mane irgi domintų, kokie ten orai balandžio pradžioje ar bus galimybes pasilepinti saulute
apartamentų pasiūla Kos saloje
http://www.kosstudios.com/bookings.htm
gal teko pirkti per 2ia
sako pigiau parūpina bilietus nei per Rynair perkame...
http://www.kosstudios.com/bookings.htm
gal teko pirkti per 2ia
sako pigiau parūpina bilietus nei per Rynair perkame...
Gal kam bus naudinga. Dodecanese salyno Lonely planet gidas Jame ir smulkiau apie Kos
QUOTE(Udrius @ 2011 02 09, 06:12)
Na va gavau KOS ir Kalymnos salų viešbučių kainas, kai kurios kainos įdomios - 5* viešbutis naktis žmogui 30 -35 EUR, 4* - 20 -25 EUR, 3* - 15 - 19 EUR, 2* viešbučiai - 9 EUR.... Kalymnos kainos - 13 - 30 EUR žmogui...
na tai teks pasibendraut.... domina
QUOTE(Honey/Tea @ 2011 02 09, 08:59)
Kokios mazdaug maisto kainos graikijoje? Gal radote koki turistu straipsni? Butu faina patiems pasigaminti pusrycius, o pietausime, vakarieniausime tai jau mieste
kainos kaip kur - turistinėse vietose, jos brangesnės, bet sakyčiau proto ribose... kur palandžiojus galima rasti superinių tavernų ir gerų kainų... jie siūlo, bet nėra jau tokie įkyrūs... gali pasižiūrėti kainas, jūros gėrybes ką turi... mes buvom pora kartų Kretos saloj ir Rode - tai mums norsmalios pasirodė, kaip ir EU
mes kadangi su 1,5 metukų dukryte važiusim, tai radau hotel su pusryčiais ir su virtuvėle 7 nakvynės už 465 eur... toks variantas visai nieko, nes man reikia mažei gaminti...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 02 09, 10:14)
na tai teks pasibendraut.... domina
kainos kaip kur - turistinėse vietose, jos brangesnės, bet sakyčiau proto ribose... kur palandžiojus galima rasti superinių tavernų ir gerų kainų... jie siūlo, bet nėra jau tokie įkyrūs... gali pasižiūrėti kainas, jūros gėrybes ką turi... mes buvom pora kartų Kretos saloj ir Rode - tai mums norsmalios pasirodė, kaip ir EU
mes kadangi su 1,5 metukų dukryte važiusim, tai radau hotel su pusryčiais ir su virtuvėle 7 nakvynės už 465 eur... toks variantas visai nieko, nes man reikia mažei gaminti...
as dabar susirasineju su vienu viesbuciu kur AI ir valgis ir gerimai, tai mums trims su mazaja butu apie 580 euru.
nes vaikas nores tai atsigerti tai ledu, tai vel ko nors nors mano didesne jau visgi.
QUOTE(Atlante @ 2011 02 10, 11:41)
as dabar susirasineju su vienu viesbuciu kur AI ir valgis ir gerimai, tai mums trims su mazaja butu apie 580 euru.
nes vaikas nores tai atsigerti tai ledu, tai vel ko nors nors mano didesne jau visgi.
aip, yra gerų... bet mum šiem metam dar kol kas reikalinga virtuvėlė, nes valgo tik mano gamintą, jokių tyrelių... o nusivešti ir duoti jau viską.... na nenoriu su pilvu po to sėdėti kambary... tai kol kas ir ieškau kas mums būtina
yra gerulių, ir kainos geros, lyginant su Europa
QUOTE(ingusiaa @ 2011 02 10, 15:27)
imesk paskui ka surasi
na as tariuosi su siuo viesbuciu
Viesbutis
QUOTE(Atlante @ 2011 02 10, 22:57)
Kokią kainą siūlo, kuriai datai ir kiek žmonių važiuoja, būtų įdomu palyginti