QUOTE(naujoke4 @ 2011 05 09, 13:47)
Matyt kiekvienai skirtingai tie apmąstymai..man padėjo
esi gierdėjusi? ruošiuosi vis ir aš
va į knygyną reiks užsukti pakeliui
o kaip reaguoja TB?sulauki palaikymo?
As irgi knygyne maciau, bet turbut is bibliotekos pasiimsiu paskaityti..
Kiek zinau ne visom skaitosi jo knygos, su daug kuo galima ir nesutikti.. Bet gal nors jose yra bent kokia uzuomina kaip atsigauti, paleisti maziuka ir vel stumtis i prieki...juk metus lauktas.. ne taip paprasta paleist..
MB isvis apie tai nekalba, nenori ne matyt mano asaru ar liudesio. Jam atrodo, kad jau turim nukist visa tai i gilu kamputy ir gyvent siandiena. Man atip greit visko padaryt neiseina.. Zinau, kad tai tik vyriska logika, nes jam irig labai skauda.
Papildyta:
QUOTE(laurriukas @ 2011 03 01, 19:42)
Seikutės,
Šiandien turėjo būti 6 savaitės mano nėštumui, bet pradėjau kraujuoti. Per dieną bus kokių gerų pora šaukštų šviežio kraujo. Nuvažiavau pas ginę, pažiūrėjo echo, sako persileidimas. Skausmas kaip per eilines mėnesines, bet kraujo mažiau.
Prisiskaičiau čia SM apie tai kaip kai kurioms būna ale mėnesinės ir nėštumo metu. Tuo labiau kad mano mama kai manęs laukėsi ir jai buvo pirmą mėnesį.
Tai va ir apgaudinėju turbūt save..
Norėjau paklausti, kada jums po persileidimo išnyko kiti nėštumo požymiai, pvz krūtinės jautrumas, mieguistumas?
Ar stiprus buvo kraujavimas? Daugiau nei per mėnesines, ar mažiau? Kada jau vertėtų pakartoti nėštumo testą, dėl šventos ramybės? Kada išnksta iš organizmo pilnai nėštumo hormonas?
Labas, kaip viskas baiges? Gal ivyko stebuklas?
Kadangi man persileidima sukele vaistais, tai skausmas buvo labai stiprus, jautesi net saremiai, kraujavau gausiai 11 dienu. Kodel gine sake, kad persileidimas? neplake sirdute? Mane su mazesniu kraujavimu gulde i patologini, tasyk viskas susitvarke, bet jau po savaites nuejus eilinio vizito suzinojau, kad nera sirdies veiklos
Nezinau, kaip kitom mergaitem, bet man labai skaudejo, kraujo buvo daug, iskrito gemaliukas pirma, paskui krito gabalai gleivines..
Viskas ivyko 04.13, o NT dar rodo silpna antra juostele. Sako HCG sumazeja iki nenestuminio lygio po pirmu menesiniu. Jeigu kartosi NT iskart po kraujavimo, net jei tai persileidimas - dar rodys II. Jeigu persileidimas, turetu isnykti pozymiai.