Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(Lorute @ 2011 03 02, 13:30)
Eina sau blink.gif Nebuvau masius situ vaizdu...

Dar reikia pagalbos. Bandau daryt rezervacija i Blue Domes ir nesuprantu kaip cia su tais kambariais yra. Zodziu siulo tukius du variantus:

FAMILY ROOM GARDEN VIEW-2 SEPARATE BEDS, ALL INCLUSIVE(2 ADULTS, 2 CHILDREN)
FAMILY ROOM GARDEN VIEW-ONE BED, ALL INCLUSIVE(2 ADULTS, 2 CHILDREN)

Tai kaip cia suprast? Cia viens kambarys tik galima arba dvigule arba dvi viengules lovas? o vaiku kokios lovos tada? Nesuprantu koks cia skirtumas tarp situ dvieju dalyku. Kaina ta pati.

As ir katik rezervavaus sita viesbuti geguzes 21-28 dienomis. Musu bus 2 suauge ir vaikas, tai siule kambary arba dvi lovos arba viena dvigule ir vaikui pristatoma. pasiemiau su dvigule, sakau gal vietos bus daugiau. O jusu family roomai tai bus is dvieju kambariu. Ju puslapy raso kad family roos turi 2 miegamuosius.
Tik va dabar suabejojau savo pasirinkimu, nes kad vaiku baseinas yra tai matau, bet ar yra varlinykas, nes mano mergytei tik 2.5 metuku.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 03 02, 14:43)
Gal kas rugsėjo mėnesiui pirkote bilietus? Pakolkas kiek mačiau tai 2 suaugę + 2 vaikai buvo 1698 Lt.

pirkom, kaina taip tokia, su lagaminu apie 1900 gavosi 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu mergaites smile.gif Ka as be jusu daryciau biggrin.gif
Papildyta:
Bet as kai suvedziau visas pavarde, atsidare tas langas kur kreditines duomenis reik suvest, tai raso visa kaina sad.gif Kazi kodel neima jie tik kokio procentelio pradziai... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Batukė @ 2011 03 02, 15:18)
As ir katik rezervavaus sita viesbuti geguzes 21-28 dienomis. Musu bus 2 suauge ir vaikas, tai siule kambary arba dvi lovos arba viena dvigule ir vaikui pristatoma. pasiemiau su dvigule, sakau gal vietos bus daugiau. O jusu family roomai tai bus is dvieju kambariu. Ju puslapy raso kad family roos turi 2 miegamuosius.
Tik va dabar suabejojau savo pasirinkimu, nes kad vaiku baseinas yra tai matau, bet ar yra varlinykas, nes mano mergytei tik 2.5 metuku.

Per kur rezervavotes? Kiek sumokejot? Ar is kart visa suma reikejo sumoket? 4u.gif
Atsakyti
Speju, kad sitas seimyninis bus rolleyes.gif
Atsakyti
Gegužės mėn antra pusė labai jau populiari tarp mūsų lietuvaičių, susitiksim įtariu su kažkuo tikrai bigsmile.gif Mes jau bilietus turim 14-21 d, dar su viešbučiu sprendžiam klausimą smile.gif Mitsis family man parašė, kad galima sumokėti 30% avansą, jie atsiųs sąskaitą, tai palyginsim kainas kaip pigiausia pirktis. Ar kas nors darėt avansinį pavedimą tiesiogiai viešbučiui, ne per visus tarpinius rezervacijų psl? g.gif

Dėl auto numos, tai čia žiūrinėju, kolkas lyg ir mažiausios kainos iš peržiūrėtų psl:
Auto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Disima: 02 kovo 2011 - 15:10
QUOTE(Disima @ 2011 03 02, 16:01)
Gegužės mėn antra pusė labai jau populiari tarp mūsų lietuvaičių, susitiksim įtariu su kažkuo tikrai bigsmile.gif Mes jau bilietus turim 14-21 d, dar su viešbučiu sprendžiam klausimą smile.gif Mitsis family man parašė, kad galima sumokėti 30% avansą, jie atsiųs sąskaitą, tai palyginsim kainas kaip pigiausia pirktis. Ar kas nors darėt avansinį pavedimą tiesiogiai viešbučiui, ne per visus tarpinius rezervacijų psl? g.gif

Dėl auto numos, tai čia žiūrinėju, kolkas lyg ir mažiausios kainos iš peržiūrėtų psl:
[URL=http://cars.atlaschoice.com/Atlaschoice/deeplink.do?fineSearchCarClass=*&driverAge=55&lang=33&marketId=3&residenceCountry=lt&pickupCountryId=62&pickupCityId=12757&pickupLocationId=27572&pickupDateTime=2011-5-16 11:00&dropoffCountryId=62&dropoffCityId=12757&dropoffLocationId=27572&dropoffDateTime=2011-5-23 10:00&promCode=]Auto[/URL]

Ar dar kas pigiau kur užmatėt? smile.gif

as kai klausiau tiesiogiai viesbucio kainu, tai ju pasiulytos buvo siek tiek didesnes nei www.hotels4u.com - double roomo brangiau gal 60 litu jie prase, o family roomo apie 150 lt brangiau.
Atsakyti
Nu vsio, bilietai jau ir pas mane kišenėje, birželį skrendame. Kitą savaitę busių Berlyne, gal matysiu Mitsis viešbučių atstovų, paklausiu ką jie ten dėl Lietuvos rinkos sakys...
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 02, 14:29)
Labai aciu mergaites smile.gif Ka as be jusu daryciau biggrin.gif
Papildyta:
Bet as kai suvedziau visas pavarde, atsidare tas langas kur kreditines duomenis reik suvest, tai raso visa kaina sad.gif Kazi kodel neima jie tik kokio procentelio pradziai... sad.gif
Papildyta:

Per kur rezervavotes? Kiek sumokejot? Ar is kart visa suma reikejo sumoket? 4u.gif

Nuejau i Wrislit agentura ir jie man mazesne kaina nei visi bookingai, hotel4u ar pats viesbutis. Va turiu pervest avansa dabar 20%, ir dar galesiu atsaukt per savaite jei persigalvosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Batukė: 02 kovo 2011 - 15:10
QUOTE(Udrius @ 2011 03 02, 16:05)
Nu vsio, bilietai jau ir pas mane kišenėje, birželį skrendame. Kitą savaitę busių Berlyne, gal matysiu Mitsis viešbučių atstovų, paklausiu ką jie ten dėl Lietuvos rinkos sakys...

thumbup.gif Lauksim naujienu 4u.gif

Disima, atrodo pigiausias auto variantas, kol kas g.gif

As kai i Mitsis Blue Domes rasiau praeita savaite del kainos ir kitko, tai man liepe susisiekti su kuria nors agentura kur perpardavineja ir per juos pirkti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Batukė @ 2011 03 02, 16:09)
Nuejau i Wrislit agentura ir jie man mazesne kaina nei visi bookingai, hotel4u ar pats viesbutis. Va turiu pervest avansa dabar 20%, ir dar galesiu atsaukt per savaite jei persigalvosiu

Ziuriu ji tik Vilniuj yra. Idomu kiek tas pigiau. Nes paskutiniam puslapyje radau kaina kurios nesiule ne vienas bookingu puslapis. Jau mastau kad maziau ir negali but, bet aisku noretus rask kur pigiau biggrin.gif
Atsakyti
na va prasideda dėl Mitsis smile.gif Šiaip tai paieškokite internete, tirkai yra gerų kainų ir iš Lietuvos, kai kurios netigi su pervežimais smile.gif Ir nereikės vargti su visais bookingais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 02, 16:20)
na va prasideda dėl Mitsis smile.gif Šiaip tai paieškokite internete, tirkai yra gerų kainų ir iš Lietuvos, kai kurios netigi su pervežimais smile.gif Ir nereikės vargti su visais bookingais smile.gif

tai kad nevargas tas bukingas. bet idomumo delei parodyk kas ten is lietuvos yra?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 02, 17:20)

O kodel prasideda? ne tik Mitsis nerezervuoja tiesiogiai, o praso rezervuotis per rezervacijos puslapius ar agenturas, ka kiti ir padare mirksiukas.gif . Udriau, baik zmones gasdinti, juk tik pasiule kokiu budu reikia rezervuoti, kiti iskart tai dare per rezervacines sistemas ir viskas ok mirksiukas.gif Ir taip buna ne tik su Mitsis, ir ne tik Kose.
Atsakyti