Įkraunama...
Įkraunama...

Kos ir Korfu salos

Taigi, kadangi žinau, kad į šias salas galima nuvykti iš Varšuvos, o į Korfu salą nuo šio sezono ir iš Rygos, tai tiesiog klausiu, gal kas buvote, gal žinote daugiau?

Dėl kelionių iš Rygos - pakolkas žinau, kad skris nuo birželio pabaigos, kainų lygis pus panašus kaip Kretos kelionių.

Aš esu girdėjęs tik apie Korfu salą. Aišku, tie kas buvote Vienoje, turėjote irgi girdėti apie šią salą, kai gidė pasakojo apie Širdžių karalienę. Sako, ji šią salą mėgo kaip savo namus ir ten pailsėdavo jos siela.

taigi, labai lauksiu komentarų ir buvusiųjų pasakojimųsmile.gif
Atsakyti
Aha, man irgi idomus atsiliepimai. Atvarei Udriau cia,o cia jokios info smile.gif Einu per google ieskoti kas cia do salos. Geda prisipazinti,bet pirma karta tokias girdziu smile.gif
Papildyta:
Jei gerai supratau,pagal zemelapi, Kos sala yra netoli Bodrumo? O Korfu is kitos puse,jau kur Italija? Gal dar kokios info apie tas salas turi? Idomu butu daugiau suzinoti biggrin.gif
Atsakyti
Na va neblogą saituką radau:
Korfu sala:
http://www.greeka.co...corfu/index.htm
Kos sala:
http://www.greeka.co...e/kos/index.htm

Čia yra aprašytos visos salos
Atsakyti
Na, aš tik žinau, kad Korfu (graikiškai Kerkyra) sala paveikta stipriai itališkos įtakos. Kažkuriuo metu, tarp karų, ji net priklausė Italijai, tai ir jų vietinis dialektas kažkiek paveiktas, ir Korfu virtuvė kažkiek suitalėjus. biggrin.gif
Šiaip, jei vaizdų norit iš tos salos, pažiūrėkit "Kapitono Korelli mandolina", kur Penelope Kruz ir Nikolas Cage vaidina. Tas filmas ten filmuotas ir susijęs su salos istorija.
Atsakyti
Geia sas,

Off topic kaip saka, bet filmas/knyga apie ivykius Kefalonijoje.
Skaiciau knyga, Kaledu senis atnese smile.gif. Labai patiko knyga, nors neesu skaitaliuku "pro liuboffff" megeja. Filmas atspindi apie 40 proc. ivykiu kurie aprasomi knygoje.

----------------The island of Kefalonia, also known as Cephallenia, Cephallonia, Kefallinia, or Kefallonia (Ancient Greek: Κεφαλληνία; Modern Greek: Κεφαλλονιά or Κεφαλονιά; Italian: Cefalonia), is the largest of the Ionian Islands in western Greece, with an area of 350 sq. miles. -------------------------------------------------

==================
Kphth ine stin kardia mou...
Atsakyti
Siandien netyciom greitomis perverciau travelmenu kataloga...ten yra Kos sala...bet kazkodel niekur internete negaliu rasti kelioniu pasiulymu..ar nemoku g.gif
Udriau, gal jus atskleistumet sia paslapti....
Negi teks dar viena kataloga tempti namo blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

aš irgi kaip pamišusi ieškau info apie Korfu. Jau nusižiurėjau gegužės menesiui kelionę į Saint Spiridon, Acharavi, Korfu/ viesbutis Blue Bay Escape resort (skrisim iš Londono).
Šiek tiek info apie Korfu galima rasti ir čia
http://www.agni.gr
www.corfu777.com

O mes tai čia sugalvojom lekti, nes vyras vaikystej skaite Darelio knyga "Mano šeima ir kiti gyvūnai", kurioje pasakojama apie šios salos gyventojų nuotykius... Jį ta knyga "užveže" tai dabar bandysim gyvai pažiūrėti į vyro vaikystes svajonių salą biggrin.gif

jei kas rasit daugiau info - būtų smagu pasikaitynėti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš buvau du kartus Korfu. man asmeniškai tai PATI gražiausia Graikijos sala smile.gif visiems patariu ten nuvykti. Acharavi nesirinkčiau, toloka nuo sostinės (ne km, o ten keliai tokie sudėtingi biggrin.gif)

PS Mes tp važiavom būtent dėl Darelo, bet grįžom vėl ir važiuosim dar ne kartą.. maistas super, vynas tp, kainos normalios labai
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2008 03 26, 15:32)
Aš buvau du kartus Korfu. man asmeniškai tai PATI gražiausia Graikijos sala smile.gif visiems patariu ten nuvykti. Acharavi nesirinkčiau, toloka nuo sostinės (ne km, o ten keliai tokie sudėtingi biggrin.gif)

PS Mes tp važiavom būtent dėl Darelo, bet grįžom vėl ir važiuosim dar ne kartą.. maistas super, vynas tp, kainos normalios labai

o pasirodo, ir daugiau darelo fanu yra thumbup.gif biggrin.gif
O jus kurioj Korfu vietoje atostogavot?
O tai i Acharavi nepatari vazioti tik del tos priezasris, kad toli nuo Corfu miesto? Ar ir siaip toje salos puseje nera kas veikti? nes as tai kaip tik susigundziau i ta kampa vaziuoti ir smeletam papludimy paguleti ir Albanija pamatyti ax.gif biggrin.gif O ir siaip, bent jau is nuotrauku, tai man ten labai grazu pasirode... ax.gif
Tai, kaip labaiau patyrusei Korfu keliautojai, klausimas - kur ir kaip ten geriau nuomuotis masina? Kokios kainos? Ar is vis imanoma tais ju keliais vazineti? Ar masinoje butu ir vaikiska kedute? Jei taip, ar uz tai rekia papildomai primoketi, kiek?
Atsakyti
na va Ryga paskelbė Korfu viešbučius:
http://www.teztour.l...ogue_crete.html
Pasirenki šalį Korfu ir išmeta 15 viešbučių. neperdaugiausiai, bet...
Atsakyti
Aš rinkčiausi Perama, Kontokali,Dassia, Barbati. Albanija matosi ir iš ten smile.gif) automobilių nuoma ant kiekvieno kampo, vairavimas hmm gal įspūdingas, ypač kai kuriuose salos dalyse (pietinėje ramiai, bet link šiaurinės įspūdžių netrūks, pvz važiuojant į Sidari ir grįžtant atgal ne pajūriu, o salos viduriu biggrin.gif ) Šiaurinėje dalyje pliažai išties gražesni, bet ten tokia daugiau "palanga". Būtinai siūlau imti išvyką jachta apie salą, tikrai puiki ekskursija, pluakiama visą dieną, sustojama uždaruose pliažuose, kepamas barbekiu ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2008 04 01, 08:49)
Aš rinkčiausi Perama, Kontokali,Dassia, Barbati. Albanija matosi ir iš ten smile.gif) automobilių nuoma ant kiekvieno kampo, vairavimas hmm gal įspūdingas, ypač kai kuriuose salos dalyse (pietinėje ramiai, bet link šiaurinės įspūdžių netrūks, pvz važiuojant į Sidari ir grįžtant atgal ne pajūriu, o salos viduriu biggrin.gif ) Šiaurinėje dalyje pliažai išties gražesni, bet ten tokia daugiau "palanga". Būtinai siūlau imti išvyką jachta apie salą, tikrai puiki ekskursija, pluakiama visą dieną, sustojama uždaruose pliažuose, kepamas barbekiu ir tt.

Labai aciu uz info...
kadangi iki keliones dar yra truputi laiko, pabandysiu pasiziureti ka dar gero kas siulo, tai dada galutinai is apsispresim i kuri Corfu kampa leksim smile.gif
O del plaukiojimo, tai bijau, kad mums nelabai gausis tai padaryti, nes vaziuojam atostogauti su dar dvieju neturincia dukryte, o ji pas mus gyvas sidabras, tai, bijau, kad neistvers ilga laika laive... O jei dar karsta bus... unsure.gif
O kazkuriam rusu saite dar isskaiciau, kad zmones su vaikais buvo nusivyle plaukimu, nes labai trumpai budavo ant kranto ir nemazai laiko karstyje laive teko leisti unsure.gif bet ten kazkaip buvo galutinis tikslas Korfu miestas, tai nezinau, ar tu apie ta pati tura kalbi ax.gif
Na, zodziu, ziuresim pagal aplinkybes, bet vistiek aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti