Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

gal kam pravers info per ką galima Mitsis bl.domes užsakyti... mirksiukas.gif
siunčiau jiems užklausą..

"Dear Mrs ........,
we would like thank you for choosing Blue Domes hotel for your vacations.
For your requests and bookings that concerns Blue Domes hotel please contact with web sellers
(Hotels4U.com, Booking.com, hotels.com,hotelbeds, Meridian) or with tour operators (Thomas Cook, TUI).

Best regards,

Tina GANASOU
Reservations Supervisor
Tel. +30 22420 92500 Fax. +30 22420 92405
Email. reservations@mitsis-bluedomes.com
Web. www.mitsis-bluedomes.com
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 04, 22:56)
Joo, rizika.  unsure.gif Nors, blogiausiu atveju - galima skristi į Atėnus ar į Turkiją ir iš ten keltu..(tik kiek tas kainuotų?)

Nezinau, kaip su Atenais, bet jei i turkija, tai plius minus, bet apie 1000 lt zmogui. As tokios minties net netureciau jusu vietoje biggrin.gif Aisku, jei pinigu daug... bet tada nera prasmes ir nepirkti dabar is Ryanairo tiesiai i Kosa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 05, 06:56)
Na čia loterija gryna... Aš ir pats dabar gaudžiau bilietus į Paryžių, tai buvo bus nebus tu gerų bilietų, nes norejome per Velykų atostogas, bet savo sulaukiau - gavau bilietus be mokesčių. Jei bučiau pirkęs ankščiau būčiau sumokėjęs velnias žino kiek...

Aš dabar nusižiūrėjusi į Kosą bilietus kurie į priekį skrendant turi mokesčius, o atgal skrendant ne. Tai ir galvoju ar beverta čia laukti geresnio pasiūlymo (čia rugsėjo mėnesiui) g.gif
Mums 4 asmenims pirmyn - atgal gaunasi 1700 Lt be bagažo - 425 Lt žmogui. Ar kam pavyko pigiau nusipirkti?
Atsakyti
Mums 4 irgi gavos apie 1700 wink.gif
Siaip jei viesbutis uzsakytas, galima ji atsaukti likus savaitei iki atostogu. Tad jei planuojamos atostogos rugpjucio gale, o bilietu kaina dabar per didele, kad pirkt, tai gal galima ir palaukti ilgiau, gi jei ka tai atsauksi viesbuti ir pinigu neprarasi. Bet tada ir atostogos gali nuplaukti. Bet gal but galima bus data pasikoreguoti kazkiek. Cia priklauso nuo to ar atostogu laikas fiksuotas ar ne. Nes del to, kad viesbutis jau rezervuotas, o bilietai nenupirkti, tai nematau dideles bedos finansine prasme. Na ta prasme, kad pinigai sumoketi uz viesbuti nenuplauks. Tik atostogos gali nuplaukti biggrin.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaust, ar kas pirkot tuos pirmenybinius bilietus? Na, kad i lektuva pirmesnius ileistu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 05, 11:24)
Dar norejau paklaust, ar kas pirkot tuos pirmenybinius bilietus? Na, kad i lektuva pirmesnius ileistu? biggrin.gif

Ir mane labai domina tas pirmenybinis įleidimas. Kadangi pirmą kartą pirkčiau Ryainair bilietus, tai man taip viskas ten sudėtinga atrodo ax.gif
Bandžiau ieškotis informacijos tai kažkas rašė, kad lyg tai jei imi bagažo, tai tada lyg negalima to pirmenybinio imti, bet kaip sakau nieko aš ten nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Man patarė nepirkti pirmenybinių bilietų. Sako, pirmus įleidžia tik pro tuos vartelius, o po to į patį lėktuvą - jau kaip pasiseks. Tai kaip ir neapsimoka... g.gif
Mes su vyru sakėm, dalinsimės vaikais - t.y. bandysim susėsti po du (nes keturiese šalia vienas kito, jaučiu, be šansų). Blogiausiu atveju prašysim apsikeisti. O jei nepavyks - na ką gi, užjaučiu tuos, kurie sėdės šalia mano dukters ir ji visą kelią žviegs mamytės biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 05 kovo 2011 - 12:09
As ir pagalvojau apie vaikus. Jei ilipsim i lektuva tarkim paskutiniai ir liks tik vietos po viena ismetytos, tai kaip tarkim maza vaika pasodint prie svetimu viena sad.gif Keista cia ta ju tvarka, kad neduoda lektuve vietu tiksliu. Negi sunku ant bilietuko ta numeri uzrasyt...
Atsakyti
Jetau, kaip čia viskas baisiai skamba. Mano vaikai iš vis 2 ir 4 metų, tai negali būti nei kalbos, kad jie sėdėtų atskirai nuo tėvų.

Niekad neskridus su Ryanair, bet taip suprantu ten visi vieni kitiems griūdami per galvas lipa, kad užsiimti vietą? Aš kai pati mažutė smulkutė, tai jau įsivaizduoju, kaip guliu ant praėjimo tarp kėdžių, o visi lipa per mane smile.gif

Kas skridot su vaikais papasakokit ar labai jau ten visi stumdosi?

QUOTE(xjurga @ 2011 03 05, 12:24)
Jetau, kaip čia viskas baisiai skamba. Mano vaikai iš vis 2 ir 4 metų, tai negali būti nei kalbos, kad jie sėdėtų atskirai nuo tėvų.

Niekad neskridus su Ryanair, bet taip suprantu ten visi vieni kitiems griūdami per galvas lipa, kad užsiimti vietą? Aš kai pati mažutė smulkutė, tai jau įsivaizduoju, kaip guliu ant praėjimo tarp kėdžių, o visi lipa per mane  smile.gif

Kas skridot su vaikais papasakokit ar labai jau ten visi stumdosi?

Skridau praėjusią savaitę tris kartus su Ryanair, tai niekas ten nesistumdė. Buvau su dviem vaikais, tai visus kartus gavom atsisėsti visi trys kartu. O jei gautųsi taip, kad įlipsit paskutiniai ir bus likę tik atskiros vietos, tikrai manau, kad be problemų jums kažkas užleis vietą kad kartu sėdėtumėt, juk skrenda normalūs žmonės.

Beto, kai skridau atgal buvo pustuštis lėktuvas, tai mano vyresnis vaikas nuėjo ir į kitą vietą atsisėdo už mūsų, tai kai lėktuvas pradėjo leistis stiuardesė priėjo ir sako eik sėsk prie mamos, nes tėvai turi prižiūrėt kad vaikai būtų saugos diržus prisisegę, tad tikrai nebijokit kad jūsų mažametis bus atskirtas nuo jūsų ir pasodintas prie svetimo žmogaus, manau patys stiuartai pareguliuos šitą reikalą.

O pirmenybinių bilietų tai tikrai neapsimoka pirkt, nes pirmus tik į kolidorių laukimo įleidžia, o ten vistiek stovi ir lauki kartu su visais kol pradės į lėktuvą leist.
Atsakyti
Mano sesuo laabai daug skraido su Ryanair'u, išmaišius pusę pasaulio su šia aviakompanija. Jie pradėjo skraidyt su dviem mažais vaikais (dabar jau ne visai mažiukai), tai sakė, visaip būna. Būna, kad ir grūdasi, "lipa per galvas", ir kitiems dzin, su vaikais tu ar be. Šiaip geriausia nežiopsoti ir nelikt eilės gale.
Sūnui jau aštuoneri, tai ekstra atveju ir vienas pasėdėtų (pasiims į lėktuvą savo kuprinę su knygutėm, pieštukais, žaidimais). Bet dukra per maža dar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 05 kovo 2011 - 13:49
Baikit, nekalbekit taip baisiai apie ryanair. Juk ten daug zmoniu skrenda, ir aiksu gali pastaikyti visokiu, bet tame tarpe bus ir normaliu, kurie turi zmoniskumo ir supratimo.
Juk jus pacios turbut uleistumet vieta jei viena sedetumet, o salia seima su vaikais, nerastu vietos kartu sedet?
Viskas prasideda nuo saves manau. Ir tikrai nereik bijoti. As kiek skraidzius problemu nebuvo niekada. O skridau karta ir su normalia avia linija, kur vietos buvo, o ateinam sedi ponia kazkokia, pas drauge atsisedo. sakau cia musu vietos, tai vaje kokia nepatenkinta buvo, nors mes irgi buvom su mazu vaiku, leliuku. Tipo ka i kita vieta negalit atsisest, tipo susiraskit kur jos vieta, ir dar paklause, o tai ka ir tases persinesti reik. smile.gif Taip kad visur visokiu zmoniu yra, ir ne visiems galioja vienodos taisyklles smile.gif
Atsakyti
Dėkui, padėjot apsispręsti, dėl ramybės nusipirkau bilietus ir aš. Bet nepigiai ta ramybė kainuoja biggrin.gif penkiems -2500.
Atsakyti
As tai vis galvoju apiue lietuviu kultura biggrin.gif Nu mes nelabai kulturinga tauta, reikia pripazint biggrin.gif Tad manau gauti vietas 4 asmenu seimai atsisest kartu bus sudetinga.
Tiesa, niekad nesu skridus su Ryanair. Kiek sedimu vietu vienoje eileje? Na ta prasme kiek zmoniu kartu gali susest vienoje puseje vienoje eileje? 3 ar 4?
Atsakyti