QUOTE(Lorute @ 2011 03 30, 10:12)
O kur jus skaitet, kad jis didziausias? Man atrodo jis ten visai nedidelis. Tokia ilanka lyg
Cia galima pamatyti kaip issideste papludimiai, tai kaip as supratau is foto, tai tie visi prie Kefalos yra ivairus. Vienur zvyras smulkesnis, kitur stambesnis, kitur jau labiau smeliukas:
O tarkim kiek ziuriu nuotraukas siauriniu papludimiu, tai visur grazus sviesus smeliukas
Va koks fainas dalykelis dar ten yra:
Paradise beach is very pretty but if you go make sure you stay to the very left which is called Bubble Beach. Its AMAZING.you have to swim out about 30 meters to get to the best bubbles but wow its like swimming in lemonade!! Make sure you get some snorkels and look at the bubbles under water its defently worth while.
Bet zinok buna, kad ir vieni bukingo puslapiai siulo, kiti nesiulo. As galvoju, kad jie gauna gal kazkoki kambariu skaiciu ir prekiauja jais. Nu nezinau, cia tik mano spejimas toks
Udriau nesijuok jei nepataikiau
Papildyta:
Ai va radau puslapi kur visi lengvai pasirinks sau labiau patinkati papludimi
http://www.greekhote...home.htm#back11
gal ir ne didziausias, kazkodel man pasirode, kad taip skaiciau kazkur... bet kad jis smelliuko tai tikrai. o apie tuos burbuliukus tai cia geeeras, pirma karta isgirdau. butu smagu ta vieta atrasti
Papildyta:
QUOTE(Noja78 @ 2011 03 30, 10:40)
šiaip gali būti. nes ir per booking. com vieną dieną davė 2+2, o kitą dieną rašė, kad išparduota
o gal žinai ką geriau imti ar superior family room ar double? jūs tiesiogiai iš jų pirkot?
man atrodo, kad tiesiogiai is ju nelabai imanoma, nes kiek maciau, jie nukreipia i tas agenturas, su kuriomis jie dirba (bet gal as ir klystu). mes pirkome is www.hotels4u.com taciau vakar dar idomumo delei pasinarsiau - nebera tu superior family room, like tik double (aisku, reiketu dar karta patikrinti, gal kas rezervacijos atsisake). mes ememe superior family, nors esame tik su vienu vaiku, taciau tas pats direktorius mums sake, kad butent sie kambariai turi tiesiogini priejima prie tu privaciu mini baseiniuku, kur is terasos tiesiai i vandeni gali niurktelt (skirtumas buvo labai nedidelis tarp double ir family superior). jeigu family kambariu ir nebera, taciau jis mums sake, kad i double su dviems vaikais viskas tvarkoj. gal reiketu jam paciam parasyti ir paklausti, kas ten per situacija pas juos.