Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

planuojam vaziuoti i kos sala gal galetumete pasakyti kokiame miestelyje daugiausiai jaunimo, naktiniu klubu ir pan. ir siaip kaip ten viskas.Ar yra ka veikti apart poilsio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikkaa: 19 gegužės 2009 - 19:17
kaip smagu, kad tema atsigavo thumbup.gif

gaila nepavyko man šį gegužį apsilankyt vienoje iš salų, bet visvien tikiuosi, kad rudenį ar bent jau kažkada pavyks biggrin.gif

į salas skraidina lenkai ir anksčiau dar rašiau kad į Korfu skraidina latvių teztur.lv
Atsakyti
Na, gal yra naujų atsiliepimų apie Corfu? Ar 12 dienų šioje saloje nebūtų per daug? Norim gražių vaizdų, nuostabių paplūdimių ir nedidelių kainų wink.gif
Jau esame susiplanavę skrydžius rugpjūtį, tik nežinom kuria linkme paskui traukt - Corfu ar Kroatija smile.gif
Atsakyti
O ou... Rinkausi kelionę rugpjūčio mėnesiui iš Maljorkos ir Rodo, bet kai pamačiau šitą temą tai susigundžiau bigsmile.gif lotuliukas.gif Jei tik pavyktų gauti pigiai kelionę (na pigiau nei anos dvi salos) tai norėčiau išmėginti... ax.gif
Makaliau, o tu jau domėjeisi kainom, per kur vyktum į šią salą? smile.gif p.s. mano tėveliai kaip tik šį savaitgalį su mašina išvažiuoja po Kroatiją pasibastyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 06 29, 23:25)
Makaliau, o tu jau domėjeisi kainom, per kur vyktum į šią salą?  smile.gif p.s. mano tėveliai kaip tik šį savaitgalį su mašina išvažiuoja po Kroatiją pasibastyt  bigsmile.gif

Mes jau turim bilietus lėktuvo: Ryga-Praha-Roma-Bari (Bari yra toks uostas Italijoje, nuo Romos tik valanda skrydžio... arba 5 valandos traukiniu). Iš Bari pirksimės kelto bilietus į Corfu su Ventouris Ferries smile.gif Kaina į abi puses žmogui apie 139 eurus išeina smile.gif

Iki Rygos turėtų tėtis nuvežt biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2009 06 30, 22:19)
o i kiek aplamai planuoji isitalpinti zmogui? kiek supratau, tai planavai 12 dienu?

Kelionė truks iš viso 16 dienų, o pačioje Corfu saloje (jei viskas pavyks) praleisime 12 dienų. Visos kitos - kelionė pirmyn/atgal , viešnagė Romoje..
Planavome tilpti į 2500 lt žmogui... Bet manau nelabai pavyks..

QUOTE(liekna @ 2009 06 30, 22:26)
o aš apie Italiją net nepagalvojau  g.gif čia ta kaina kelto ar lėktuvo bilietų?  ax.gif

Kelto wink.gif Lėktuvo bilietai dabar kainuoja 900 lt maždaug (pirmyn ir atgal, 6 skrydžiai), mes mokėjome po 550...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 07 01, 00:02)
Kelionė truks iš viso 16 dienų, o pačioje Corfu saloje (jei viskas pavyks) praleisime 12 dienų. Visos kitos - kelionė pirmyn/atgal , viešnagė Romoje..
Planavome tilpti į 2500 lt žmogui... Bet manau nelabai pavyks..
Kelto wink.gif Lėktuvo bilietai dabar kainuoja 900 lt maždaug (pirmyn ir atgal, 6 skrydžiai), mes mokėjome po 550...

Supratau. Bandau susiziureti, ar savarankiskai labiau apsimoketu nei tarkime cia g.gif
http://www.travelzon...A3fHI9MQ==.html
jei dvivietis kambarys, tai lyg ir apsimoka visai. ta prasme nesismulkinu ir nesiimu vertinti kur pigiau, kiek dienu ten, kokie tie mazieji pliusai/minusai. Tik grubiai primetu, tai mano supratimu lyg ir visai neblogai gaunasi cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 06 30, 23:32)
Supratau. Bandau susiziureti, ar savarankiskai labiau apsimoketu nei tarkime cia  g.gif
http://www.travelzon...A3fHI9MQ==.html
jei dvivietis kambarys, tai lyg ir apsimoka visai. ta prasme nesismulkinu ir nesiimu vertinti kur pigiau, kiek dienu ten, kokie tie mazieji pliusai/minusai. Tik grubiai primetu, tai mano supratimu lyg ir visai neblogai gaunasi cia g.gif

Na , jei paskutinė minutė, tai matyt labiau apsimokėtų su lenkais...
Juo labiau, kad dabar tokių kainų , už kokias pirkome lėktuvo bilietus, nėra.... 4u.gif
Atsakyti
įdomu kiek išeitų su mašina keliauti g.gif mano svajonė pamatyti Atėnus... o su tokiom tolimom salom kažin ar pavyktų iš jų ten nusigauti.. va su mašina būtų paprasčiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 07 01, 00:50)
įdomu kiek išeitų su mašina keliauti  g.gif mano svajonė pamatyti Atėnus... o su tokiom tolimom salom kažin ar pavyktų iš jų ten nusigauti.. va su mašina būtų paprasčiau...  g.gif

su masina iki atenu ir tolyn dar? jei gerai supratau, jus, tai galiu pasakyti, kad paskaiciuokite, kiek jums kuras kainuotu, keliu mokesciai, nakvyne pakeliui, plius maitinimasis tas dienas, kol nusigautumete iki pradinio tikslo. Jei supratau neteisingai, i posta demesio nekreipkite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2009 07 01, 00:47)
Na , jei paskutinė minutė, tai matyt labiau apsimokėtų su lenkais...
Juo labiau, kad dabar tokių kainų , už kokias pirkome lėktuvo bilietus, nėra....  4u.gif

ir man taip atrodo, bent jau perziurejau kainas, tai normaliu pasiulymu tikrai yra. I Kos sala truputi sunkiau su gerais variantais, i Korfu lyg ir paprasciau. Ziuresim kas bus kitais metais, siais galiu jau tik sniukstinetis, atostogos ir ju biudzetas ne guminiai, praktiskai viskas jau siems metams isnaudota biggrin.gif

QUOTE(liekna @ 2009 07 01, 03:16)
aha, mane gerai supratot  smile.gif  pažiūrėjau kelias lenkų agentūras, tai tikrai labiau apsimoka.. nes vietoj vienos savaitės galima netgi dvi pabūti  thumbup.gif

taip, i korfu yra neblogu pasiulymu. Mane kazkodel labiau i Kos sala traukia, gal todel, kad budama turkijoje is savo viesbucio pastoviai ja matydavau ax.gif zodziu istrigo ir prisireike doh.gif na gal kada pavyks. wub.gif
Atsakyti
Na va, rezervavomės viešbutį smile.gif thumbup.gif Atsiliepimai geri thumbup.gif

http://www.booking.c...kout=2009-08-24

Va, ir kelto bilietus jau nusipirkom thumbup.gif
Pabrango, tai teko mokėti 308 eurus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 07 01, 22:43)
Va, ir kelto bilietus jau nusipirkom thumbup.gif
Pabrango, tai teko mokėti 308 eurus doh.gif

aha tikrai nemažai doh.gif o dėl Kavos, tai ir aš tą patį mąstau, kaip perskaičiau šioj temoj atsiliepimus apie tą vietovę tai visai susidomėjau.. g.gif kaip supratau ten jaunimo daugiau galima rasti... beje, žiūrėjau kad Korfu yra nemažas viliojantis vandens parkas blink.gif
Atsakyti
Na, mes jau apsistosime kur kas gražesniame Kassiopi miestelyje, nei Kavos ax.gif
Atsakyti