Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(gėliukas @ 2011 03 05, 18:34)
pasidalinsi?  bigsmile.gif  4u.gif
o kokiu būdu vistik planuojat iki Santorinio? čia kažka buvo įmetęs kelto nuorodą, bet jis retai plaukia ir per naktį rodos  g.gif  ga yra kitų variantų? nes labai norėčiau grįžt į Santorinį, jis paliko nerealių įspūdį  wub.gif

Echm, mes planavom keltu, jis išplaukia aštuntą vakaro, vietoje būna pusę pirmos. Plaukia ne kasdien, reik žiūrėt konkrečiai pagal datas. Bet va man paskaičiavo, kiek kainuotų tas malonumas pirmyn-atgal (Kos-Santorini-Kos) keturiems amsenims plius mašina. 412.00 EUR doh.gif Tai net nežinau dabar...

O pigesnių viešbutukų rasti galima čia:

http://search.ulooku...sultkey=default
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 kovo 2011 - 09:45
Gal kas gali patarti dėl viešbučio rezervacijos tvarkos . Manęs paprašė avanso už 3 naktis, pervedžiau, o jie-"thanking you in advance, your rezervation from now is valid". Tai viskas ar turėtų dar kažką atsiųsti ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mergaitės, ar kas važiavote su mažu vaiku? Maniškei kelionės dieną bus 1 metai ir mėnuo. Ar įmanoma pritaikyti jų maistą mažam pilvukui? Ar spec vežėtės?
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2011 03 07, 08:49)
Sveikos  4u.gif
Mergaitės, ar kas važiavote su mažu vaiku? Maniškei kelionės dieną bus 1 metai ir mėnuo. Ar įmanoma pritaikyti jų maistą mažam pilvukui? Ar spec vežėtės?

As su saviskiu keliauju kas metai. Pradejom tada kai buvo puse metuku, veliau 1,5 , paskui 2,5 ir t.t. Per pirma kelione dar pati ji maitinau, taip pat buvau isidejus keleta indeliu maistelio. O 1,5 metuku tai Egipte buvom, bijojai del maisto, bet pasirinkimas maisto labai platus, galima atrasti kas tinka vaikui. Na kad ir vistienos ir ryziu tai tikrai visada buna smile.gif Jei ne vistienos tai kitos mesytes bus koks troskinys. Taip pat visada buna ir svieziu ir karstu darzoviu. Tikrai galima pasiderinti maista. Mes praeita vasara buvom Kretoj ir mano drauges vaikui buvo gal 11 menesiu, tai ji buvo isidejus sausu kosiu, kurias reikia uzpilti karstu vandeniu ir viskas. Tai kartais duodavo tas koses, kartais mesytes pasmulkindavo su kokis bulvyte. Visiskai nebuvo bedu su tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 07, 09:47)
As su saviskiu keliauju kas metai. Pradejom tada kai buvo puse metuku, veliau 1,5 , paskui 2,5 ir t.t. Per pirma kelione dar pati ji maitinau, taip pat buvau isidejus keleta indeliu maistelio. O 1,5 metuku tai Egipte buvom, bijojai del maisto, bet pasirinkimas maisto labai platus, galima atrasti kas tinka vaikui. Na kad ir vistienos ir ryziu tai tikrai visada buna smile.gif Jei ne vistienos tai kitos mesytes bus koks troskinys. Taip pat visada buna ir svieziu ir karstu darzoviu. Tikrai galima pasiderinti maista. Mes praeita vasara buvom Kretoj ir mano drauges vaikui buvo gal 11 menesiu, tai ji buvo isidejus sausu kosiu, kurias reikia uzpilti karstu vandeniu ir viskas. Tai kartais duodavo tas koses, kartais mesytes pasmulkindavo su kokis bulvyte. Visiskai nebuvo bedu su tuo mirksiukas.gif

mes irgi visada rasdavome kas vaikui patinka ir labiausiai tinka (neastru, nesuru ir t.t.) - dazniausiai vistiena, versiena, kai kuri zuvis, bulviu kosyte, garintos darzoves, o megstamiausias mazosios patiekalas - tzadziki smile.gif net jei mesytes nenoredavo, tai su tzadzikiu viskas eidavo biggrin.gif
o uzpilamos koses vakarienei ir dabar imsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anuka: 07 kovo 2011 - 09:00
QUOTE(Etina @ 2011 03 07, 07:49)
Sveikos  4u.gif

Mūsų jaunėlis keliauja nuo 3 mėn. nei karto neėmiau aš jam spec maisto, pirmoj kelionėj maitinau pati, pernai kai buvo jam 1 m ir 3 mėn, valgė bendrą maistą. Kadangi viešbutis buvo su AI, tai pakako to maisto ir tikrai buvo ką jam valgyti. jei viešbutis brangesnis, tai daug kuriuose yra papildomas spec. valgiaraštis, kuriame tik virti, troškinti, be druskos ir visokių prieskonių patiekalai, čia mes tai matėm viename Turkijos viešbutyje smile.gif
Aišku dar klausimas kaip namie jūsų lelius valgo, jei jau ragauja jūsų maistą, tai tikrai ras ir ten ką valgyti, bet jei valgo dar tik kūdidkių tyreles, gal tuomet sunkiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2011 03 07, 07:49)
Sveikos  4u.gif

taip, jau merginos parašė, bet tai priklauso nuo pačio vaiko. Mano mažė tyrelių nevalgo, tik mano gamintą maistą, tai kai buvom 9 mėn Ispanijoj, turėjom su virtuvėle apartamentus ir gaminau jai... Dabar jau bandysim derinti nuo bendro stalo, manau prisitaikysim puikiai, nes jau ir 17 mėn bus, jau dičkė...
Atsakyti
Gal kas žino, ar dar plaukia kokie keltai iš Koso salos į Santorini išskyrus Blue Star? Bo pastarųjų kaina tai doh.gif Beje, lėktuvu irgi gaunasi panašiai, keturiems asmenims pirmyn-atgal - 1216.34 LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 07 kovo 2011 - 13:35
Su kovo 8-taja 4u.gif

Ar kas nors susidare Koso planuojamu aplankyti objektu sarasa? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip tik čia minutė žiūrėjau norvegijos laidą apie keliones ir sužavėjo Kos Island. Gal jau yra buvusių ten ir kaip kainos?
Nes pažiūrėjau bilietus dviems žm iš Norvegijos į Kos - 800 lt. pirmyn-atgal. Įdomu, ar čia brangu, ar norm.

Lauksiu patarimų ir įspūdžių.
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 08, 23:40)
Sveikos, kaip tik čia minutė žiūrėjau norvegijos laidą apie keliones ir sužavėjo Kos Island. Gal jau yra buvusių ten ir kaip kainos?
Nes pažiūrėjau bilietus dviems žm iš Norvegijos į Kos - 800 lt. pirmyn-atgal. Įdomu, ar čia brangu, ar norm.
Lauksiu patarimų ir įspūdžių.

Manau, kad pigu 4u.gif

Dar mes nebuvom ten, kaip tik ruosiames ax.gif Ka per ta laida grazaus parode?
Tiesa viesbuciu kainos labai priimtinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 08 kovo 2011 - 23:12
QUOTE(Lorute @ 2011 03 09, 01:11)
Manau, kad pigu 4u.gif

Dar mes nebuvom ten, kaip tik ruosiames ax.gif Ka per ta laida grazaus parode?
Tiesa viesbuciu kainos labai priimtinos mirksiukas.gif

Lorute, o Jūs domitės į KOS, ar CORFUS? Nes mums į KOS tiesioginis lėktuvas yra (tikriausiai, dėl to, kad norvegai, kaip išprotėję atostogauja).

Gal galite plačiau parašyt įspūdžius, ką galima pamatyti KOS ir aplink ją. Savaime suprantu, kad geriausiai nuomotis automobilį. Bus galima daug patiems pamatyt smile.gif

O per TV, mane sužavėjo gatvės, gyvenimas (naktinis gan audringas), maistas ir žinoma žydras vanduo smile.gif

Tad jei nenusvirs rankos, norėčiau su Jūsų pagalba susiplanuoti kelionę smile.gif kaip skaičiau, kai kurie rekomenduoja birželio mėn keliauti.
Atsakyti