Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinasi į kelnes

QUOTE(Krisliukas @ 2009 01 21, 14:16)
Mums irgi taip budavo, net klizmutes nepadedavo. Dabar bandyk duoti laisvinanciu ,,regulax" (nuo ju skauda pilveli, bet vaikas tikrai issitustins), kad istustinti pilveli. O paskui, tikrai, pabandyk gyslociu arbata, reguleriai duoti. Turetu bent siek tiek lengviau buti.

Gyslociu nusipirkom, jau pora dienu geriam vakarais.
Savaitgali bandysim regulax, o jis vaikams maziems tinkamas? Baisu del skauduliuku... jau ir taip asaryciu nemazai pas mus sad.gif

QUOTE(bizyte @ 2009 01 21, 15:57)
mes taip pat turim sia problema.

aciu uz patarimus, bandysim ir mes taip... nors zaidziam, kai reikia sestis ant puoduko, ir saldainiu duodam, net vakar derejomes doh.gif 1, 2 ar 3 doh.gif (gerai, kad bent derimes del zirniuku su razinom) uz tai, kad atsisestu, o jei padaris, gaus dovanu... jam ta sakau, bet jis nedaro...

nezinau, kaip iskrapsyti ta savaitini kaku unsure.gif doh.gif po spirute padaro, bet kur visa kita? sad.gif kas keisciausia, kad vaikas gerai jauciasi, nestena, nesako kad nori... Galvoju, gal darziuke dare, bet aukletojos sako kad ne, nesuprasi kas kaip sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 22 sausio 2009 - 10:31
QUOTE(insk @ 2009 01 22, 10:30)
Savaitgali bandysim regulax, o jis vaikams maziems tinkamas? Baisu del skauduliuku...

regulax neteko bandyti, bet jei sukelia skausmus vaikui, kol kas apsiribociau gyslociu arbatele, kad nebutu baimes dar daugiau unsure.gif o gyslociu nebandem, reiketu nusipirkti g.gif ir burokeliai tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2009 01 22, 12:12)
regulax neteko bandyti, bet jei sukelia skausmus vaikui, kol kas apsiribociau gyslociu arbatele, kad nebutu baimes dar daugiau unsure.gif o gyslociu nebandem, reiketu nusipirkti g.gif ir burokeliai tikrai padeda thumbup.gif

mano A nevalgo burokeliu doh.gif na bent jau salotu burokeliu, arba sriubos doh.gif

o gal kazkaip kitaip gaminti reikia? g.gif kaip tu duodi? O cia R tavo problemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 01 22, 12:10)
mano A nevalgo burokeliu  doh.gif  na bent jau salotu burokeliu, arba sriubos  doh.gif
o gal kazkaip kitaip gaminti reikia?  g.gif  kaip tu duodi? O cia R tavo problemos?  g.gif

na, jei nevalgo, tai nelabai ir isiulysi tuomet g.gif as verdu burokeliu sriuba, sukapoja po dvi lekstes abi thumbup.gif

su vyresnele problemos, su mazaja viskas gerai mirksiukas.gif nors ji kai pradejo lankyti darzeli, iskart viduriukai uzkietejo, bet pamazu susitvarke viskas smile.gif
Atsakyti
Kad vaikas darzelyje nedaro kaku, labai daznas reiskinys. Maniskis net buvo pradejes i kelnes darzelyje sisiot, nors be pamperso nuo 1,5 metu. Aukletojos nieko nepasake, kad vaikas neina darzelyje i tualeta doh.gif po puses metu tik suzinojau, kad jis visa laika kencia, apie didesni reikala net kalba neina. Bet siaip nemazai suaugusiuju zmoniu turi viesuju tualetu baime.
Atsakyti
QUOTE(Dinadi @ 2009 01 22, 17:38)
Kad vaikas darzelyje nedaro kaku, labai daznas reiskinys. Maniskis net buvo pradejes i kelnes darzelyje sisiot, nors be pamperso nuo 1,5 metu. Aukletojos nieko nepasake, kad vaikas neina darzelyje i tualeta  doh.gif  po puses metu tik suzinojau, kad jis visa laika kencia, apie didesni reikala net kalba neina. Bet siaip nemazai suaugusiuju zmoniu turi viesuju tualetu baime.

oho cia tai tikra beda buvo ,o tai kodel tik po puses metu suzinojot ? kiba aukletojos nemate kad vaikas kencia blink.gif ???

del mano vaikinuko tai i wc vienas neina ,jam dabar 3 metukai smile.gif ,tik tuo atveju atsiseda jeigu as salia bunu jo ir ji palaikau rolleyes.gif gal dar maziukas daryti vienam wc g.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 01 21, 09:02)
visai susinervinusi  verysad.gif  vakar darem klizmute mikrolaks, po 7-10 min ant puodo, vaikas rekia, o nieko nepadare... tik tas skystaliukas isejo... ka daryti? kaip ta kaka iskrapstyti?  unsure.gif  6 dienos nedares  unsure.gif

mums daktarė dar rekomendavo,kaip senovei ax.gif vaikiška muiliuką nudrošti,kaip morkytę ir taip palaikyti truputį ikištą į ruriuką kad žarna prasitampytu blush2.gif vaikui nemalonu,bet tfu,tfu,tfu jau kelis kartus kai buvo kritiška mums padėjo. blush2.gif ir dar pamasažuoju su aliejuku smile.gif kad slidžiau butu smile.gif mums tos klizmutės mikrolaks irgi nepadeda schmoll.gif mums tai 15 dienų buvo užsilaikę todėl labai puikiai suprantu visus kas turi tokią bėdą.stiprybės jums ir jūsų vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
as irgi kazkur skaiciau kad vaikus aukletojos sugedina ar net neleidzia jiems daryti kaku . kad joms butu maziau darbo ( valyti uzpakaliukus ir t.t. ) tai istikruju baisu . mums greitai trys metukai tai jis pats labai vyriskai eina i toleta uzsidaro duris ir padaro savo reikalus , pakviecia mane kad nuvalyciau uzpakaliuka , o valau tai pampers servetelemis , nes su popierium tai nelabai jam patinka . o rudeni zadam eiti i darzeli tai labai idomu kaip bus
Atsakyti
mano didysis taip pat turi tokia beda daro i kelnes o ne ant tuoleto schmoll.gif nuo pat mazumes taip varkstam uzkieteja viduriukai ir bijo ant tuoleto daryt sako skauda ko tik neisbande esam ivariausiu vaistu bet... nieks nepadeda gal isaugs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 01 22, 11:30)
Savaitgali bandysim regulax, o jis vaikams maziems tinkamas? Baisu del skauduliuku... jau ir taip asaryciu nemazai pas mus sad.gif
aciu uz patarimus, bandysim ir mes taip... nors zaidziam, kai reikia sestis ant puoduko, ir saldainiu duodam, net vakar derejomes  doh.gif 1, 2 ar 3 doh.gif  (gerai, kad bent derimes del zirniuku su razinom) uz tai, kad atsisestu, o jei padaris, gaus dovanu... jam ta sakau, bet jis nedaro...

nezinau, kaip iskrapsyti ta savaitini kaku  unsure.gif  doh.gif  po spirute padaro, bet kur visa kita? sad.gif kas keisciausia, kad vaikas gerai jauciasi, nestena, nesako kad nori... Galvoju, gal darziuke dare, bet aukletojos sako kad ne, nesuprasi kas kaip sad.gif

Na matai yra posakis ,,kas tinka vienam vaikui nebutinai tiks kitam". Regulax galima duoti man atrodo tik nuo 5 metu. Bet as daviau, nes kitos iseities nebebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 26 sausio 2009 - 13:30
o man pazistama bedele biggrin.gif mano zuikis ta pati dare. Dabar aciu Dievui viskas gerai. Ko tik neisbandem. Geriausia sodinti kai tik pamatai tai darant ir nesvarbu klykia rekia .Mes palikdavom viena WC ir kol nepadarydavo neisleisdavom.Patikekit po keleto minuciu viskas ciki budavo biggrin.gif Dabar tai iprato daznai daro ir jokiu bedu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux @ 2009 01 26, 15:48)
o man pazistama bedele biggrin.gif mano zuikis ta pati dare. Dabar aciu Dievui viskas gerai. Ko tik neisbandem. Geriausia sodinti kai tik pamatai tai darant ir nesvarbu klykia rekia .Mes palikdavom viena WC ir kol nepadarydavo neisleisdavom.Patikekit po keleto minuciu viskas ciki budavo biggrin.gif Dabar tai iprato daznai daro ir jokiu bedu thumbup.gif

jums pasiseke...

mums sunkiau, jau 9-10 dienu nedaro, bet... per savaitgali gal kokius 15-20 k dare po sauksta kosytes kakucio i triusikelius, galvoju gal taip issikakina kazkiek g.gif
Atsakyti