Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(gėliukas @ 2009 04 25, 10:24)
šiemet buvau sumasčius skristi su Novaturu į Maljorką, bet ko tais mane labai gundo Korfu arba Kos per lenkus, kaina labai patraukli iš Varšuvos, o ir Graikijos salas tiesiog dievinu  wub.gif  gal visgi atsisakysim Maljorkos ir ieškosim variantu į Korfu  ax.gif
gal dar kas nors ruošiasi?

Udriau, kokių patarimų turi? Važiuosim be vaikų, tai norim ir kad pasilinksmit kur būtų ir kitesurfingu užsiimt, tai turbūt verčiau didesniąją Korfu rinktis?

Na smagu, kad šiu tema atgijo, nes aš pats asmeniškai ten nebuvau... Svajoniu yra, bet , deja, ne viskas nuo manęs priklauso... Iš lenkų organizuoja dvi firmos į ten, tai eccoholiday ir Itaka. Beje, Itaka turi ne tik šias salas, bet ir Zykanthos, Elvia, Thassos. Na galima užsisakyti ne tik per Alfaturą, bet ir per visas agentūras, turinčias sutartį su jais, tame tarpe ir... smile.gif reklama draudžiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 04 25, 12:22)
Na smagu, kad šiu tema atgijo, nes aš pats asmeniškai ten nebuvau... Svajoniu yra, bet , deja, ne viskas nuo manęs priklauso... Iš lenkų organizuoja dvi firmos į ten, tai eccoholiday ir Itaka. Beje, Itaka turi  ne tik šias salas, bet ir Zykanthos, Elvia, Thassos. Na galima užsisakyti ne tik per Alfaturą, bet ir per visas agentūras, turinčias sutartį su jais, tame tarpe ir...  smile.gif reklama draudžiama smile.gif

ačiū 4u.gif jau išsinarginėjau, kur jie veža ir aišku visai susigundžaiu kainom thumbup.gif , bet man įdomu pasižiūrinėt šiek tiek daugiau, tai matyt rinktis geriausia Corfu, o iš ten bandyt paplaukt dar kur nors g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 25 balandžio 2009 - 11:28
dar radau, kad Tezturas veža į Korfu iš Rygos, tik negaliu spec pasiūlymo atsidaryt, įdomu, kaip ten kainos, aišku brangiau nei iš lenkų, bet arčiau važiuot g.gif
Atsakyti
Galima tai galima, bet kaina tai kosminė gaunasi...

gali pasitikrinti per čia :

http://book.teztour....t/tourSearch-lt

Pasirink išvykimo vietą rygą, šalį graikija, regioną Korfu. Kainos kambariui latais... Patikėk, lyginau , žmonui beveik 1000 lt daugiau gaunasi....
Atsakyti
o gal yra buvusiu Evia ,Thassos arba Zakynthos salose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetgirl @ 2009 05 08, 19:50)
o gal yra buvusiu Evia ,Thassos arba Zakynthos salose?  4u.gif

Evioj buvau, didele sala, yra graziu vietu, i Zakynthos planuoju sia vasara ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ka tik savaite buvom Korfu saloje. Tai pasidalinsiu ispudziais biggrin.gif
Kelione pirkom per Itaka, skrydis per Varsuva. Isskridom balandzio 29 d., grizom geguzes 6d.
Kelione buvo nuostabi, sala nepaprast biggrin.gif o grozio, tikrai yra ka paziureti - ir gamtos vaizdu, ir senamiesti Kerkyros.

Pirmos dienos buvo debesuotos su protarpiniu lietumi, o kitos sauletos. Kiek maciau ir dabar ten + 24 / 25 C.

Tikrai verta nuvaziuoti 4u.gif Net nebezinau, ka daugiau pasaakoti, bet taip noreciau susikrauti lagaminus ir ten dar pagyventi ...
Tiesa, mes buvome vietoje tarp KASIOPI ir ARCHARAVI - tai ten matydavosi Albanijos kalnai. Vaizdas wub.gif
Atsakyti
Gal gali pasakyt kiek kainavo kelione ax.gif Koks maitinimas? Ar kainos dideles saloje? Uz kiek galima pavalgyt? Kiek kainuoja auto nuoma?
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 05 09, 18:09)
Gal gali pasakyt kiek kainavo kelione ax.gif  Koks maitinimas? Ar kainos dideles saloje? Uz kiek galima pavalgyt? Kiek kainuoja auto nuoma?

kainas pasiziurekit itaka.pl, mes pirkom is ju.
As pirkau Sidari Willage pries savaite, tai 2 zmonems viskas iskaiciuota kainavo 2400 lt. Bet kur kas laibiau apsimoka pirkti pries kokias 3 dienas - kaina buvo zymiai mazesne nei as mokejau - o per tiek laiko dar speja sutvarkyti dokumentus - tiksliau sakant vienintelis dokumentas is ju tai yra ju patvirtinimas, kad gautas apmokejimas. O moketi labai paprasta, as mokejau is savo kreditines, galim ir per PAY PAL kiek maciau.

Kai atskridom i vieta pasirode, kad musu viesbutis dar nepasiruoses priimti, ir mus paskyre i siek tiek geresni viesbuti, Blue BAY Resort - kurio kaina buvo mazdaug 1590 zl vienam zmogui (uz savo mokejom 1490 zl).

Kaip rasiau pas mus viskas iskaiciuota, kavinese pietus galima pavalgyti mazdaug nuo kokiu 10 Eur. Auto - kaina priklauso nuo masinos - dienai nuo 35 Eur , 3 dienoms nuo 90 Eur.

Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2009 05 10, 13:46)
kainas pasiziurekit itaka.pl, mes pirkom is ju.
As pirkau Sidari Willage pries savaite, tai 2 zmonems viskas iskaiciuota kainavo 2400 lt. Bet kur kas laibiau apsimoka pirkti pries kokias 3 dienas - kaina buvo zymiai mazesne nei as mokejau  - o per tiek laiko dar speja sutvarkyti dokumentus - tiksliau sakant vienintelis dokumentas is ju tai yra ju patvirtinimas, kad gautas apmokejimas. O moketi labai paprasta, as mokejau is savo kreditines, galim ir per PAY PAL kiek maciau.

O kaip su apmokejimu tiksliau smile.gif Paprasciausiai pidei lentele, kuri atsidaro paspaudus ant pirkimo zenkliuko? O kaip del keletos vietu rezrevavimo, kaip vardus surasyti? ar ca veliau duomenis reikia patikslinit? Ir dar klausimelis - triju dienu patvirtinimui apie pinigu gavima uzteko su savaitgaliu??? smile.gif Labai norim porai savaiciu i Korfu salas, o isvykimas butu geguzes 20 d. Kaip manai, spetume?

DEKUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurenta @ 2009 03 30, 16:59)
As buvau Kos saloje,  du kartus, ir vel noriu atgal  thumbup.gif
Vis dar gyvenu atsiminimais apie sia maza salyte, ir visiems rekomenduoju ten vaziuoti. Jei reikia kokios nors info mielai padesiu ir patarsiu.

Sveika,
mane labai domina si sala. per ka skridai? is Vilniaus ar Rygos? koks viesbutukas, ar saloje daug lietuviu turistu? zodziu idomu viskas man biggrin.gif
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2009 05 14, 11:03)
1.O kaip su apmokejimu tiksliau smile.gif Paprasciausiai pidei lentele, kuri atsidaro paspaudus ant pirkimo zenkliuko?
2. O kaip del keletos vietu rezrevavimo, kaip vardus surasyti? ar ca veliau duomenis reikia patikslinit?
3.Ir dar klausimelis - triju dienu patvirtinimui apie pinigu gavima uzteko su savaitgaliu??? smile.gif Labai norim porai savaiciu i Korfu salas, o isvykimas butu geguzes 20 d. Kaip manai, spetume?

DEKUI  ax.gif

nespejau atsakyti, bet tikiuosi jau esate Korfu mirksiukas.gif

1. taip
2. vardus rasiau anliska abecele, jokiu problemu. ES - tai didelio pasu patikrinimo nebuvo.
3. Nezinau, manu reiketu pasiskambinti ir paklausti. Visos konsultantes sneka angliskai, o yra ir tokiu, kurios labai gerai ir rusiskai kalba.

ALIONYTE - is Vilniaus i Kos skrydziu nera, galima gal kazka surasti lekiskuose pls. pvz. travel-punkt.pl
(al travel.punkt ? ) g.gif

Atsakyti