Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

QUOTE(Caca* @ 2011 02 24, 12:37)
Gal imestumet dviraciu taku zemelapio nuoroda? ax.gif Buciau labai dekinga. 4u.gif

Visgi linkstu, kad busiu apsišovęs su dviračių takais blush2.gif Tai tebus viso labo kokie nors mažai reikšmingi keliai.

129 psl B road mane suklaidino. Bet šiaip visai įdomus žurnaliukas pavartyti smile.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau temoje apie viešbučių kainas. O gal kas žinote, kur ieškot visai pigų, ekonominių variantų (nebūtinai viešbučiai - gali būti privatūs apartamentai ir pan.)?

Ir, kaip manote, ar verta skristi su Ryanair į Kosą, liepą, kaina asmeniui 595 lt, dar prisidės transferas iki nakvynės vietos; nakvynė, maistas. Gal geriau ieškotis variantų per agentūras jau su viskuo? Kita vertus, kadangi šeimos atostogos laabai fiksuotu laiku, gaudyt paskutines minutes - rizikinga, galim neįtaikyt į laiką.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 vasario 2011 - 11:50
Man cia toks klausimas del papludymiu smile.gif Viesasis papludymys, stovi skeciai, gultai. Jie mokami ar ne ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 16:10)
Man cia toks klausimas del papludymiu smile.gif Viesasis papludymys, stovi skeciai, gultai. Jie mokami ar ne ?

manau, kad mokami smile.gif
Atsakyti
tada kiek kainuoja ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2011 02 25, 17:56)
tau cia n turkija Ai  lotuliukas.gif

Ei, tu buvai Graikijos kazkurioj saloj bigsmile.gif Turi zinoti, kainas
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 18:58)
tada kiek kainuoja ?  ax.gif

karves nekainuos... bet 2-5euriukai gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 25, 17:10)

Nezinau, kaip Kos saloje, bet kiek as zinau, tai paprastai, jei jau gultai ir skeciai, tai moki, ir uz gulta ir uz sketi, net jei papludimys ir viesas. cia kiek zinau, tai ir turkijoje taip, ir italijoje, ir kitose salyse. Kad butu kitaip - negirdejau, bet nera ir mano patirtis didele siuo klausimu.
Atsakyti
Kretoj 2 gultai + sketis 9 eurai visai dienai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 02 25, 23:11)
Kretoj 2 gultai + sketis 9 eurai visai dienai wink.gif

Aciu, uz konkretuma 4u.gif O jeigu tik gerokai po pietu ateini, tai vistiek kaip uz visa diena moket ?
Atsakyti
Taip, kada beateini, moki pilna kaina uz gultus. Vaiksto mokesciu surinkejai iki vakaro.

Man istrigo tas, kad bent Kretoje nera privaciu papludymiu. Net jei viesbutis stovi ant juros kranto, gultai vis tiek mokami. Kaip ir visuose kituose papludymiuose. Manau ir kitose Graikijos salose taip pat, neradau niekur parasyta, kad nemokami gultai.

O kaina kiek maciau Kretoje - 2 skeciai ir gultas 6-8 eur. Bet kadangi visas atostogas nardziau su papludimyje isikurusiu nardymo centru, nemokejom uz gultus nei karto blush2.gif
Atsakyti
Turbūt praktiškiau nuskridus nusipirkti pora skėčių ir gulėt ant rankšluosčių... ax.gif

O iš Koso plaukia keltai, tarkim, į Santorini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 vasario 2011 - 23:49
QUOTE(flight @ 2011 02 25, 23:47)
Turbūt praktiškiau nuskridus nusipirkti pora skėčių ir gulėt ant rankšluosčių... ax.gif

O iš Koso plaukia keltai, tarkim, į Santorini?

Na bent jau pigiau, nes didziaja dali laiko planuojam keliauti. Del valandos ar dvieju 8 EUR biski per gerai g.gif

Plaukia Beveik 30 EUR vienam zmogui i viena puse ekonominej vietoj. Kazi kuo ekonomine kede skiriasi nuo Air Seats loung. Juk ne taburete gauni biggrin.gif
Atsakyti