QUOTE(flight @ 2011 03 31, 14:52)
Liepos mėn (kitų datų nežiūrėjau) keturių asm. šeimai pirmyn-atgal be jokios transporto priemonės - apie 200 eurų. Jei keltis su mašina, tai gali būti 300 eurų ir daugiau.
Iš Koso keltas išvyksta aštuntą vakaro, vietoje būna pusę pirmos nakties. Atgal mano žiūrėtai datai išvyksta pusę pirmos nakties, Kose būna paryčiais
Žiūrėjau variantą mašiną nuomotis pačiam Santorini (pristato tiesiai į uostą), bet vis tiek suma summarum šeimynai dvi dienos, t.y. realiai - tik viena diena Santorinyje gaunasi apie 1500 lt (keltas, mašina, viešbutukas), be maisto..Brangoka kažkaip..
oi tai vakarinis-naktinis reisai netinka su mazais vaikais
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 03 31, 15:19)
Zodziu, su keltu vargom vos ne ilgiausiai... nes is pradziu norejom keltis su masiniuku, paskui paziurejom, isiskaitem ir isigilinom i kainas ir nusprendem, kad keltis be masinos bus pigiau ir issinuomoti Rode paprasciau ir maziau galvos skausmo.
Tai va, kadangi mes esam 2 zmogai, as ir MB, tai uz kelto bilietus sumokejom
82 Eu ( cia ekonomine klase, kiek ziurejom tai pigiausi bilietai butent cia ) pirmyn/atgal. Jeigu butume kelesi su masiniuku, tai butu iseje 170,50 Eu ( vien uz masina pirmyn/atgal butume sumoke 49 Eu i prieki ir 39,50 Eu atgal ), beto, nuomos punktai ima nuo 60 iki 80 Eu uz papildoma draudima, kadangi keliesi i kita sala. Zodziu, durdomas...
o kada keltai i Roda plaukia? kokia valanda
gal nuoroda su tvarkarasciai zinote
QUOTE(flight @ 2011 03 31, 15:29)
Na taip, jūs dviese, tai suprantama, pigiau. Jei mes būtume tik dviese - oj kaip prasineštume
Bet dabar viską tenka daugint iš keturių....
Tai va, aš irgi buvau sustojus ties mintim, kad pigiau yra nuomotis mašinas ir ten, ir ten. Mes Kose nuomosimės visoms 9 dienoms, pigiausias variantas kol kas - 1063 lt už Renault Clio, taigi jei plauktume į Santorini, tektų nuomotis dar ir ten. Plius, viešbutis užsakytas Kose irgi devynioms dienoms, ir dar tektų ieškoti viešbučio Santorini, tuo pačiu mokant ir už viešb. Kose (nes vis tiek grįžtume į tą patį viešbutį). Tai tookia prabanga gaunasi...
ar tilpsit į tokią mažą mašinukę