QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 16:26)
tai kuris is Mitsis seimos geriausias viesbutis?
Blue Domes
QUOTE(Disima @ 2011 03 01, 16:43)
Aš irgi prie tų, kuriuos traukia Mitsis viešbučiai Dar neperskaičius jūsų komentarų, į juos vis pasidairau, mąstom ką rinktis, nes norim labai į Kosą, tiksliau jau žinom, kad skrisim gegužę
Dar žiūrinėju auto nuomos kaina, gal kas jau užsisakėt, iš kur ėmėt?
Dar žiūrinėju auto nuomos kaina, gal kas jau užsisakėt, iš kur ėmėt?
Mes skrisim geguzes 14-21
Auto pigiau per graikiskus puslapius rast. As vis vaikstau is vieno psl i kita ir ziuriu kas kur kiek kainuoja, tik kol kas neuzsakineju nieko tai ir neissaugau tu puslapiu kur randu. Siaip savaitei apie 150 euru. Pigiau neradau Reiks labiau paieskot kai jau reiks uzsakinet.
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 17:36)
ne savaitei ir ne dviem planuojam tiesiog retorinis buvo klausymas... jei tarkim kazkur pleze esu ir uzsimanau is kito kioskelio atsigert ar reikia kirst savo viesbucio riba ar galesiu gaut vandens ir man nepriklausanciam
Ten arciausiai juros kiek supratau bus Norida, siek tiek toleliau Family village ar koks ten, desiniau ziurint nuo juros lyg tas Sun kazkoks ten, o kairiau Blue Domes. Tai i Blue Domes tikrai neileidzia is kitu viesbuciu, ten jau prabangiai. O situose lyg galima baseinais bendrais naudostis, bet atsigerti turesit eit i savo viesbucio kioskeli