Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

3 zmones
Atsakyti
paskaitai apie ryanaira ir atsoksta fantazija su jais skrist biggrin.gif bet aisku galetu kazkas skrydzio metu priziuret mano du vaikus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o dar kas nors skraidina i Kos be rynaiaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 05, 14:59)
As tai vis galvoju apiue lietuviu kultura biggrin.gif Nu mes nelabai kulturinga tauta, reikia pripazint biggrin.gif Tad manau gauti vietas 4 asmenu seimai atsisest kartu bus sudetinga.
Tiesa, niekad nesu skridus su Ryanair. Kiek sedimu vietu vienoje eileje? Na ta prasme kiek zmoniu kartu gali susest vienoje puseje vienoje eileje? 3 ar 4?

Lėktuve eina dvi eilės po 3 vietas, tai sėskit trys žmonės kartu, o ketvirtas lygiagrečiai kitoj eilėj iš krašto, taip galėsit visi bendrauti nes jus skirs tik praėjimo takas. Mes taip visada susėdam kai 4 skrendam.

Dėl lietuvių kultūros: kai laukėm lėktuvo kelis kartus Kauno oro uoste per garsiakalbį pasakė kad prašom būti tolerantiški ir praleisti nėščias moteris ir žmones su mažamečiais vaikais be eilės. Ir tikrai, kas norėjo su vaikais nuėjo į priekį ir pirmi praėjo, niekas iš keleivių ant jų nešaukė. Aš tada dar pagalvojau kad čia turbūt lietuvių mentalitetas toks, kad reikia kelis kartus garsiai tokį dalyką paskelbt, nes patys nesusipras praleist smile.gif bet pasirodo, kad nesam mes tokie nekultūringi. Kitose šalyse kai laukėm Ryanair lėktuvo niekas garsiai tokių dalykų nesakė, bet niekas nieko be eilės ir nepraleidinėjo. Stovėjo žmonės su leliukais pačiam eilės gale ir tikrai niekam tai nerūpėjo, niekas nesisiūlė juos praleisti. Taip, kad viskas gerai tiems lietuviams su kultūra, bent jau didžioji dalis tikrai padorūs žmonės, o pavienių atvejų tai visokių pasitaiko, bet tai nepriklauso nuo avialinijų pigumo.

Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 05, 17:45)
paskaitai apie ryanaira ir atsoksta fantazija su jais skrist  biggrin.gif  bet aisku galetu kazkas skrydzio metu priziuret mano du vaikus   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif 

o dar kas nors skraidina i Kos be rynaiaro?  g.gif

O as neatradau labai didelio skirtumo nuo uzsakomuju i turkija, tik vietos, kad suzymetos g.gif O siaip nieko baisaus ten nera, na su visokiais pasiulymais stiuardeses pralekia dazniau, bet man nuo to majacinimosi kazkaip kelione sutrumpeja biggrin.gif .
O, ziuri Zilvinui irgi linksma su ryanairu skraidyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 05 kovo 2011 - 15:52
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 05, 15:45)
o dar kas nors skraidina i Kos be rynaiaro?  g.gif

taip tik biski ne is Lietuvos biggrin.gif

Nera blogai tas Ryanair'as mirksiukas.gif Man nuo Small Planet praktiskai niekuo nesiskiria. O dar tos linksmos reklamos viso skrydzio metu, kai bando isiulyti niekam nereikalingu dalyku, gerai laika uzima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 03 05, 15:50)
O as neatradau labai didelio skirtumo nuo uzsakomuju i turkija, tik vietos, kad suzymetos  g.gif  O siaip nieko baisaus ten nera, na su visokiais pasiulymais stiuardeses paralekia dazniau, bet man nuo to majacinimosi kazkaip kelione sutrumpeja  biggrin.gif .

kaip mes cia vienodai surasem cool.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 04, 22:56)
Joo, rizika.  unsure.gif Nors, blogiausiu atveju - galima skristi į Atėnus ar į Turkiją ir iš ten keltu..(tik kiek tas kainuotų?)

QUOTE(flight @ 2011 03 05, 16:29)
Tai kad nieko ir nesiūlau  g.gif

Na mat, kaip g.gif O as supratau, kad siulote, kaip alternatyva, jei bilietu nebebutu. Tai as rasiau, kad kam to blogiausio laukti. Va, jei zmogus dabar papirko uz 2500, o butu per turkija pirkes uz kokius 5000, tai tas blogiausias atvejis su mintimi, kad yra kazkokia alternatyva, gali virsti nerealiai prabangiu ir plius labai nepatogiu nuvykimu i Kosa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elfa555 @ 2011 03 05, 16:47)
Lėktuve eina dvi eilės po 3 vietas, tai sėskit trys žmonės kartu, o ketvirtas lygiagrečiai kitoj eilėj iš krašto, taip galėsit visi bendrauti nes jus skirs tik praėjimo takas. Mes taip visada susėdam kai 4 skrendam.

Susestume aisku taip kaip sakot, tik ar bus galimybe rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 05, 17:01)
Va, jei zmogus dabar papirko uz 2500, o butu per turkija pirkes uz kokius 5000, tai tas blogiausias atvejis su mintimi, kad yra kazkokia alternatyva, gali virsti nerealiai prabangiu ir plius labai nepatogiu nuvykimu i Kosa  smile.gif

Tai va būtent drinks_cheers.gif Iki Atėnų tai turbūt įmanoma su Ryanairu nusikapstyt, bet keltas po to kiek kainuotų...

Radau Santorinyje viešbučius, keturiems už 48 lt/parai; studija su pusryčiais kitam viešbutyje - 73 lt/para. bigsmile.gif blink.gif Aišku, ne Oia ar Firoje, bet... atrodo, nerealiai pigu..
Atsakyti
O jus manot kad bus pilnutelis lektuvas i Kos? Kazkaip man neatrodo, kad butu perpildytas? Juk ne i Londona? smile.gif nors ka gali zinoti. Va kiek skridau i Edinburga, niekada nebuvo pilnas lektuvas, tai kazkaip su susedimu nebuvo problemos, nes dar ir laisvu vietu likdavo.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 05, 17:45)
O jus manot kad bus pilnutelis lektuvas i Kos? Kazkaip man neatrodo, kad butu perpildytas? Juk ne i Londona? smile.gif nors ka gali zinoti. Va kiek skridau i Edinburga, niekada nebuvo pilnas lektuvas, tai kazkaip su susedimu nebuvo problemos, nes dar ir laisvu vietu likdavo.

vat aš irgi apie tai pagalvojau- čia gi kita kelionės rūšis- į darbus, svarbius susitikimus ar lankyti giminių tarp skrendančių gali būt vienetai, o kad bilietus išpirktų 100% nelabai tikiu g.gif na nebent pusvelčiui dalins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 05, 17:08)
Radau Santorinyje viešbučius, keturiems už 48 lt/parai; studija su  pusryčiais kitam viešbutyje - 73 lt/para.  bigsmile.gif  blink.gif  Aišku, ne Oia ar Firoje, bet... atrodo, nerealiai pigu..

pasidalinsi? bigsmile.gif 4u.gif
o kokiu būdu vistik planuojat iki Santorinio? čia kažka buvo įmetęs kelto nuorodą, bet jis retai plaukia ir per naktį rodos g.gif ga yra kitų variantų? nes labai norėčiau grįžt į Santorinį, jis paliko nerealių įspūdį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 05, 16:45)

Aš tą patį buvau pagalvojusi, o ypač kai skrisiu per krepšinio čempionatą. Tik baisu, kad skrydžio nenuimtų jei mažai keleivių bus.
Atsakyti