuką su Effaclar K( prausiklis, terminis vandenukas ir dar keletas megineliu) - viso rinkinuko kaina už effaclar K kainą
Terminį vandenuką didesnį kiekį nei dovanose...patalpose sausas oras žiemą, tai manau bus neprošal
Na ir pasiėmiau krempudrą Toleriane Corrective Fluid Foundation. Light Beige spalvytę. Tikiuosi tiks ir patiks.
Pamiršau tik drėkinimui ką nors pasiimti
Dabar laukiu kada gausiu ir tikiuosi, kad tiks, nes išbandžiusi tikrai daug priemonių nuo spuogelių, inkštirų, o ir odos klinikoje ne kartą lankiausi, bet...aišku situacija nėra baisi kaip kažkada, bet norisi gražesnės odos.
Kai sulauksiu ir išbandysiu, būtinai brūkštelsiu savo nuomonę.
Physiological Cleansing Gel
Rinkinuką su Effaclar K( prausiklis, terminis vandenukas ir dar keletas megineliu) - viso rinkinuko kaina už effaclar K kainą
Terminį vandenuką didesnį kiekį nei dovanose...patalpose sausas oras žiemą, tai manau bus neprošal
Na ir pasiėmiau krempudrą Toleriane Corrective Fluid Foundation. Light Beige spalvytę. Tikiuosi tiks ir patiks.
Pamiršau tik drėkinimui ką nors pasiimti
Dabar laukiu kada gausiu ir tikiuosi, kad tiks, nes išbandžiusi tikrai daug priemonių nuo spuogelių, inkštirų, o ir odos klinikoje ne kartą lankiausi, bet...aišku situacija nėra baisi kaip kažkada, bet norisi gražesnės odos.
Kai sulauksiu ir išbandysiu, būtinai brūkštelsiu savo nuomonę.
Is kur uzsisakete ?