Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 31, 13:02)
Praradau vilti pagaut pigesnius bilietus. Vis brangsta..  verysad.gif

o tai kokiam laikui ziuri? geguze tai yra geru kainu.
Atsakyti
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 03 31, 13:38)
Pirmas 4 dienas busim apsistoje cia

Eriukiuk, o kiek kainuoja keltas Kosas-Rodas-Kosas? Gal radote kokių pigesnių alternatyvų? Aš jau baigiu svaigt Santoriniu dėl kelto kainų doh.gif , tai gal nors į Rodą nuplauktume... g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 31, 14:36)
Eriukiuk, o kiek kainuoja keltas Kosas-Rodas-Kosas? Gal radote kokių pigesnių alternatyvų? Aš jau baigiu svaigt Santoriniu dėl kelto kainų  doh.gif , tai gal  nors į Rodą nuplauktume... g.gif

o kokia kaina Kos-Santorinis-Kos?
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 03 31, 14:42)
o kokia kaina Kos-Santorinis-Kos?

Liepos mėn (kitų datų nežiūrėjau) keturių asm. šeimai pirmyn-atgal be jokios transporto priemonės - apie 200 eurų. Jei keltis su mašina, tai gali būti 300 eurų ir daugiau.
Iš Koso keltas išvyksta aštuntą vakaro, vietoje būna pusę pirmos nakties. Atgal mano žiūrėtai datai išvyksta pusę pirmos nakties, Kose būna paryčiais bigsmile.gif

Žiūrėjau variantą mašiną nuomotis pačiam Santorini (pristato tiesiai į uostą), bet vis tiek suma summarum šeimynai dvi dienos, t.y. realiai - tik viena diena Santorinyje gaunasi apie 1500 lt (keltas, mašina, viešbutukas), be maisto..Brangoka kažkaip.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 kovo 2011 - 14:08
QUOTE(anuka @ 2011 03 31, 13:38)
o tai kokiam laikui ziuri? geguze tai yra geru kainu.

Man tiktu ir geguze, dabar jau timk nuo 139 pradine kaina. Bet nelabai ir moku as su tais bilietais.. pazymiu 179 - gaunasi mazesne suma, nei pazymit 139 g.gif O kaip atgal skrydi pazymeti? Kartais ismeta dvi eilutes, kartais viena..
Net geda rasyti blush2.gif
Kazkada ne sau, tai pirkau bilietus, sugebejau. Durneju gal i senatve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 31, 15:03)
Man tiktu ir geguze, dabar jau timk nuo 139 pradine kaina. Bet nelabai ir moku as su tais bilietais.. pazymiu 179 - gaunasi mazesne suma, nei pazymit 139 g.gif O kaip atgal skrydi pazymeti? Kartais ismeta dvi eilutes, kartais viena..
Net geda rasyti blush2.gif
Kazkada ne sau, tai pirkau bilietus, sugebejau. Durneju gal i senatve  lotuliukas.gif

todel, kad taxus prideda biggrin.gif as parodysiu tau, bus paprasciau mirksiukas.gif pakentek iki vakaro, tokios kainos neprapuls mirksiukas.gif
Atsakyti
kai įvedi datas į ir atgal kada, tai ir išmeta variantus kelis su kainom ir dienom plius minus 2 gal... ir pasirenki kokia data reikia, ir toliua vis ten seki ir darai ką sako... nieko sunkaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 31, 14:36)
Eriukiuk, o kiek kainuoja keltas Kosas-Rodas-Kosas? Gal radote kokių pigesnių alternatyvų? Aš jau baigiu svaigt Santoriniu dėl kelto kainų  doh.gif , tai gal  nors į Rodą nuplauktume... g.gif

Zodziu, su keltu vargom vos ne ilgiausiai... nes is pradziu norejom keltis su masiniuku, paskui paziurejom, isiskaitem ir isigilinom i kainas ir nusprendem, kad keltis be masinos bus pigiau ir issinuomoti Rode paprasciau ir maziau galvos skausmo.
Tai va, kadangi mes esam 2 zmogai, as ir MB, tai uz kelto bilietus sumokejom 82 Eu ( cia ekonomine klase, kiek ziurejom tai pigiausi bilietai butent cia ) pirmyn/atgal. Jeigu butume kelesi su masiniuku, tai butu iseje 170,50 Eu ( vien uz masina pirmyn/atgal butume sumoke 49 Eu i prieki ir 39,50 Eu atgal ), beto, nuomos punktai ima nuo 60 iki 80 Eu uz papildoma draudima, kadangi keliesi i kita sala. Zodziu, durdomas... doh.gif
Atsakyti
Na taip, jūs dviese, tai suprantama, pigiau. Jei mes būtume tik dviese - oj kaip prasineštume biggrin.gif Bet dabar viską tenka daugint iš keturių....
Tai va, aš irgi buvau sustojus ties mintim, kad pigiau yra nuomotis mašinas ir ten, ir ten. Mes Kose nuomosimės visoms 9 dienoms, pigiausias variantas kol kas - 1063 lt už Renault Clio, taigi jei plauktume į Santorini, tektų nuomotis dar ir ten. Plius, viešbutis užsakytas Kose irgi devynioms dienoms, ir dar tektų ieškoti viešbučio Santorini, tuo pačiu mokant ir už viešb. Kose (nes vis tiek grįžtume į tą patį viešbutį). Tai tookia prabanga gaunasi... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 kovo 2011 - 14:30
QUOTE(flight @ 2011 03 31, 15:29)
Na taip, jūs dviese, tai suprantama, pigiau. Jei mes būtume tik dviese -  oj kaip prasineštume  biggrin.gif Bet dabar viską tenka daugint iš keturių....
Tai va, aš irgi buvau sustojus ties mintim, kad pigiau yra nuomotis mašinas ir ten, ir ten. Mes Kose nuomosimės visoms 9 dienoms, pigiausias variantas kol kas - 1063 lt už Renault Clio, taigi jei plauktume į Santorini, tektų nuomotis dar ir ten. Plius, viešbutis užsakytas Kose irgi devynioms dienoms, ir dar tektų ieškoti viešbučio Santorini, tuo pačiu mokant ir už viešb. Kose (nes vis tiek grįžtume į tą patį viešbutį). Tai tookia prabanga gaunasi...  unsure.gif

Nu jo... jau prabanga smile.gif Mes tai kazkaip si karta labai viska gerai susideliojom, net stebiuosi smile.gif Beliko tik masiniuka Kose susirasti ir bus viskas smile.gif
O kuriomis dienomis jus skrendat? Gal tomis paciomis kaip ir mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 31, 14:52)
Liepos mėn (kitų datų nežiūrėjau) keturių asm. šeimai pirmyn-atgal be jokios transporto priemonės - apie 200 eurų. Jei keltis su mašina, tai gali būti 300 eurų ir daugiau.
Iš Koso  keltas išvyksta aštuntą vakaro, vietoje būna  pusę pirmos nakties.  Atgal mano žiūrėtai datai išvyksta pusę pirmos nakties, Kose būna paryčiais  bigsmile.gif

Žiūrėjau variantą mašiną nuomotis pačiam Santorini (pristato tiesiai į uostą), bet vis tiek suma summarum šeimynai dvi dienos, t.y. realiai - tik viena diena  Santorinyje gaunasi apie  1500 lt (keltas, mašina, viešbutukas), be maisto..Brangoka kažkaip.. g.gif

oi tai vakarinis-naktinis reisai netinka su mazais vaikais

QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 03 31, 15:19)
Zodziu, su keltu vargom vos ne ilgiausiai... nes is pradziu norejom keltis su masiniuku, paskui paziurejom, isiskaitem ir isigilinom i kainas ir nusprendem, kad keltis be masinos bus pigiau ir issinuomoti Rode paprasciau ir maziau galvos skausmo.
Tai va, kadangi mes esam 2 zmogai, as ir MB, tai uz kelto bilietus sumokejom 82 Eu ( cia ekonomine klase, kiek ziurejom tai pigiausi bilietai butent cia ) pirmyn/atgal. Jeigu butume kelesi su masiniuku, tai butu iseje 170,50 Eu ( vien uz masina pirmyn/atgal butume sumoke 49 Eu i prieki ir 39,50 Eu atgal ), beto, nuomos punktai ima nuo 60 iki 80 Eu uz papildoma draudima, kadangi keliesi i kita sala. Zodziu, durdomas...  doh.gif

o kada keltai i Roda plaukia? kokia valanda
gal nuoroda su tvarkarasciai zinote

QUOTE(flight @ 2011 03 31, 15:29)
Na taip, jūs dviese, tai suprantama, pigiau. Jei mes būtume tik dviese -  oj kaip prasineštume  biggrin.gif Bet dabar viską tenka daugint iš keturių....
Tai va, aš irgi buvau sustojus ties mintim, kad pigiau yra nuomotis mašinas ir ten, ir ten. Mes Kose nuomosimės visoms 9 dienoms, pigiausias variantas kol kas - 1063 lt už Renault Clio, taigi jei plauktume į Santorini, tektų nuomotis dar ir ten. Plius, viešbutis užsakytas Kose irgi devynioms dienoms, ir dar tektų ieškoti viešbučio Santorini, tuo pačiu mokant ir už viešb. Kose (nes vis tiek grįžtume į tą patį viešbutį). Tai tookia prabanga gaunasi...  unsure.gif

ar tilpsit į tokią mažą mašinukę g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 03 31, 15:35)
O kuriomis dienomis jus skrendat? Gal tomis paciomis kaip ir mes smile.gif

Liepos 16-25, o jūs?
Papildyta:
QUOTE(vikta @ 2011 03 31, 15:36)
oi tai vakarinis-naktinis reisai netinka su mazais vaikais

Su visai mažais netinka, su mūsiškiais (aštuonmečiu ir keturmete) jau galėtume plaukti, vaikai garantuotai nulužtų. Kai plaukiau iš Kretos į Santorinį su vaikais, dar mažesni buvo, dukra iškart užlūžo, tas siūbavimas raminamai veikia biggrin.gif Po to iškart į mašiną, ir toliau sau gali miegot.

QUOTE(vikta @ 2011 03 31, 15:36)
ar tilpsit į tokią mažą mašinukę  g.gif

Normali mašina, nestori mes, o ir bagažo su Ryanairu skrendant ne per daugiausiai wink.gif

Man tik vienas klausimas, kaip vidurnaktį atplaukus į Santorinį tuo serpantinu užvairuoti. Man jis ir dienos metu pasirodė toks..šiurpokas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 kovo 2011 - 14:42