Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinasi į kelnes

Buvo ir mums pries kokius metus problema,bet kazkaip praejo...dabar labai bijo kai viduriukus paleidzia,nu sakes tada i asaras,visaip ramint turiu,nesuprantu kas jei ten atrodo doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

pas mano mergyte (dabar jai beveik 5 metai) buvo labai rimta problema su tustinimusi, daejom iki to, kad vis patepdavo kelnaites, bet WC nieko nepadarydavo schmoll.gif . ejau per visus gydytojus, niekas nieko rimto nepasiule problemai spresti, tik gerti dufalac. galu gale per diena reikedavo po 6 poras kelnaiciu keisti verysad.gif ir vistiek nieko nepadarydavo, tustindavosi karta per 10 dienu ir tai per didziausius barnius ir riksmus. galu gale praeita vasara issireikalavau pas savo gydytoja, kad israsytu mums siuntima i ligonine, pragulejom ten 2 savaites, net savaitgaliais namo neleisdavo doh.gif , labai daug tyrimu padare tam kad isitikinti ar nera kokios problemos su zarnom. tai problemu su zarnytem nera ir jokio konkretaus patarimo taip pat nedave, bet labai gerai isvale zarnas (dare klizmas net po 2 kartus per diena) ir pradejome gerti Forlax. tai nuo to laiko labai seku sita reikala ir kiekviena diena verciu eiti tustintis, geriausia tai daryti tuo paciu laiku kiekviena diena, labai ziuriu ka valgo, koses yra butinas patiekalas musu dienos meniu, neduodu jokiu batonu, sausainiu ir t.t. ir daznai duodu visokius laisvinancius ir reguliuojancius produktus. vistiek ji labai nenoriai eina tustintis, bet as nenusileidziu, nes tik taip buna viskas tvarkoje ir jeigu jau 4 dienas nesitustina-darau klizmute, nes labai bijau, kad nepasikartotu tas kosmaras kuri teko praeiti pries metus.

Taigi mamytes linkiu Jums daug kantrybes ir sveikatos Jusu vaikuciams. SVARBIAUSIA YRA NEUZLEISTI SITO REIKALO, NES PASEKMES BAISIOS!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motek: 09 gegužės 2011 - 15:02
doh.gif kaip viskas pazystama, ir gaila vaisto tam vieno nera


Dukriukui 3,5 metu ir jau 2 metai kaip vargstam, nei jai skauda nei ka , kojos sukryziuotos ir laiko iki paskutinio doh.gif tik kai jeu pasodinu ant puodo kojas sulenkiu (nes pati tai issiriecia jas isdiezdama, fiziologiskai jau namimanoma pasitustinti) tai jau be bedu ir pastangu pavyksta doh.gif
Atsakyti
Mums 4.5 pasitaiko mums i kelnias" sysiuku " ir ziuriu paskutiniu metu vis dazniau,irgi nezinau kas nutiko,kencia iki paskutinio momento,kol jau nebespeja i tualeta.
Atsakyti
jūsų vietoj su gydytoju nedelsčiau, bent jau telefoninės konsultacijos gal reiktų, kad paties vaiko perdaug negąsdint. blush2.gif
gal prieš tuos kelis mėnesius vaikas patyrė kokį nors stresą?
Atsakyti
QUOTE(*lapyte* @ 2011 07 02, 21:16)
Mums 4.5 pasitaiko mums i kelnias" sysiuku " ir ziuriu paskutiniu metu vis dazniau,irgi nezinau kas nutiko,kencia iki paskutinio momento,kol jau nebespeja i tualeta.

Mums dabar 4m.4men.
Buvo periogas pries pusmeti ,kencia iki paskutino ,bet visada spejam ax.gif paskui pradejau zaidimo metu jam vis priminti gal einam "sysiu" gal jau nori .Vaikai kai ussizaidzia tai neturi kada galvoti kad jie "sysiu"nori .rik jiems priminti. lotuliukas.gif Po savaiteles priminimo .viskas stojo i savo vietas :mirksiukas:Tiesa ir darzelyje jiems daznai primena. thumbup.gif .
Atsakyti
problema ir mums iki skausmo pazistama, vaikas paniskai bijo tustintis, nors kakutis normalus! niekaip nesutariam draugiskai, kad padarysim i tuoleta, laiko iki paskutinio, o po to i kelnytes! istisai kelnytes pritepliotos, bandau aiskint kad negeras kvapas, kad darzeli nenores su juo vaikai draugauti, bet niekaip neissprendziam sios problemos!
Atsakyti
Manasis kai pakeitem gyvenamaja vieta pradejo susidurti su sia problema, stresas matyt. Tai paaiskinau, kad reikia parinkti maista kita ir bus jam viskas gerai. Tai dabar pats reguliuojasi, "nesveiko" maisto, tokio kaip sokoladas, cipsai, kinderiukas ar kt. valgo viena kart dienoj jei is vis valgo ir labai nedaug. Ir pats sako, "mama, noriu normalaus maisto" smile.gif Tai reiskia, kad isalko:)
Nors aisku, suprantu, kad ne tik maistas bet ir kiti faktoriai veikia tuos dalykus.
Atsakyti
Mano bernužėlis irgi apie metus laiko savaitėm nesituštindavo,laikydavo iki negalėjimo,aišku tada jau kieti tie viduriukai pasidarydavo doh.gif Prieš kokį mėnesiuką stebuklingai ėmė daryt kasdien arba kas antrą dieną,o bet tačiau,viduriukai vistiek kieti,dažnai kakoja spirgiukais,bet tikiuos,kad neužilgo viskas susitvarkys,juk jau didelis žingsnis žengtas smile.gif
Sėkmės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Vaikai bijo, nes gi skauda. o skauda, nes užkietja. Taip ir vystosi toliau baimė. reikia tvarkyt mitybą, judėti daugiau, nes ir su žarnynų problemų bus, ir hemorojus ateity laukia.
Atsakyti
Buvo gal porą kartų nelaimė, kad užsižaidė, nespėjo, sušlapo kelnaitės, bet nieko čia tokio. O kad kaku, tai lyg ir ne, nebent butų kokie viduriukai paleisti smarkiai. O taip tuštintis, ir jau 7 m, tai manau tikrai kažkokia bėda.
Atsakyti
Būna kartais, kaip mes vadiname "avarijų", bet retai. Persirengiame, nusiprausiame ir viskas.
Atsakyti