QUOTE(Burbuliuks @ 2005 04 12, 01:23)
Dideli dideli sveikinimai tau NeMamaDar
Oj kai gerai tas tavo gydytojas patarė, kad taip visi
Tikiuosi, kad tuoj visos iš čia žygiuosim už rankučių susikibusios į besilaukiančiųjų gretas
Beje norėjau paklausti iš kokio tu miesto?
Man metų panašiai kaip ir tau (jau už keliolikos dienų 30..oj kiek daug
, net pačiai nesitiki), o ir nieštumas apsibaigė analogiškai tik, kad ilgiau savo
pasidžiaugiau...apie 10 savaičių...tai ir noriu sužinoti pas ką vaikštai, kaip pati gyvenai iki tol ar daug sportavai? ir pan?
Burbuliuk, as gyvenu uz Atlanto ir, deja, kazin ar pades, jei pasakysiu pas koki daktara vaikstau. Man jis patinka, su jumoro jausmu, matosi, kad siek tiek pagyvenes, visa laika su 'bitute' po kaklu. Visai nieko zmogus ir jis man sake, kad nera ko laukti ir po pirmu mmm pradeti, nors pridure, kad nesitiketi is pirmo karto. Sake, jei per 4 menesius nieko neivyks, ateik vel. O va, is pirmos sesijos ir suveike
. Ta karta kalbant su juo ir klausiau apie kelione, nes jau seniai turejom bilietus i Lietuva, tai sake galiu keliauti. T.y. nera irodyta, kad butent skrydis paveikia persileidima. Taip, ir as perskaiciau, jog kitos moterys sieja persileidima su skrydziu, bet as asmeniskai esu kitos nuomones. Mano teorija yra tokia, kad gal tos moterys is prigimties nelinkusios skraidyti ir prisibijo lektuvu, tai jau vienas pasamoninis stresas kyla joms, o tos, kurios zino esancios
, dar labiau pergyvena ir naujas stresas prisideda. O daktarai daznai kaltina stresus, kad ivyksta persileidimas. O man lektuvais LABAI patinka skraidyti (norejau stiuardese buti
) ir siaip keliauti smagu. Siaip keliones negaliu atideti, nes Lietuvoj 7 metus nebuvus, tai dabar labai tikiuosi, kad patirsiu tik teigiamas emocijas per viesnage ir viskas bus i nauda. O kaip bus lemta, taip ir bus. Tiesa, dar mano daktaras sake, jei pastosiu greitai ir gerai jausiuosi netgi nebutina ateiti kol nebusiu 7-8 sav. nescia. Tai va, po keliones kaip tik ir laikas bus eiti.
Jus taip manes negasdinkit, nes rytoj po pietu jau skrendu ir manau, viskas bus OK. Ir nereiks pas jus ateiti su asaromis. NORIU ateiti tik su
.
Tiesa, Burburliuk, as pries pastojant tik lauko tenisa zaidziau savaitgaliais ir dar namuose pusvalandi ant 'dviracio' tipo treniruoklio pasimankstindavau ir viskas. Dabar nesportuoju: lagaminus kraunu ir perkraunu
. Nesu rukore ir labai retai isgerdavau (deja, sveikas gyvenimo budas nesustabde persileidimo
).
Pritariu Ignei, reikia, merginos, ir nuo sio forumo pailseti kartais, ypac po nelaimingu atsitikimu. As po savo persileidimo tiek prisiskaiciau liudnu istoriju, kad maniau ir depresija man kils. Todel nustojau rashyti, ir labai retai skaitydavau, ir gyvenimas prasvito geresnem spalvom.
Visoms gero tikejimo
, o sau linkiu laimingos keliones