Jei paspaudžiu iki galo, tai jau labai daug išbėga.... Man per daug....
Aš pratusi mažiau naudoti, spaudžiu mažiau ir gerai....
Stengiuosi taupiai, nes ne aišku kaip čia mamoms bus....
Net truputį toniko įsipyliau į purškiamą buteliuką.... Gaila daug ant vatos palikti....
Jei be makiažo, tai po prausiklio tik užsipurškiu ir patapšnoju, kad geriau įsigertų, o jei dar ir kosmetikos likučius reikia valyti, tada jau su vatos pagalba...
Kai kurios merginos rašė, kad taip daro, pabandžiau ir aš.....
QUOTE(Jazira @ 2010 05 26, 09:06)
Jau išbandžiau.... Super... Labai gerai nuvalo, švelnus, nesausina, neriebina.....
Siuos as irgi pries kelias dienas isigyjau ir isbandziau. Kolkas tiko ir patiko
Giriu ir myliu nuo pat pirmo pabandymo:
skaidrus sveitiklis jautriai odai, kvepia dieviskai, visai neriebus, puikiai nusiplauna ir palieka oda is tiesu svarutele
skaidrus sveitiklis jautriai odai, kvepia dieviskai, visai neriebus, puikiai nusiplauna ir palieka oda is tiesu svarutele
pradėjus naudot Effaclar K kremą man nebereik jokių šveitiklių
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 26, 02:19)
pradėjus naudot Effaclar K kremą man nebereik jokių šveitiklių
naudoju, deja pasigirti tookiais rezultatais negaliu
Tolesni atsiliepimai po ilgesnio naudojimo.....
Nieko gero, ko negali padaryti kiti pigesni kremukai....
Tonikas šiap sau.... Man pats geriausias Vishy mėlynas....
Labai nepatiko.... Gerai, kad mėginukas. Pabandžiau ir išmečiau....
Tirštas, vos nusiplauna.... Oda po jo švelni, bet padengta plėvele... Nemalonus jausmas....
Šie abu panašūs.... Praktiškai jokio skirtumo nepajutau... abu patiko....
Bandžiau šveitiklį-neblogas jautriai odai....
Nieko gero iš jo nepajutau... Tik labai skalsus.... Džiaugiuosi, kad nepirkau didesnės pakuotės.... Mėginuko užteko keliems mėn. tepant T zoną....
Prausiklis labai geras.... Skalsiai naudojasi...
Nieko gero, ko negali padaryti kiti pigesni kremukai....
Tonikas šiap sau.... Man pats geriausias Vishy mėlynas....
Labai nepatiko.... Gerai, kad mėginukas. Pabandžiau ir išmečiau....
Tirštas, vos nusiplauna.... Oda po jo švelni, bet padengta plėvele... Nemalonus jausmas....
Šie abu panašūs.... Praktiškai jokio skirtumo nepajutau... abu patiko....
Bandžiau šveitiklį-neblogas jautriai odai....
Nieko gero iš jo nepajutau... Tik labai skalsus.... Džiaugiuosi, kad nepirkau didesnės pakuotės.... Mėginuko užteko keliems mėn. tepant T zoną....
Prausiklis labai geras.... Skalsiai naudojasi...
QUOTE(Krisanta @ 2010 10 20, 12:33)
Šitą irgi turiu. Naudoju dar palyginti neseniai, apie tris savaites. Iš esmės patinka. Tik keistas pojūtis, kad iš viso neputoja, netgi patekęs ant odos. Prieš tai turėti prausikliai (ir kreminiai), kad ir menkai, bet ant odos visgi nors kažkiek suputodavo (arba bent jau suskystėdavo).
Bet va skalsumu man tai jis nepasižymi. Kaip tik pagalvojau, kad prieš tai naudotas Shiseido kreminis prausiklis buvo kur kas skalsenis ir lengviau pasiskirstydavo ant odos, bei tuo pačiu lengviau ir nusiplaudavo.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 20, 14:35)
Šitą irgi turiu. Naudoju dar palyginti neseniai, apie tris savaites. Iš esmės patinka. Tik keistas pojūtis, kad iš viso neputoja, netgi patekęs ant odos. Prieš tai turėti prausikliai (ir kreminiai), kad ir menkai, bet ant odos visgi nors kažkiek suputodavo (arba bent jau suskystėdavo).
Bet va skalsumu man tai jis nepasižymi. Kaip tik pagalvojau, kad prieš tai naudotas Shiseido kreminis prausiklis buvo kur kas skalsenis ir lengviau pasiskirstydavo ant odos, bei tuo pačiu lengviau ir nusiplaudavo.
Kadangi labai retai dažausi-man jo reikia tik nešvarumams nuplauti.... išspaudžiu mažą kiekį-užtenka....
Na, o jei dažausi, pirmiausia nuvalau veidą pieneliu/toniku, o po to tik prausiu....
Naudoju jau pusę metų, o dar kokiam mėn. liko....
QUOTE(Krisanta @ 2010 10 20, 13:40)
Kadangi labai retai dažausi-man jo reikia tik nešvarumams nuplauti.... išspaudžiu mažą kiekį-užtenka....
Na, o jei dažausi, pirmiausia nuvalau veidą pieneliu/toniku, o po to tik prausiu....
Tai aš juo irgi tik nešvarumus, o ne makiažą nuplaunu Jei ir pasidažau, prieš naudodama bet kokį prausiklį, pirma nusivalau makiažą, o tik paskui prausiklį naudoju.
Na gal čia tik lyginant su kitu prieš tai naudotu, Shiseido. Kurio dvi pakuotes iš eilės sunaudojau, va tas buvo tai tikrai laabai skalsus. Arba Exuviance prausiklis - irgi žymiai skalsesnis. Jų tik mažo lašelio reikia.
O va La roche vieno paspaudimo man netgi mažoka, dažniausiai spaudžiu du kartus.
dabar įsivaizduokit, kad paveiksliukų po mėnesio nebus, kas liks iš tų žinučių?
tuščia vieta
praktiškai tas pats, kas išvis nebūtų žinutės.
Todėl prašau rašyt pavadinimus ir ne tik šioj temoj
tuščia vieta
praktiškai tas pats, kas išvis nebūtų žinutės.
Todėl prašau rašyt pavadinimus ir ne tik šioj temoj
Jungiuosi ir aš prie jūsų. Perskaičiau visą temą nuo prdžios iki galo ir jūsų tokie išsamūs aprašymai, na nuomonės, padėjo išsirinki ir man keletą priemonių. Mano oda turbūt tokio pačio tipo kaip Vitulk'os... tai jos nuomonės ypač paisiau Užsisakiau vakar:
Physiological Cleansing Gel
Rinkinuką su Effaclar K( prausiklis, terminis vandenukas ir dar keletas megineliu) - viso rinkinuko kaina už effaclar K kainą
Terminį vandenuką didesnį kiekį nei dovanose...patalpose sausas oras žiemą, tai manau bus neprošal
Na ir pasiėmiau krempudrą Toleriane Corrective Fluid Foundation. Light Beige spalvytę. Tikiuosi tiks ir patiks.
Pamiršau tik drėkinimui ką nors pasiimti
Dabar laukiu kada gausiu ir tikiuosi, kad tiks, nes išbandžiusi tikrai daug priemonių nuo spuogelių, inkštirų, o ir odos klinikoje ne kartą lankiausi, bet...aišku situacija nėra baisi kaip kažkada, bet norisi gražesnės odos.
Kai sulauksiu ir išbandysiu, būtinai brūkštelsiu savo nuomonę.
Physiological Cleansing Gel
Rinkinuką su Effaclar K( prausiklis, terminis vandenukas ir dar keletas megineliu) - viso rinkinuko kaina už effaclar K kainą
Terminį vandenuką didesnį kiekį nei dovanose...patalpose sausas oras žiemą, tai manau bus neprošal
Na ir pasiėmiau krempudrą Toleriane Corrective Fluid Foundation. Light Beige spalvytę. Tikiuosi tiks ir patiks.
Pamiršau tik drėkinimui ką nors pasiimti
Dabar laukiu kada gausiu ir tikiuosi, kad tiks, nes išbandžiusi tikrai daug priemonių nuo spuogelių, inkštirų, o ir odos klinikoje ne kartą lankiausi, bet...aišku situacija nėra baisi kaip kažkada, bet norisi gražesnės odos.
Kai sulauksiu ir išbandysiu, būtinai brūkštelsiu savo nuomonę.