Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(anuka @ 2011 03 04, 11:21)
o gal kuri turite ta akcijini statoilo lagamina goodyear? ir gal jau spejote isbandyti, ar sekmingai jis telpa i ryanairo remus?

As turiu pora, keliausim su jais nes pamatavau, kad telpa mirksiukas.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 03 04, 14:25)
merginos, Wrislit gavo Mitsis Domes spec.pasiūlymus, bent jau mano savaitei  thumbup.gif vietoj 800 eur dabar 630 eur
JAMU !!!!!!!!

Va cia tai kitas reikalas thumbup.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 03 04, 15:01)
na smagu, sveikinimai  tongue.gif  tikriausiai gerai, mums sakyčiau papigiai kažkaip gavosi Mitsis Domes , geg. , savaitei 2 suaug. 3500 lt, hotel ir Rynair. Tikiuosiu nesušalsim

Mums 2+2 geguzes 14-21 Mitsis Blue Domes AI 7 nakvynes + bilietai = 3800 Lt thumbup.gif
Kokia agentura galetu pasiulyti toki paketa tokia kaina? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 04, 14:16)
As turiu pora, keliausim su jais nes pamatavau, kad telpa mirksiukas.gif
Va cia tai kitas reikalas thumbup.gif
Mums 2+2 geguzes 14-21 Mitsis Blue Domes AI 7 nakvynes + bilietai = 3800 Lt thumbup.gif
Kokia agentura galetu pasiulyti toki paketa tokia kaina? lotuliukas.gif

ne, tai aišku nereali kaina ir servisas bus puikus.. Kreta, Rodas, kur kas brangesni hotel
o jūs dar 4, tai ką jau čia kalbėt... pigiau grybo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 04 kovo 2011 - 14:27
Jetau kaip čia visiems pigiai gaunasi. Aš tai antra diena niekaip nesulaukiu Kos kainų iš Wrislito, tai taip nervas ima, taip norisi pasižiūrėti. Skrisčiau rugsėjį, tai įtariu kainos nebus tokios geros kaip gegužę ar balandį.

QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 04, 14:59)
as sian parasiau irgi, tai laukiu atsakymo smile.gif

Oi tai jeigu gausit šiandien pasidalinkit info bigsmile.gif

Aš tai vakar parašiau, bet kadangi tuo pačiu klausiau ir dėl Rodo, tai Rodo kainas vakar iškarto gavau, o va dėl Koso šiandien skambinau dar priminti, tai sakė daug darbo turi ir gali nespėti šiandien unsure.gif
Parašiau nesenai ir Anukos nurodytų adresu, bet bijau, kad nespės ir ji atsakyti, nes šiandien penktadienis.

Aš kai iš tų degančių tai man tiesiog uodega dega kaip aš tų kainų laukių ax.gif Kai paskaitai kaip visi čia pigiai nusipirko keliones tai tiesiog spirgu.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 03 04, 16:08)
Oi tai jeigu gausit šiandien pasidalinkit info  bigsmile.gif

Aš tai vakar parašiau, bet kadangi tuo pačiu klausiau ir dėl Rodo, tai Rodo kainas vakar iškarto gavau, o va dėl Koso šiandien skambinau dar priminti, tai sakė daug darbo turi ir gali nespėti šiandien  unsure.gif
Parašiau nesenai ir Anukos nurodytų adresu, bet bijau, kad nespės ir ji atsakyti, nes šiandien penktadienis.

Aš kai iš tų degančių tai man tiesiog uodega dega kaip aš tų kainų laukių  ax.gif  Kai paskaitai kaip visi čia pigiai nusipirko keliones tai tiesiog spirgu.

butinai parasysiu mirksiukas.gif nors man kaina ir per anglus uzsakant tinka biggrin.gif bet norisi vistiek pigiau biggrin.gif aisku kaip kaikuriems mums taip nesigauna po 3000lt bet vistiek thumbup.gif
Atsakyti
na gavau as irgi atsakyma, bet man per anglus pigiau gaunasi bookintis. taigi uz 15naktu paskaiciavo mano seimynai 2+1+kudikis
Bungalow sea view kambarys su viskas iskaiciuota: 2260.00 EUR (7800.00 LTL)
Family garden garden view su viskas iskaiciuota: 2568.00 EUR (8870.00 LTL)

ir norida paprasiau kad paskaiciuotu :

Superior tipo kambarys su vaizdu I jura su viskas iskaiciuota: 1518.00 EUR (5245.00 LTL)
Family room sea view su viskas iskaiciuota: 1630.00 EUR (5630.00 LTL)
Family room duplex sea view su viskas iskaiciuota: 1771.00 EUR (6115.00 LTL)

man per anglus blue dome 1550sv o norida - 1162sv...

ir jie bilietus dar taip pat pasiule bet ant 700lt brangiau nei man tiesiogiai is ryanairo pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 04, 16:39)
As supratau, bet labai irgi dziaugiuosi savo variantu, ir manau kaina kaip tiek dienu turbut nebloga smile.gif Nesupykit, kad taip pabreziau biggrin.gif

Zinoma puiki kaina thumbup.gif 4u.gif Va tokiais atvejais ir supranti kiek permoki agenturoms ax.gif
Sita kelione pirma kai vaziuojam be agenturos. Nuo siol visada stengsimes patys organizuotis keliones cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 04, 16:44)
na gavau as irgi atsakyma, bet man per anglus pigiau gaunasi bookintis. taigi uz 15naktu paskaiciavo mano seimynai 2+1+kudikis

Kaip keista kad bungalai pigiau, man atvirksciai buvo, bungaluose 50% brangiau buvo biggrin.gif

Kai ka issirinkot?
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 04, 16:47)

Kaip keista kad bungalai pigiau, man atvirksciai buvo, bungaluose 50% brangiau buvo biggrin.gif

Kai ka issirinkot?

keista ir man biggrin.gif bet mums ir netinka bungalai...nes mazasis pilietis tai iseina kur jam reikia, zvejok ji paskui is visur...

nezinau kaip ir ishsirinkom... dar pamastysiu per savaitgali biggrin.gif bet tada uzsakinesiu pati tiesiogiai, nes wrislist man nepadare ispudzio jokio su savo kainom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 04, 15:44)
na gavau as irgi atsakyma, bet man per anglus pigiau gaunasi bookintis.

O per anglus tai čia turit minty www.hotel4u.com?
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 04, 16:50)
keista ir man  biggrin.gif  bet mums ir netinka bungalai...nes mazasis pilietis tai iseina kur jam reikia, zvejok ji paskui is visur...

nezinau kaip ir ishsirinkom... dar pamastysiu per savaitgali  biggrin.gif bet tada uzsakinesiu pati tiesiogiai, nes wrislist man nepadare ispudzio jokio su savo kainom  biggrin.gif

Gal per cia ziurit? http://www.travelrepublic.co.uk/
Bent jau man tai cia pigiausius variantus mete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 03 04, 16:53)
O per anglus tai čia turit minty www.hotel4u.com?

aha per cia ziurejau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2011 03 04, 16:55)
Gal per cia ziurit? http://www.travelrepublic.co.uk/
Bent jau man tai cia pigiausius variantus mete 4u.gif

man sitas luzta puslapis, negaliu patikrint kainu... g.gif
Atsakyti
Na ką, mes liepos viduryje už devynių dienų atostogas keturių asmenų šeimai mokam: apie 2300 lt skrydis ir 850 lt viešbutis. Be maitinimo.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 04, 17:37)
Na ką, mes liepos viduryje už devynių dienų atostogas keturių asmenų šeimai mokam: apie 2300 lt skrydis ir 850 lt viešbutis. Be maitinimo.

nu vistiek pigiai thumbup.gif
Atsakyti