Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(Lorute @ 2011 03 01, 12:46)
Perziurejau visus Mitsis viesbucius, tai raso, kad tik i Ramira galima eit, apie kitus neuzsimena...

na as dar karta del sventos ramybes parasiau laiska direktoriui, tegu atsako wink.gif
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2011 03 01, 13:46)
na as dar karta del sventos ramybes parasiau laiska direktoriui, tegu atsako wink.gif

As irgi parasiau i Norida Beach biggrin.gif
Atsakyti
na va, labai operatyviai atrase, pasirodo, kad tvarka yra ne visai tokia, kokios norejau smile.gif Cia yra info apie Mitsis Family village, gal Noridoje kita tvarka:

Thank you very much for your e-mail and i hope you are well.
Well our guests cannot use the facilities of the two sister hotels in the complex
Mitsis Norida Beach and Summer Palace unless they buy the Black Bracellet from
the reception of our hotel under the cost of 15 Euro per adult per day.
What you can use free of charge is the facilities of our Sister hotel Mitsis Ramira
Beach in the kos town for when you are away from our hotel on an excursion or if
you have rented a car or a motorbike.
Please feel free to contact me again should you require any further information.

mane tos juodos apyrankes ir suklaidino - kai perskaiciau apie jas anksciau, maniau kad cia ol inkliuzivo apyrankes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anuka: 01 kovo 2011 - 14:26
QUOTE(anuka @ 2011 03 01, 15:23)
na va, labai operatyviai atrase, pasirodo, kad tvarka yra ne visai tokia, kokios norejau smile.gif Cia yra info apie Mitsis Family village, gal Noridoje kita tvarka:

Thank you very much for your e-mail and i hope you are well.
    Well our guests cannot use the facilities of the two sister hotels in the complex
Mitsis Norida Beach and Summer Palace unless they buy the Black Bracellet from
the reception of our hotel under the cost of 15 Euro per adult  per day.
    What you can use free of charge is the facilities of our Sister hotel  Mitsis Ramira
Beach in the kos town for when you are away from our hotel on an excursion or if
you have rented a car or a motorbike.
    Please feel free to contact me again should you require any further information.

Family village gyventojai gali naudotis tik Noridos vandens kalneliais, bent jau as taip supratau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 03 01, 15:26)
Family village gyventojai gali naudotis tik Noridos vandens kalneliais, bent jau as taip supratau. g.gif

jo, sitais galima, cia bendras turtas smile.gif
Atsakyti
Ir man atsake Norida biggrin.gif
Thank you for your e mail. We would like to inform you that since you will be Norida beach guest
you can use only Norida Beach Facilities. You can visit the other hotels and use their pools but
not the bars and the restaurant. The only way of using all other hotels facilities except Blue Domes
is to buy from the reception black bracelets that allows to use bars and restaurant as well. The cost
is 10.00 Euro per bracelet.

Kind regards

Konstantinos Stamatopoulos
Atsakyti
tai kuris is Mitsis seimos geriausias viesbutis? g.gif
Atsakyti
Aš irgi prie tų, kuriuos traukia Mitsis viešbučiai bigsmile.gif Dar neperskaičius jūsų komentarų, į juos vis pasidairau, mąstom ką rinktis, nes norim labai į Kosą, tiksliau jau žinom, kad skrisim gegužę smile.gif
Dar žiūrinėju auto nuomos kaina, gal kas jau užsisakėt, iš kur ėmėt?
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 16:26)
tai kuris is Mitsis seimos geriausias viesbutis?  g.gif

geriausias pagal kokius kriterijus? pagal mane tai Blue Domes geriausias ar kaip ten jis vadinasi. ten jau SPA kategorija turi
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2011 03 01, 16:55)
geriausias pagal kokius kriterijus? pagal mane tai Blue Domes geriausias ar kaip ten jis vadinasi. ten jau SPA kategorija turi

na geriausias kad nuvaziaves i viena galetum visais naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 01, 17:20)
na geriausias kad nuvaziaves i viena galetum visais naudotis  mirksiukas.gif

smile.gif nera tokio. nusiperki papildomai ta apyranke ir tada gali naudotis.
Papildyta:
QUOTE(Disima @ 2011 03 01, 16:43)
Aš irgi prie tų, kuriuos traukia Mitsis viešbučiai bigsmile.gif  Dar neperskaičius jūsų komentarų, į juos vis pasidairau, mąstom ką rinktis, nes norim labai į Kosą, tiksliau jau žinom, kad skrisim gegužę smile.gif
Dar žiūrinėju auto nuomos kaina, gal kas jau užsisakėt, iš kur ėmėt?

mes vietoje ziurinesim masinu nuomas.
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2011 03 01, 16:25)
smile.gif nera tokio. nusiperki papildomai ta apyranke ir tada gali naudotis.

Tai gal kas nors galetu nusipirkti tas apyrankes, pasinaudoti ir parsivezti Lietuvon ? O cia jau parduoti uz puse kainos biggrin.gif
Atsakyti