Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(Fanta* @ 2011 03 29, 16:12)
Čia tema ne apie Kanarus.

Buvau apsisprendus rinktis kažką iš Kardamenos viešbučių, bet knisaus knisaus ir supratau, kad akmenuotas paplūdimys mums netiks  schmoll.gif Dabar žvalgaus Marmari, Mastichari, Tigaki. Arba nemoku ieškot, arba labai kontrastingi viešbučiai: vieni labai brangūs, kiti prastoki g.gif Kažkas iš tokių prie vidutinių: Achilleas beach, arba Princess of Kos... Gal turite atsiliepimų, apart tų, kuriuos galima paskaityt tripadvisor?

Mes Tigaki apsistosim Aquis Marine. Per www.hotelston.com pigiausia buvo. Atsiliepimai įvairūs, kaip bus iš tikrųjų - papasakosiu gegužės biggrin.gif gale
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2011 03 30, 13:43)
na, mano kompanionu versijos buvo vieningos. nesinori cia kartoti ka jie sake, bet galima nuspeti daug maz...  blush2.gif
beje, pries tai buvau labai susizavejusi Thermomis, bet pasiskaitinejau ir paziurejau filmukus youtube, tai noras praejo ten vaziuoti. kazkaip viskas labai purvina pasirode - sedi sausakimsai ten kruva zmoniu - kai kurie net su marskineliais smile.gif, aplinkui nuorukos voliojasi... fe.

Mes i Termas nakti vaziuosim, gal nereiks sedet siknom susiglaudus su storais anglais laugh.gif Siaip tikrai is vaizdo nekaip atrodo, bet nakti turetu smagu but pajaust temperaturu skirtuma, ypac geguzes nakti kai bus vesiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 24, 15:56)
toks vaizdas, kad sitas skirtas tik atskridusiems is UK, nes bookinant privalomai reikia nurodyti UK Departure Airport

Tai ok, pasižiūri koks iš UK tuo metu leidžiasi lėktuvas ir tą miestą įrašai smile.gif Aišku, dar gali būti, kad priims tik angliškas korteles...
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 30, 13:54)
Mes i Termas nakti vaziuosim, gal nereiks sedet siknom susiglaudus su storais anglais laugh.gif Siaip tikrai is vaizdo nekaip atrodo, bet nakti turetu smagu but pajaust temperaturu skirtuma, ypac geguzes nakti kai bus vesiau ax.gif

nakti vaziuoti gera mintis, bet neturesim kam vaiku mieganciu palikti. o geguze tas siltas vanduo aisku smagiau nei per vidurvasario karscius.
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 03 30, 13:57)
Tai ok, pasižiūri koks iš UK tuo metu leidžiasi lėktuvas ir tą miestą įrašai smile.gif Aišku, dar gali būti, kad priims tik angliškas korteles...

o jus galvojat ten lektuvai viens po kito leidziasi ? smile.gif

Beje i ta pacia tem apie lektuvu grafikus. Gal radot, koki geresni tinkalpi su planuojamais skrydziais is KOS nei sitas ? Sveika yra pries isskrendant pasitikrinti, ar skrydis nenukeltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 03 30, 12:50)
Mes Tigaki apsistosim Aquis Marine. Per www.hotelston.com pigiausia buvo. Atsiliepimai įvairūs, kaip bus iš tikrųjų - papasakosiu gegužės biggrin.gif gale

O per hotelston.com galima bookintis bet kam, ne tik agentūroms?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 30, 14:22)
o jus galvojat ten lektuvai viens po kito leidziasi ? smile.gif

Beje i ta pacia tem apie lektuvu grafikus. Gal radot, koki geresni tinkalpi su planuojamais skrydziais is KOS nei sitas ? Sveika yra pries isskrendant pasitikrinti, ar skrydis nenukeltas biggrin.gif

Manau, kad tikrai ne rečiau kaip kas pusvalandį sezono metu g.gif Ar aš čia pernelyg optimistė? biggrin.gif
Pažiūrėjau, tai iš UK tik iš Londono EasyJet skrenda, tik šeštadieniais, leidžiasi 11,50 (iš Kauno 11,05).Atgal irgi tik šeštadieniais, 12,30 (į Kauną 11,00)...Žodžiu, reik dar paknist., Kai jau tuo užsiimsiu rimtai, tai čia parašysiu,ką gero radau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanta* @ 2011 03 30, 14:32)
O per hotelston.com galima bookintis bet kam, ne tik agentūroms?

Nagi nežinau - aš šį www atkasiau tik tada,kai jau iš Lietuvių agentūros gavom booking voucherį - visagalis google man jo nemetė...Mes užsisakėm per www.noriukeliones.lt, tai tiesiai bendraujant kaina mum buvo 1790 už kambarį 12 naktų. Jei reik, galiu surast kontaktus tos mergaitės, kur mum pardavė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 03 30, 13:45)
Nagi nežinau - aš šį www atkasiau tik tada,kai jau iš Lietuvių agentūros gavom booking voucherį - visagalis google man jo nemetė...Mes užsisakėm per www.noriukeliones.lt, tai tiesiai bendraujant kaina mum buvo 1790 už kambarį 12 naktų. Jei reik, galiu surast kontaktus tos mergaitės, kur mum pardavė smile.gif

Čia tokia kaina AI? Taip, jeigu galima, duokite kontaktus, pakalbinsiu, gal ką gero pasiūlys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2011 03 30, 15:16)
Čia tokia kaina AI? Taip, jeigu galima, duokite kontaktus, pakalbinsiu, gal ką gero pasiūlys 4u.gif

Taip, čia AI
va kontaktai, gal dar kam reikės:

Inga Auškalnytė

Kelionių pardavimų vadybininkė
NoriuKelionės. lt - Paskutinės minutės kelionių centras
Išparduotuvių Centras PC parkas
Verkių 29, Vilnius
Mob.+37066357450
inga@noriukeliones.lt
www.noriukeliones.lt
Skype inga_noriukeliones

paklauskit, gal ir kažką dar gero turi. Mums šitas įtiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na ir es jau issirinkom viesbuti. Kuklus, paprastas, toli nuo juros bet AI. us su azu vaiku tai labai gerai. Ir kaina kokia galim sau leisti ax.gif

Dabar reik ieskoti kaip nuvaziuoti is orouosto g.gif
Atsakyti
Kokia tema radau... Ir kiek daug skrendanciu i Kosa smile.gif thumbup.gif Skrendam ir mes geguzes 9-23, viesbucius jau radom, masina uzsirezervavom, belieka sulaukti skrydzio dienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikiukasVilnius: 30 kovo 2011 - 17:13
nu tai liuks... dabar turiu galvos skausma... niekaip nesulaukiu viesbucio patvirtinimo... pradejau paranojint kad vietu nebeuzteks man doh.gif biggrin.gif nes vakar per hotels4you nebeduoda mano norimai datai kambariu...tai zodziu ciurikus laikau kad gaut kambari doh.gif
Atsakyti