QUOTE(Rupuziokas @ 2014 06 14, 05:13)
padekit kas nors nezinau ka daryti, norisi mirti . Pirmoji meile mane paliko po 13 metu draugystes, vaikui 6 metai (del labai rimtu priezasciu, pagrinde pasikeitusiu gyv. salygu po vyro palikomo, jis auga pas mano tevus, labai toli). Labai sunkiai igyvenau, paliko kai sirgau depresija. Tad buvo visko, meginau zudytis ir pan. Negalejau patiketi, kad po daugiau nei metu sutiksiu kita zmogu, del kurio galeciau numirti. Draugavom 3 menesius, isimylejau is pirmo zvilgsnio, man tai tokia atgaiva buvo po skyrybu, aplamai as patikejau gyvenimu. Mes niekada nesisaugojom, mum taip gera kartu buvo. Kai pranesiau, kad laukiuosi buvau be galo laiminga. Tik esme, as jo paklausiau ar nenori nueiti su manim i zoologijos soda, netrase kaip daznai ir budavo. Atrasydavo tik saulele, pasiilgau, man su tavim gera, tu man apsukai galva.Man kilo negeras jausmas ir parasiau kas jam yra, gal su manim nenori buti, kazka meluoja ir pan. Po to is jo nei zodzio, nei sms atsako, nei ragelio kelia. Nors dar nei paros nepraejo, as lipu sienom, suprantu,. kad mane paliko, nemyli o as laukiuosi. Siprantu, kad turiu darytis isvalyma, bet NEGALIU, neleidzia sazine, as ne tokia. Kaip sunku negaliu. Noriu mirti
Skaitai temos pavadinima pries rasydama i ja? Sita tema tikrai ne vieta apie isvalymus rasyti! Apie savo nelaiminga meile gali skustis kitoje temoje.
Papildyta:
Kaip uzjauciu visas kurios ta patyre Zinau sita jausma, bjaurus jausmas, viena diena dziaugiesi, svajoji renki vardus isivaizduoji kada gims tavo mazylis, o kita diena suzinai kad taip ir nepamatysi savo maziuko Persileidau kai man buvo kazkur 7sav.
Pastojus antra karta paranojiskai eidavau i tualeta ir bijojau pamatyti krauja, abu su vyru buvom labai laimingi, bet ir labai atsargus...
Papildyta:
QUOTE(rutile @ 2014 06 10, 17:53)
Aš pati patyriau 2 persileidimus, bet po kiekvieno gydytojai guosdavo, kaip pati gamta taip sutvarkė. Trečio labai bijojau, todėl nutariau pati tyrimus darytis. Kažkas rekomendavo dr Abraitį, Kauno klinikose, tai nuvažiavau tyrimams. Padarė, pasirodo kraajas per greitai kreša, ir dėl to vaikiukai nebesivystė ir įvyko persileidimai. Išrašė krauja skystinančių vaistų, nštumo laikotarpiu leistis į pilvą kasdien ir trečią išnešiojau be problemu. Kaip skaudu, kai pagalvoji, kad galėjau ir antrą turėti, jei būtų reikiamus atlikę tyrimus po pirmo persileidimo, o ne aiškinę, kad gamta taip sutvarkė
Kiek girdejau, kad nelabai medikai ir tiria po pirmojo persileidimo, pagal juos labai daug nestumu baigiasi ansktyvu persileidu, tai jie tiesiog tai "nuraso" gamtai Jei buna keli is eiles, tada jau tiria