Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(Udrius @ 2011 02 10, 21:06)
Kokią kainą siūlo, kuriai datai ir kiek žmonių važiuoja, būtų įdomu palyginti smile.gif

2+1 (4m), AI, 08/29-09/05 580euru
gal gali parekomenduoti kazka tokio uz mazesne kaina?

as radau pora vesbuciu uz mazdaug 400 euru, bet ten nei vaiku klubo, nei teniso kortu (maniskis megejas ax.gif ) tai meginau rasti mums visiems geriausia sprendima.
Atsakyti
Su orais yra taip kaip yra sake:) gyvenau Kos saloj 3menesiu.Birzelio vidury jau karsta smile.gif Liepa labai karsta, rugpjuti karsta bet ne taip kaip liepa smile.gif bet ten visada yra vejelis nusotabus oras:) Nuo Rugsejo oras smarkiai pasikeicia: apsiniaukia,vejas,lyja...
Maistas brangus ir kavinese ir marketuose smile.gif apsimoka tik vaisius valgyt biggrin.gif Labaiausiai apsimoka imti viska iskaiciuoti, tikrai sakau smile.gif nes beproto brangu ! arba valgyti tik vaisius ir gerti metaxa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikkaa: 23 vasario 2011 - 13:19
QUOTE(monikkaa @ 2011 02 23, 14:18)
Su orais yra taip kaip yra sake:) gyvenau Kos saloj 3menesiu.Birzelio vidury jau karsta smile.gif Liepa labai karsta, rugpjuti karsta bet ne taip kaip liepa smile.gif bet ten visada yra vejelis nusotabus oras:)  Nuo Rugsejo oras smarkiai pasikeicia: apsiniaukia,vejas,lyja...
Maistas brangus ir kavinese ir marketuose smile.gif apsimoka tik vaisius valgyt biggrin.gif Labaiausiai apsimoka imti viska iskaiciuoti, tikrai sakau smile.gif nes beproto brangu ! arba valgyti tik vaisius ir gerti metaxa biggrin.gif

o kiek tas brangiau, gal galima truputį konkrečiau pavyzdžių kokių nors? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
o vykstantys Į Koso salą ketinate nuomotis auto visam kelionės laikui ar ne, iš anksto netu rinksitės auto? g.gif unsure.gif Nes ir nuo oro uosto iki viešbučio bei atgal reikia nusigauti kažkaip, tai arba nuomotis auto, arba viešuoju važiuoti g.gif Taxai dar yra, bet kiek domėjausi jie itin brangūs Kose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Disima: 23 vasario 2011 - 17:33
mes nusipirkom bilietus rugsėjui 9 naktim, tai jau mastėm, kad visam kelionės laikui mums mašina nereikalinga, nes nebus kur tiek važinėt, be to, vieną dieną bandysim keltis į gretimą salą, tai visgi, pažiūrėjus taxi ir transfero kainas, aš linkus važiuoti autobusu, nes skaičiau kad iškart išėjus iš oro uosto yra autobusų stotelė, iš kur gali pasiekti sostinę, Kardameną ir kt miestus smile.gif
Atsakyti
As tau manau nuomosimes masina internetu ir visam laikui. Nes pagalvojau, kad vaziuojam 4 asm. seima (2+2), tai islipus is lektuvo nebludinsi ten su autobusu iki tarkim Kardamenos, po to nuo jos dar iki viesbucio kokie 5 km biggrin.gif Tai ka vel ieskot kazkokio transporto? Mums 4 zmonems autobusu po 3 eurus (ar kazkiek panasiai) jau 12 euru gaunas, su taxi kainuotu lyg 10 euru g.gif Jei viesbutis yra ne mieste, gi noresis kazkur is jo islysti, tai vel reiks su viesuoju transportu pirmyn atgal vazineti. Jei apvaziuoti sala vis tiek reiks nuomotis dviem trim dienom atomobili. Po to is viesbucio vel i oro uosta kazkaip reiks nuvaziuoti. Visumoj man rodos ta pati suma iseina kaip ir issinuomoti visai savaitei auto uz 150 euru ir jaustis laisvai, prie nieko neprisirisus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 23 vasario 2011 - 21:46
QUOTE(Lorute @ 2011 02 23, 21:43)
........ Visumoj man rodos ta pati suma iseina kaip ir issinuomoti visai savaitei auto uz 150 euru ir jaustis laisvai, prie nieko neprisirisus mirksiukas.gif

iš dalies sutinku..
per ką radai auto? palyginsiu mirksiukas.gif
nes mesirgi mastom, nes transfer prašo 49 eur į vieną pusę, kai tik 7 km nuo oro uosto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 02 23, 23:03)
iš dalies sutinku..
per ką radai auto? palyginsiu  mirksiukas.gif
nes mesirgi mastom, nes transfer prašo 49 eur į vieną pusę, kai tik 7 km nuo oro uosto doh.gif

Ai as per ryanair psl pasizejau, jie ten siulo kazkokia masinu nuomos imone. Transfer tai nesamone is vis. Jau tada geriau su taxi. Bet mes tikriausiai numosimes auto, nes nesinori visa savaite kiurksoti viesbutyje.
Ai dabar pasiziurejau, kad ne per ten auto ieskojau doh.gif Bet niekaip neatsimenu kur, nes tiek visko apie ta kos ieskojau, kad viskas susipainiojo doh.gif Gal kazkokiam graiku agenturos puslapyje buvau radus g.gif Reiks vel ieskot veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 23 vasario 2011 - 22:22
Tiems, kas gyvens netoli visuomeninio transporto, gal pravers autobusu grafikai ir kainos. Labai toli vaziuoti reikia, kad net 3 EUR sumokėti smile.gif
Atsakyti
Tai vat aš šitą irgi buvau radęs, bet va klausimas - nėra maršrutų žemėlapio... va tai jį būtų gerai gauti...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 02 24, 10:31)
Tai vat aš šitą irgi buvau radęs, bet va klausimas - nėra maršrutų žemėlapio... va tai jį būtų gerai gauti...

Bet surašyta iš kokio į kokį miestą važiuoja. Išilgai salos ten vienas kelias. Rugsėjo vidury parvešiu tau maršrutų žemėlapį, nes mūsų planuose tik autobusų ir dviračių sausumos transportas numatytas. Studijuoju dar vieną tokį žemelapį, kur gausiai dviračių takais šiaurinė dalis nužymėta. Arba netaip kažką suprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 24, 11:57)
Bet surašyta iš kokio į kokį miestą važiuoja. Išilgai salos ten vienas kelias. Rugsėjo vidury parvešiu tau maršrutų žemėlapį, nes mūsų planuose tik autobusų ir dviračių sausumos transportas numatytas. Studijuoju dar vieną tokį žemelapį, kur gausiai dviračių takais šiaurinė dalis nužymėta. Arba netaip kažką suprantu  lotuliukas.gif

Gal imestumet dviraciu taku zemelapio nuoroda? ax.gif Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti