Kokere, negasdink manes su tais sapnais. Mano sapnai dazniausiai nesipildo, t.y. daugiausiai vyksta atvirksciai nei sapnuose. Todel maniau, kad nepastojau, kai sapnavau teigiama testo atsakyma. Tai dabar belieka tiketi, kad nors antras sapnas nesipildys, nes jei nervuosiuosi gali taip ir ivykti. As stengiuosi laikytis nuostatos, jog (galbut) reikia ruostis blogam, bet visada tiketi tik gera pabaiga, ir leisti gyvenimui teketi savo vaga (t.y. kuo maziau stresuoti, kol dar neivyko niekas ir pan.), o kaip gyvenimas susiklostys taip ir bus lemta.
Tiesa, kai buvau pastojus pirma karta, tai nejauciau jokiu ypatingu simptomu, gal tik truputi atrode, kad pykina paryciais. Dabar pastojus pajutau, kad mano krutine pasidare jautresne: kai kuriom naktim nepatogu miegoti ant pilvo, kas man labai patinka . Taip pat truputeli galva lengvai paskaudena retkarciais ir kartais pilvo apacia paskaudena kaip pries mmm, bet ne baisiai
Labi sveikinu tave mama jau
uz tave ir tavo leliuka
Man dar reikia palaukti, ryt pas daktariuka ir tada matytsim, jei viskas ciki, pradesim leliuko gamyba
Uoga
uz tave ir tavo leliuka
Man dar reikia palaukti, ryt pas daktariuka ir tada matytsim, jei viskas ciki, pradesim leliuko gamyba
Uoga
Dideli dideli sveikinimai tau NeMamaDar
Oj kai gerai tas tavo gydytojas patarė, kad taip visi
Tikiuosi, kad tuoj visos iš čia žygiuosim už rankučių susikibusios į besilaukiančiųjų gretas
Beje norėjau paklausti iš kokio tu miesto?
Man metų panašiai kaip ir tau (jau už keliolikos dienų 30..oj kiek daug , net pačiai nesitiki), o ir nieštumas apsibaigė analogiškai tik, kad ilgiau savo pasidžiaugiau...apie 10 savaičių...tai ir noriu sužinoti pas ką vaikštai, kaip pati gyvenai iki tol ar daug sportavai? ir pan?
Oj kai gerai tas tavo gydytojas patarė, kad taip visi
Tikiuosi, kad tuoj visos iš čia žygiuosim už rankučių susikibusios į besilaukiančiųjų gretas
Beje norėjau paklausti iš kokio tu miesto?
Man metų panašiai kaip ir tau (jau už keliolikos dienų 30..oj kiek daug , net pačiai nesitiki), o ir nieštumas apsibaigė analogiškai tik, kad ilgiau savo pasidžiaugiau...apie 10 savaičių...tai ir noriu sužinoti pas ką vaikštai, kaip pati gyvenai iki tol ar daug sportavai? ir pan?
NeMamaDar, Tik buk gerute - pasikonsultuok su gydytoju del keliones, nes as vakar temoje "Nestumas ir keliones" prisiskaiciau apie nelaime ir nusprendziau, kad ir man galejo butent nuo skrydzio nelaime atsitikti, o as, kai keliavau dar net tiksliai nezinojau, kad esu nescia, o tik itariau, nes dar net nebuvo atejes mmm laikas.
p.s. o as siandien sapnauvau toki tikra zinojima, kad esu nescia, nors irgi dar nebuvo atejusios mmm dienos. Toki gera vidini jausmeli... Bet, kad man dar liko 2 piliules KT isgerti O gal sapnai gali ispranasauti ir tolimesne ateiti ?
p.s. o as siandien sapnauvau toki tikra zinojima, kad esu nescia, nors irgi dar nebuvo atejusios mmm dienos. Toki gera vidini jausmeli... Bet, kad man dar liko 2 piliules KT isgerti O gal sapnai gali ispranasauti ir tolimesne ateiti ?
Seniai nebuvo toks pagyvėjimas šitam skyrely NeMamaDar-sveikinu....nu tu čia ir pavarei-oho- ...tik tavo vietoje atidėčiau visas keliones...aišku, pati spręsk, kaip elgtis
Igne, kur buvai dingusi???
Kokere, kas ten pas tave per bėdos, antrą kartą darė abraziją?
Burbuliuks, buvai pas gydytoją?
SaldiUoga, kada pas tave buvo persileidimas?
Igne, kur buvai dingusi???
Kokere, kas ten pas tave per bėdos, antrą kartą darė abraziją?
Burbuliuks, buvai pas gydytoją?
SaldiUoga, kada pas tave buvo persileidimas?
QUOTE(ignė @ 2005 04 12, 09:33)
JurateL, buvau dingusi tik trumpam.. ilsejausi nuo forumo Po to jus aplankydavau, bet prasydavau daugiau pas puse metu planuojancias. Kadangi liko 2 KT piliules, tai manau, kad reikia pradeti daugiau galvoti apie gerumus ir laimingus nestumu
Kaip tau sekasi ?
Kaip tau sekasi ?
O aš padžiovus savo smegenėles ir nesuku sau galvos, pagaliau nieko nemaudžia ir neskauda....nesisaugom, bet ir negaminam...kaip bus taip...O kad reikia galvoti tik gerai...tai jau nuo pat pradžių reikia taip, nes blogos mintys tik blokuoja kelią tiem stebukliukams
Žinokit šianakt vėl sapnavau savo vaiką.
Tai buvo mergytė labai labai mažutė ir gražutė bet tai nebuvo ta pati mergytė, kurią du kartus sapnavau per praeitą neštumą
Norėčiau pabrėžti kad šiaip NIEKADA nesapnuoju paskutinis sapnas buvo turbūt sausio mėn
Bliamba, pradėsiu tikėti ir bijoti sapnų
Bet mergytė buvo labai miela
Tai buvo mergytė labai labai mažutė ir gražutė bet tai nebuvo ta pati mergytė, kurią du kartus sapnavau per praeitą neštumą
Norėčiau pabrėžti kad šiaip NIEKADA nesapnuoju paskutinis sapnas buvo turbūt sausio mėn
As irgi sakau, galvas aukstyn ir tik apie gerus dalykus galvojam pasiseks visom
man persileidimas buvo 5 sav. kovo 28 prasidejo... as uz pozityvuma, ryt einu pas daktara, kad paziuretu ar svaru gimdoj ir vel pradesim leliuka gaminti po pirmu menesiniu
Labai dziaugiuosi uz visas . kurioms sekasi, mane ikvepia tiketi, ie as ZINAU, kad viskas bus gerai
Uoga
man persileidimas buvo 5 sav. kovo 28 prasidejo... as uz pozityvuma, ryt einu pas daktara, kad paziuretu ar svaru gimdoj ir vel pradesim leliuka gaminti po pirmu menesiniu
Labai dziaugiuosi uz visas . kurioms sekasi, mane ikvepia tiketi, ie as ZINAU, kad viskas bus gerai
Uoga
QUOTE(Sadi @ 2005 04 12, 10:10)
Žinokit šianakt vėl sapnavau savo vaiką.
Gausi į klyną, vaikus sapnuoja ir bijo kažko ...džiaugtis reikia . O aš praeitą savaitę sapnavau, kad kažkokioj konsultacijoj sėdžiu, o man ir sako-jūs lauketės, aš sakau- negali būti...Va ir pakilo nuotaiką man nuo to sapno...
QUOTE(JurateL. @ 2005 04 12, 09:15)
Tai kad man dar mmm neatėjo, o ti po jų aš pas ją turėčiau eiti... tai laukiu nesulaukiu jų ateinančių