Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(vikta @ 2011 03 31, 15:36)
o kada keltai i Roda plaukia? kokia valanda
gal nuoroda su tvarkarasciai zinote

Cia nuoroda http://www.ferries.g...erry_rhodes.htm
Mes is Koso isplauksim 6:40, Rode busim 9:45. Paskui is Rodo isplauksim 17:00 ir busim Kose 20:05
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 03 31, 15:39)
Liepos 16-25, o jūs?

Mes geguzes 9-23. Smarkiai anksciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki smile.gif

Mūsų šeimyna 2+2 gegužės 14 d kels sparnus į Kosą bigsmile.gif
Kažkas apie Mitsis family rašėt, kad neleidžia gyventi 2+2, bet nesitiki schmoll.gif Mes būtent tame viešbuty ir apsistosime keturiese. Rezervavausi per www.hotels4u.com. Prieš tai dar su to viešbučio vadybininku bendravau, klausiau kainų ir visų niuansų, tai galėjau apmokėti sąskaitą pavedimu ir taip rezervuotis, tik būtų buvę šiek tiek brangiau. Ėmėm double room, nes vis tiek viešbuty numatę nedidelę laiko dalį praleisti, kažkaip norim daugiau pasitaupyti važinėjimui po salą smile.gif

Jei dar aktualu, www.noriukelines.lt galiu brūkštelti kitos panos - Marijos kontaktus. Reikia?

Dabar irgi esam prie tų, kurie renkasi auto nuomotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2011 03 31, 17:06)
Sveikos ir sveiki smile.gif

Mūsų šeimyna 2+2 gegužės 14 d kels sparnus į Kosą  bigsmile.gif
Kažkas apie Mitsis family rašėt, kad neleidžia gyventi 2+2, bet nesitiki schmoll.gif  Mes būtent tame viešbuty ir apsistosime keturiese. Rezervavausi per www.hotels4u.com. Prieš tai dar su to viešbučio vadybininku bendravau, klausiau kainų ir visų niuansų, tai galėjau apmokėti sąskaitą pavedimu ir taip rezervuotis, tik būtų buvę šiek tiek brangiau. Ėmėm double room, nes vis tiek viešbuty numatę nedidelę laiko dalį praleisti, kažkaip norim daugiau pasitaupyti važinėjimui po salą smile.gif

Jei dar aktualu, www.noriukelines.lt galiu brūkštelti kitos panos - Marijos kontaktus. Reikia?

Dabar irgi esam prie tų, kurie renkasi auto nuomotis smile.gif

Sveika prisijungus prie auto paieskos smile.gif Mes ir ieskom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 03 31, 17:13)
Sveika prisijungus prie auto paieskos smile.gif Mes ir ieskom smile.gif

o kodel norite is anksto nuomotis? ar galvojate, kad bus pigiau, ar siaip ramiau ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2011 03 31, 17:16)
o kodel norite is anksto nuomotis? ar galvojate, kad bus pigiau, ar siaip ramiau ? smile.gif

Mes bent jau ieskomes vien delto, kad didziaja dali islaidu susimoketi dabar ir paskui nesukti sau galvos del visu apmokejimu ir t.t. Aisku, ir del patogumo, ramumo, kad viska esam uzsisake ir nereikia ieskoti.
Atsakyti
užsakant auto internetu ir apmokant, daugelis firmų daro nuolaidą, priklausomai nuo užsakymo ansktumo. Taigi aspimoka. Be to, patogu, atskrendi, mašina jau laukia oro uoste.

Aš vis apie tą Santorini svarstau - nu vertas jis to tūkstančio lt net dėl vienos dienos, vertas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 31, 17:28)
užsakant auto internetu ir apmokant, daugelis firmų daro nuolaidą, priklausomai nuo užsakymo ansktumo.  Taigi aspimoka. Be to, patogu, atskrendi, mašina jau laukia oro uoste.
Aš vis apie tą Santorini svarstau - nu vertas jis to tūkstančio lt net dėl vienos dienos, vertas  biggrin.gif  wub.gif

Gal ir vertas, bet geriau i ji is Kretos keltis. Pigiau...
Atsakyti
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 03 31, 17:45)
Gal ir vertas, bet geriau i ji is Kretos keltis. Pigiau...

Taip, iš Kretos pigiau, ir normalesniu laiku plaukia.
Žodžiu, paskaičiavau, kad pajudėjimas dviem dienom iš Koso į Santorinį ar Rodą šeimai - kaip minimum 1000 lt. Taigi nusprendėm nekankinti vaikų nakvynėm kelte bigsmile.gif ir apsiriboti dienos ekskursijom po šalia esančias saleles bei išvažinėti viską, kas įmanoma Kose.

Taigi, lauksiu pirmųjų keliaujančių atsiliepimų jau balandį ax.gif - kur buvot, ką matėt, kur plaukėt, už kiek, kas verta, kas nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 01 balandžio 2011 - 07:44
QUOTE(flight @ 2011 03 31, 15:39)
Man tik vienas klausimas, kaip vidurnaktį atplaukus į Santorinį tuo serpantinu užvairuoti. Man jis ir dienos metu pasirodė toks..šiurpokas...

biggrin.gif na su mašina gal paprasčiau, mažesnė ji. nes mes su dviaukščiu autobusu važiavom, pirkom iš Kretos kelionę, tai sudėtinga pasirodė, bet vairuotojai įgudę.

QUOTE(flight @ 2011 03 31, 17:28)
užsakant auto internetu ir apmokant, daugelis firmų daro nuolaidą, priklausomai nuo užsakymo ansktumo.  Taigi aspimoka. Be to, patogu, atskrendi, mašina jau laukia oro uoste.
Aš vis apie tą Santorini svarstau - nu vertas jis to tūkstančio lt net dėl vienos dienos, vertas  biggrin.gif  wub.gif

vertas, vertas, bet antrą kartą nebesikelčiau mirksiukas.gif pamačiau, pliusiuką uždėjau ir viskas.
mums iš Kretos dviems suaugusiems ir vaikui 6 metų kainavo mūsų pinigais apie 1000lt kėlimąsis keltu ir ekskursija ten 4u.gif
Atsakyti
As manau i Santorini visada verta sugrizti, bet su vaikais ten tikrai nesikelciau, jei dar naktim kelte bludinti ir panasiai. ten jau reikia varyti, kad pabuti, pajusti ta dvasia. O vaikams dar dzin tas Santorinis, tik nuovargis nuo to visur vazinejimo. Taip kad jeigu buve, manau nelabai yra prasmes dar karta ten keltis ir su vaikais del vienos paros. Cia mano nuomone.
Mes tai irgi pasvajojam su MB kad kada nors noretumem dar sugrizti, bet nors su viena nakvyne, kad galima butu sauleteki, ir saulelydi pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 04 01, 10:03)
Taip kad jeigu buve, manau nelabai yra prasmes dar karta ten keltis ir su vaikais del vienos paros.

Aš buvau, vyras nebuvo. Plaukiau su tuomet dar mažesniais vaikais iš Kretos, bet tąkart labai nepasisekė, nes streikavo gidai ir turėjom košmarišką "ekskursiją". Tai nuo to laiko svajoju darkart pabūti Santorinyje, parodyti vyrui, bet matyt, ne šį kartą...
Atsakyti
Puikus Ryanair pasiulymas balandzio 25-30 d 220 lt. wub.gif Lekiam i Kosa thumbup.gif
Atsakyti