Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 04, 17:46)
nu vistiek pigiai  thumbup.gif

Aha wink.gif Mūsų kelionė dar brangs, kadangi jau atsibodo "baseininės atostogos" (mano nuomone - pinigų išmetimas ir tiek, nes prie baseino pagulėti galima ir pigiau), o ir vaikai jau ūgtelėjo (jaunylei - jau keturi metai), tai norėtume daugiau pavažinėti, paplaukioti, pamatyti. Dabar ieškausi viešbučio Santorini saloje (planuojame ten praleisti dvi dienas)...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 04, 17:56)
Aha wink.gif Mūsų kelionė dar brangs,  kadangi jau  atsibodo "baseininės atostogos" (mano nuomone - pinigų išmetimas ir tiek, nes prie baseino pagulėti galima ir pigiau), o ir vaikai jau ūgtelėjo  (jaunylei - jau keturi metai), tai norėtume daugiau pavažinėti, paplaukioti, pamatyti. Dabar ieškausi viešbučio Santorini saloje (planuojame ten praleisti dvi dienas)...

pilnai pritariu drinks_cheers.gif , mes irgi tokių "čigoniškų " atostogų mėgėjai. Kai tik vaikai paaugo, pradėjom tolti nuo komforto lotuliukas.gif
O liepai jau pirkote bilietus? aš viešbutį užsakiau rugpjūčio pabaigai, tai dar su bilietais kažkaip delsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 03 04, 18:45)
O liepai jau pirkote bilietus? aš viešbutį užsakiau rugpjūčio pabaigai, tai dar su bilietais kažkaip delsiu g.gif

Jau nusipirkom - mūsų bendros šeimyninės atostogos labai fiksuotos, tai bijojom rizikuoti. wink.gif
Atsakyti
Mano durna galva pirma reikia bilietus nusipirkti, ir tik vėliau jau pirkti viešbutį...

Ir beje, kiek jau tos agentūros užsideda - max 100 ltl ,bent jau kiek aš žinau. Vat tik viena bėda kad aš to Mitsis neturiu, bet gal parsivešiu po kovo 18 d. kainas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 04 kovo 2011 - 19:23
QUOTE(Udrius @ 2011 03 04, 19:16)
Mano durna galva pirma reikia bilietus nusipirkti, ir tik vėliau jau pirkti viešbutį...

drinks_cheers.gif

Papildyta:
Ir beje, kiek jau tos agentūros užsideda - max 100 ltl ,bent jau kiek aš žinau. Vat tik viena bėda kad aš to Mitsis neturiu, bet gal parsivešiu po kovo 18 d. kainas

nu jeigu tu dar is manes 100 litu uzdirbsi, tai kokia skyle mums ikisai lotuliukas.gif Nes tada pats viesbutis nieko nebekainuoja
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 04, 15:50)
.......... nes wrislist man nepadare ispudzio jokio su savo kainom  biggrin.gif

na įdomiai.. nes man tai tik 50eur buvo skirtumas, tai kam čia vargti....
o tau jau didelis skirtumas... na įdomiai kodėl tiek daug g.gif

QUOTE(flight @ 2011 03 04, 16:56)
Aha wink.gif Mūsų kelionė dar brangs,  kadangi jau  atsibodo "baseininės atostogos" (mano nuomone - pinigų išmetimas ir tiek, nes prie baseino pagulėti galima ir pigiau), o ir vaikai jau ūgtelėjo  (jaunylei - jau keturi metai), tai norėtume daugiau pavažinėti, paplaukioti, pamatyti. Dabar ieškausi viešbučio Santorini saloje (planuojame ten praleisti dvi dienas)...

na liuks, man tokia poilsio rūšis irgi tinka /patinka... ale kartais koja koją pakiša... teks gulėt, ir ką jau čia dabar.... doh.gif

o Santorini matėt įmečiau vieną nuorodą... minėjau, jei reik kitų, galiu dar atsiųsti... nes tas ieškojimas velniškai daug laiko atima... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tiktai taip, nes nusipirkęs hotel gali air nebegaut... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 04, 20:16)

O ką, gali nelikti? unsure.gif kartą taip skaudžiai apsipirkau, kad kol kas ranka nekyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 03 04, 20:17)
O ką, gali nelikti? unsure.gif  kartą taip skaudžiai apsipirkau, kad kol kas ranka nekyla smile.gif

lėktuve vietų nedaugėja... reisų nedidėja...
aišku, smagu gaut papigiai last min, bet tai rizika jau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 03 04, 22:17)
O ką, gali nelikti? unsure.gif  kartą taip skaudžiai apsipirkau, kad kol kas ranka nekyla smile.gif

Taip aišku - sistema paprasta - pirma ieškai tinkamą datą bilietų už gerą kainą, ir tik vėliau viešbutį. Ką pvz darysi, jei viešbutis pas Tave šeštadieniui užsakytas, tačiau bilieta tarkim pigesni yra veike 300 ltl žmogui su pirmadienio išvykimu? Lauksi kad ta pati kaina būtų ir šeštadieniui ? O jei nebus? O jei apskritai belaukdama negausi bilietų ? Ką darysi su viešbučiu tada?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 04, 21:21)
Taip aišku - sistema paprasta - pirma ieškai tinkamą datą bilietų už gerą kainą, ir tik vėliau viešbutį. Ką pvz darysi, jei viešbutis pas Tave šeštadieniui užsakytas, tačiau bilieta tarkim pigesni yra veike 300 ltl žmogui su pirmadienio išvykimu? Lauksi kad ta pati kaina būtų ir šeštadieniui ? O jei nebus? O jei apskritai belaukdama negausi bilietų ? Ką darysi su viešbučiu tada?

Sistemą žinau, viską susižiūrėjau, užsakiau viešbutį nuo pirmadienio, bet laiko kaip ir yra, pati rugpjūčio pabaiga, atrodo taip toli doh.gif
Bet dabar jau nerviukas krebždėti pradėjo- o jeigu, o jeigu, o jeigu...Ui, jaučiu neatlaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 03 04, 20:35)
Sistemą žinau, viską susižiūrėjau, užsakiau viešbutį nuo pirmadienio,  bet laiko kaip ir yra, pati rugpjūčio pabaiga, atrodo taip toli doh.gif 
Bet dabar jau nerviukas krebždėti pradėjo- o jeigu, o jeigu, o jeigu...Ui, jaučiu neatlaikysiu biggrin.gif

Mes dar varom i Alikante rugpjucio gale, tai vis uzmetu aki - bilietai brangsta.
O ir i Kosa ryte dar sesei prigriebiau bilieta, o popietu ziuriu jau pabrango. As tai manau kad sitos turistines kryptys tks brangs, akcija jie ismeta Londonui, Briuseliui, Paryziui...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 04, 21:21)
O jei nebus? O jei apskritai belaukdama negausi bilietų ? Ką darysi su viešbučiu tada?

Joo, rizika. unsure.gif Nors, blogiausiu atveju - galima skristi į Atėnus ar į Turkiją ir iš ten keltu..(tik kiek tas kainuotų?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 kovo 2011 - 20:57