Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(racke @ 2011 04 03, 19:50)
Ryanair pagalba perkeliausim per visas temas  lotuliukas.gif

kai nesu su tuo rynaiaru susidurus tai pokolkas man didziausias toks klausymas kaip bus su jais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 03, 21:23)
kai nesu su tuo rynaiaru susidurus tai pokolkas man didziausias toks klausymas kaip bus su jais  biggrin.gif

Viskas normaliai su jais kai ipranti lotuliukas.gif O siaip, as asmeniskai, nesu megeja Ryanair'u ax.gif bet kai bilietus galima gauti papigiai, tai jamam... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 04 03, 22:23)
Viskas normaliai su jais kai ipranti  lotuliukas.gif O siaip, as asmeniskai, nesu megeja Ryanair'u  ax.gif bet kai bilietus galima gauti papigiai, tai jamam...  blush2.gif

nu cia turbut mazuma ju megeju...tik megsta uz kaina biggrin.gif
Atsakyti
Viskas su jais gerai tongue.gif Tik reikia pasiskaityti taisykles ir jomis vadovautis. Tada ir neiskils jokiu problemu mirksiukas.gif O skrendant labai patogu butu tureti ausu kistukus, nes visa kelione klausytis reklamu kartais pabosta ax.gif Bet kai gali skraidyti savarankiskai ir uz tokias kainas, galima siek tiek ir pakenteti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 04 02, 12:49)
Puikus Ryanair pasiulymas balandzio 25-30 d  220 lt.  wub.gif  Lekiam i Kosa  thumbup.gif

Bet cia vienam zmogui 220 ir dar ne su visais mokesciais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 balandžio 2011 - 08:27
QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 04, 08:55)
nu cia turbut mazuma ju megeju...tik megsta uz kaina  biggrin.gif

O kas jums taip blogai su tuo ryanair? Labai didelio skirtumo, apart to, kad labai jau mazai vietos klieka atsisedus kojoms smile.gif tai nepasakyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 04 04, 10:03)
O kas jums taip blogai su tuo ryanair? Labai didelio skirtumo, apart to, kad labai jau mazai vietos klieka atsisedus kojoms smile.gif tai nepasakyciau smile.gif

nu seip as nezinau aks su jio blogai, tik tos taisykles visokiausios daug galvos skausmo... bagazas, priority ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 04, 11:31)
nu seip as nezinau aks su jio blogai, tik tos taisykles visokiausios daug galvos skausmo... bagazas, priority ir t.t.  ax.gif

Su juo absoliuciai viskas gerai mirksiukas.gif As i Bodruma sumokejau su carteriu truputi virs 1000 litu vienam zmogui. O kiek Ryanair kainavo Jums vienam zmogui? mirksiukas.gif Taip, kad skrisdama carteriu, tu susimoki viska iskart: ir bagaza, ir rankini, ir virssvori ir sedi sau laimingas ir isdurtas per visus galus lotuliukas.gif Jei nebutu gaila laiko, tai tikrai buciau skridusi su Ryanair ir persikelusi i Bodruma. Vietu, kad nenurodo, tai blogai. Na tai paprasyk, kad kufu eitu pirma ir uzimtu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 04 04, 08:24)
Bet cia vienam zmogui 220 ir dar ne su visais mokesciais  g.gif

Vienam ax.gif Ir dar prisides korteles mokestis. Bet man tai atrodo nedaug. Abejoju ar sulauksime dar mazesniu kainu i Graikija. Zinoma uz tiek pat buvome nupirke ir i Fuerteventura. Bet tos tarpines nakvynes gali is proto isvaryti rolleyes.gif O cia 2-3 val ir vietoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 04 04, 12:44)
Vienam  ax.gif  Ir dar prisides korteles mokestis. Bet man tai atrodo nedaug. Abejoju ar sulauksime dar mazesniu kainu i Graikija. Zinoma uz tiek pat buvome nupirke ir i Fuerteventura. Bet tos tarpines nakvynes gali is proto isvaryti  rolleyes.gif  O cia 2-3 val ir vietoje  wub.gif

Va va, tos tarpines nakvynes labai vargina... g.gif Todel man asmeniskai yra geriau sumoketi brangiau, bet per kelias valandas buti vietoje nei kiurksoti oro uoste arba ieskoti, kur pernakvoti smile.gif
Atsakyti
O beje, kiek tiksliai trunka skrydis Kaunas- Kos? Aš iš itin nemėgstančių skraidyt, tai visados aktualu, kokiam kankynių laikui morališkai ruoštis blush2.gif
Ir klausimas ne kaunietėms - gal žinot, kiek kainuoja palikti mašiną oro uoste?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 04, 12:58)
O beje, kiek tiksliai trunka skrydis Kaunas- Kos? Aš iš itin nemėgstančių skraidyt, tai visados aktualu, kokiam kankynių laikui morališkai ruoštis   blush2.gif
Ir klausimas ne kaunietėms - gal žinot, kiek kainuoja palikti mašiną oro uoste?

zinom, yra kainininkas oro uosto tinklapyje. as ziurejau, kad 7 paros kainuotu 93 lt

http://www.kaunasair...ikis_saugojimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anuka: 04 balandžio 2011 - 12:06