Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 16:26)
tai kuris is Mitsis seimos geriausias viesbutis?  g.gif

Blue Domes wub.gif

QUOTE(Disima @ 2011 03 01, 16:43)
Aš irgi prie tų, kuriuos traukia Mitsis viešbučiai bigsmile.gif  Dar neperskaičius jūsų komentarų, į juos vis pasidairau, mąstom ką rinktis, nes norim labai į Kosą, tiksliau jau žinom, kad skrisim gegužę smile.gif
Dar žiūrinėju auto nuomos kaina, gal kas jau užsisakėt, iš kur ėmėt?

Mes skrisim geguzes 14-21 mirksiukas.gif
Auto pigiau per graikiskus puslapius rast. As vis vaikstau is vieno psl i kita ir ziuriu kas kur kiek kainuoja, tik kol kas neuzsakineju nieko tai ir neissaugau tu puslapiu kur randu. Siaip savaitei apie 150 euru. Pigiau neradau schmoll.gif Reiks labiau paieskot kai jau reiks uzsakinet.

QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 17:36)
ne savaitei ir ne dviem planuojam  biggrin.gif  tiesiog retorinis buvo klausymas... jei tarkim kazkur pleze esu ir uzsimanau is kito kioskelio atsigert ar reikia kirst savo viesbucio riba ar galesiu gaut vandens ir man nepriklausanciam  tongue.gif

Ten arciausiai juros kiek supratau bus Norida, siek tiek toleliau Family village ar koks ten, desiniau ziurint nuo juros lyg tas Sun kazkoks ten, o kairiau Blue Domes. Tai i Blue Domes tikrai neileidzia is kitu viesbuciu, ten jau prabangiai. O situose lyg galima baseinais bendrais naudostis, bet atsigerti turesit eit i savo viesbucio kioskeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 01, 17:47)
Blue Domes wub.gif
Ten arciausiai juros kiek supratau bus Norida, siek tiek toleliau Family village ar koks ten, desiniau ziurint nuo juros lyg tas Sun kazkoks ten, o kairiau Blue Domes. Tai i Blue Domes tikrai neileidzia is kitu viesbuciu, ten jau prabangiai. O situose lyg galima baseinais bendrais naudostis, bet atsigerti turesit eit i savo viesbucio kioskeli biggrin.gif

aciu uz atsakymus bigsmile.gif gaila kad blue dome neturi vandens kalneliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 01, 17:47)

tai Noridos kioskelis turbut arciausiai juros, tai i kitus ir nereikes eiti smile.gif. as dar nezinau kur Family village kioskas g.gif
Atsakyti
Ai dar prisiminiau, kad Noridoj yra keli restoranai. Vienas tas viduj kaip visur, pagrindinis. Lauke yra graiku taverna. Galima vietiniu maistu paragaut. Prie juros toks restoranelis yra kur pietums bus mazesnis asortimentas nei pagrindiniame restorane, bet pakankamas. O vakarais jame atsidaro kinu restoranas, kuris irgi nemokamas bet reik is vakaro uzsisakyt staleli. Taip pat visa diena kazkokiam lauko bare dalina hamburgerius, hotdogus ir kitoki "slamsta" biggrin.gif Tai manau su AI tikrai badu nenumirsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2011 03 01, 17:50)
tai Noridos kioskelis turbut arciausiai juros, tai i kitus ir nereikes eiti smile.gif. as dar nezinau kur Family village kioskas  g.gif

As ir nelabai cia ka zinau, tik susidariau toki vaizda is daugybes komentaru ir nuotrauku. Skaitinejau tripadvaisor ar kaip ten vadinas tas psl biggrin.gif labai naudinga info is keliautoju lupu wink.gif
Atsakyti
Skaitinėju apie vandens temperatūrą Kose. Tai gegužę vanduo būna apie 20 laipsnių, panašiai, kaip Baltijos jūra liepos mėn (gal todėl tuo metu ir viešbučiai tokie pigūs?). Kose šilčiausia jūra būna, pasirodo, rugpjūtį- rugsėjį... g.gif

Mane labai domina, ar kam teko atostogauti Kose netipiškai lietuviškai: be AI, ir išvis, maitinantis vien savarankiškai. Ką verta paragauti, gal kur yra koks nors super restoranėlis su vietinės virtuvės šedevriukais; koks vynas ten skanus ir pan. Labai laukčiau minčių šia tema ax.gif

O taip pat, ar ten yra laukinių paplūdimių (ar bent jau tokių, kuriuose išties mažai žmonių)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 01 kovo 2011 - 20:23
QUOTE(flight @ 2011 03 01, 21:17)
Skaitinėju apie vandens temperatūrą Kose. Tai gegužę vanduo būna apie 20 laipsnių, panašiai, kaip Baltijos jūra liepos mėn (gal todėl tuo metu ir viešbučiai tokie pigūs?). Kose šilčiausia jūra būna, pasirodo, rugpjūtį- rugsėjį... g.gif

Mane labai domina, ar kam teko atostogauti Kose netipiškai lietuviškai: be AI, ir išvis, maitinantis vien savarankiškai. Ką verta paragauti, gal kur yra koks nors super restoranėlis su vietinės virtuvės šedevriukais; koks vynas ten skanus  ir pan. Labai laukčiau minčių šia tema  ax.gif

O taip pat, ar ten yra laukinių paplūdimių (ar bent jau tokių, kuriuose išties mažai žmonių)?

kretoj irgi rasoma, kad vanduo apie 20 ir sezonas tik geguzes pabaigoje prasideda (kai nuvaziavome geguzes 10 d., mazesni viesbuciai dar buvo uzdaryti), tai kose panasiai. o jura visose salyse silciausia rugpjuti - rugseji, bet net ir geguze jura man vistiek buvo siltesne nei baltijos... zodziu, susalti neturetume smile.gif

o papludimiu yra laukiniu ir nemazai, skaitinejausi internete.

Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 03 01, 16:59)
Ir man atsake Norida biggrin.gif
Thank you for your e mail. We would like to inform you that since you will be Norida beach guest
you can use only Norida Beach Facilities. You can visit the other hotels and use their pools but
not the bars and the restaurant. The only way of using all other hotels facilities except Blue Domes
is to buy from the reception black bracelets that allows to use bars and restaurant as well. The cost
is 10.00 Euro per bracelet.

Kind regards

Konstantinos Stamatopoulos

Jūs paklauskite ar Jus priims, nes Jūs esate iš Lietuvos...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 01, 22:33)
Jūs paklauskite ar Jus priims, nes Jūs esate iš Lietuvos...

paaiskink g.gif
Atsakyti
Na kiek komentavo , tai Mitsis viešbučiai neparduodami Baltijos rinkai. Nežinau, ar man nemelavo...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 01, 21:40)
Na kiek komentavo , tai Mitsis viešbučiai neparduodami Baltijos rinkai.

O įdomu, kokios priežastys?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 01, 22:40)
Na kiek komentavo , tai Mitsis viešbučiai neparduodami Baltijos rinkai. Nežinau, ar man nemelavo...

tai, kad jau uzsisakiusiu yra, tai tipo neileis biggrin.gif ? Dar tokiu ciudu negirdejau g.gif O jiems pinigas kitaip dvelkia, ar ka? g.gif
Atsakyti