QUOTE(neatspesi @ 2012 05 14, 11:46)
labai uzjauciu nieko turbut nera baisiau...nors gal baisiau kai negyvas gimsta ar jau paauginus netekt...tik pykstu pati ant saves, kad anksciau galvojau kai buvau jauna jog niekada nenoresiu vaiku...jie tokie ir anokie...nervindavo mane...bet pati vaikas buvau...
matyt ir nubaude mane...nors imu dabar pozityviai mastyt...jei dabar issivalys ir atsigausiu po poros menesiu vel galesim bandyt...tik tada jau kaip ir patirties bus siokios tokios...be to ir studijos bus i pabaiga, ir nestresuosiu gal...nes si karta buvo daug nelaimiu, tai streso nesveikai buvo daug...gal del to dar ne laikas buvo...
linkiu sau ir kitom sulaukti sveiko ir mylimo mazuliuko
susimastau dabar, kaip kitos neplanuoja, netycia pastoja...vienos gimdo ir palieka, kitos augina nemyledamos, kitos dar baisiau pasielgia...o tos, kurios taip laukia kryziaus kelius eina kad issipildytu ju svajone
matyt ir nubaude mane...nors imu dabar pozityviai mastyt...jei dabar issivalys ir atsigausiu po poros menesiu vel galesim bandyt...tik tada jau kaip ir patirties bus siokios tokios...be to ir studijos bus i pabaiga, ir nestresuosiu gal...nes si karta buvo daug nelaimiu, tai streso nesveikai buvo daug...gal del to dar ne laikas buvo...
linkiu sau ir kitom sulaukti sveiko ir mylimo mazuliuko
susimastau dabar, kaip kitos neplanuoja, netycia pastoja...vienos gimdo ir palieka, kitos augina nemyledamos, kitos dar baisiau pasielgia...o tos, kurios taip laukia kryziaus kelius eina kad issipildytu ju svajone
kas patiria persileidimus, manau suvokia, jog ne viskas taip paprastas, tik , manau, nereikia kaltint savęs, na aš galiu kaltint gydytoją, nes kalta tikrai ji, bet kam dėl to lengvaiu bus, jau sakiau, kad mažiuko mna niekas nesugrąžins, todėl reikia atsigauti, sustiprėti ir vėl bandyti, man padarė visus tyrimus, esu sveika kaip ridikas, dar ketvirtadienį nuvažiuosiu pas vieną gydytoją ir bus viskas:)