Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(Batukė @ 2011 03 03, 23:26)
As supratau kad jie isvezioja ir po viesbucius,
va kas parasyta: A2Btransfers offers low cost transfers in Kardamena and surrounds.
Ryt parasysiu laiska jiems, uzklausiu ar stoja prie pat viesbuciu
Papildyta:
O tai susitiksim, musu bus ir dvi siemos su dviem vaikuciais. Jau gal domejotes kiek auto nuoma visai savaitei?

nuoma prasideda nuo 150 euru. Bet uz tokia kaina gali tik maza auto issinuomoti, kuriame, net du lagaminai netilptu. Kiek didesnes kainuoja jau virs 200 euru.
Atsakyti
QUOTE(Justė_10 @ 2011 03 03, 22:47)
nuoma prasideda nuo 150 euru. Bet uz tokia kaina gali tik maza auto issinuomoti, kuriame, net du lagaminai netilptu. Kiek didesnes kainuoja jau virs 200 euru.

Bet savaitei vistiek pigiau nuomotis diena iseina turbut nei imt viena ar dvi dienas atskirai. Gal jus nenoresit visa savaite turet masinos, tai galetumem kooperuotis ax.gif
Atsakyti
Mes skrisim 14-21 d, viešbutį dar renkamės, bet krypstam į Mitsis family smile.gif Tai irgi manau su kažkuo susitiksim. Auto mąstom nuomotis, nes norėsim ir visą salą apvažiuoti wub.gif O ir iki oro uosto bei iš jo su 2 vaikais tampytis viešu transportu nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Justė_10 @ 2011 03 03, 22:47)

Su Ryanair skrendant man atrodo daug kas stengsis neapsikrauti daug lagaminų smile.gif Aš bent bandysiu sutilpti į rankinį bagažą + 1 lagaminas (2 suaugę + 2 vaikai).
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 03 03, 23:49)
Bet savaitei vistiek pigiau nuomotis diena iseina turbut nei imt viena ar dvi dienas atskirai. Gal jus nenoresit visa savaite turet masinos, tai galetumem kooperuotis  ax.gif

taip, kuo ilgesniam laikui nuomojiesi, tuo pigiau. Pagalvosim, gal ir iseis susikoperuoti. Manau susitiksim ir galesim vietoj pasiplanuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xjurga @ 2011 03 04, 00:19)
Su Ryanair skrendant man atrodo daug kas stengsis neapsikrauti daug lagaminų  smile.gif  Aš bent bandysiu sutilpti į rankinį bagažą + 1 lagaminas (2 suaugę + 2 vaikai).

mes uzsisakem 2 lagaminus. Man pasirode sudetinga sutalpint i viena, kai keliauji su dviem vaikais smile.gif
Atsakyti
mes skrendam geg.7-14 d.d.
planavom keliaut ir t.t., bet kadangi situacija keičiaisi, atsakom turėtą hotel ir imam Mitsis Domes... turiu kainas 2800 lt 2 suaug., dar laukiu pasiūlymo....

dėl auto - na kai Wrislit parašo 93 eur TIK į vieną pusę, o nuoma savaitei nuo 150eur, tai minčių kitokių nekyla, tik imti auto savaitei ir turėti kada nori...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 03 kovo 2011 - 23:39
QUOTE(xjurga @ 2011 03 04, 00:19)
Su Ryanair skrendant man atrodo daug kas stengsis neapsikrauti daug lagaminų  smile.gif  Aš bent bandysiu sutilpti į rankinį bagažą + 1 lagaminas (2 suaugę + 2 vaikai).

Mes irgi tokiu pačiiu sąstatu ir imame tik vieną lagaminą, plius vešis kiekvienas po rankinio bagažo kuprinę (ar kuprinytę) - tikiuosi, sutilpsim, juk vidurvasaris, kiek ten tų drabužėlių reiks bigsmile.gif O mašinytę kaip tik tą mažą nusižiūrėjom, jau nuo oro uosto kaip nors susitalpinsim, o po to keliausim be lagaminų.. smile.gif
Atsakyti
Na Wrislito pervežimau brangūs, aš žinau, kad pervežimas į vieną pusę 3 suaugusiems 53 eur... Tiesa, internete radau, kad kai kurios firmos iš Lietuvos viešbučių kainas pateikia su pervežimo kainomis...
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 03, 22:19)
Tai ar kas nors gali paaiskint kaip atrodo tas pervezimas is oro uosto i viesbuti Shuttle bus ? Jis tikrai iki viezbucio nuveza? Ne toj rezervacinej sistemoj tik miesto klausia.

sekanciame zingsnyje ir viesbucio pavadinima su jo adresu reikia nurodyti
Atsakyti
O gal kas žino pigių nakvynių variantų (aišku, utopiškai skamba,bet..) Santorini saloje? Planuojame nuplaukti ten su nakvyne...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 04, 10:03)
O gal kas žino pigių nakvynių variantų (aišku, utopiškai skamba,bet..) Santorini saloje? Planuojame nuplaukti ten su nakvyne...

Taip tikrai yra, pasižiūrėk mano fotoreportažą Dvi dienos Santorinyje...
Atsakyti
Sveikos, del http://www.a2btransfers.com/ pervezimo, tai kaip uzsakineji ten paskui reikia irasyti konkretu viezbuti ir jo adresa. Kiek su jais bendravau tai sake prie oro uosto bus ju atstovas su kortele a2btransfers ir nurodys i kuri autobusa sestis, kuris nuvez jus i viezbuti.
Atsakyti