Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimas

Aurelija(?), Jus patyrete labai stipru emocini sukretima (vienu metu suzinojot ir apie nestuma ir apie persileidima plius dar saviverte susverdejo, nes nepastebejot nestumo). Ar negali buti, kad lytinio gyvenimo sutrikimai atsirade po to gimsta is Jusu psichologines bukles?
O kas del menesiniu nestumo metu, tai labai retai, bet pasitaiko, kad net is pastojus buna silpnesnes nei iprasta menesines. Tada nusilupa ta gleivines dalis, kurioje neisitvirtines embrionas. Nekaltinkite saves del to, kas nutiko. Galbut pabandytkite apie savo jausmus pasikalbet su jusu draugu ar siaip artimu zmogumi? O jei tokio neturite, gal praverstu psichologo pagalba?
Atsakyti
laba diena norejau jusu pasiteirauti man jau penktas menesis po visu situ negeru ivykiu kaip praradau leliuka viskas seip tai gerai pas mane uzgijo bet kip myliuosi su vyru vis pradeda kraujingos isskyros begti bet po dienos viskas vel normaliai ..ar cia kas nors negerai?nors atrodo jau turetu but viskas ten atsistate i savo vezes..nesuprantu..gal kas susidure su tuo?ir lyg jau pradejome planuoti leliuka vel bet man vis dar baugu del sito kad vel kas nebutu blogai..aciu is karto uz atsakyma
Papildyta:
QUOTE(Aurelija(?) @ 2010 01 15, 17:50)
Sveikos, visos bėdos kada nors turi pasibaigti. Man persileidimas buvo rugpjūtį, buvo didžiulis šokas, nes net nežinojau, kad laukiausi, visą vasarą buvo mėnesinės, tik truputį silpnesnės, keista buvo tik tai, kad sustambėjau, galvojau, kad tiesiog nuo sėdėjimo namuose, bet rugpjūtį mėnesines keturias dienas vėlavo, o po to pasipylė krešuliais kaip niekad ir patekau į ligoninę, o ten jau ir pasake, kad jau viskas, padarė narkozę ir išvežė į operacinę. Prabudusi buvau labai pasimetusi, nesupratau kas vyko, galvojau kodel man taip atsitiko, galvojau, kad buvau katik pastojus, bet pasirodo, kad buvo jau du ar trys mėnesiai, o lelius miręs jau kurį laiką, kad iš jo jau nieko nebelikę ir būtinai reikia išvalyt krešulius, buvau baisia prislėgta, nesuvokiau kaip galėjau visiškai nepastebėti nėštumo. Daktarė sakė,kad viskas baigėsi gan gerai, kraujavau dar dvi savaites,o dar po dviejų prasidėjo mėnesinės, kurios buvo labai stiprios, vos susitvarkiau, nesiliovė ir visokie maudimai ir skausmai, apie seksą su vyru visai pamiršom. Viskas aprimo po kokių trijų mėnesių, įsidėjau spiralę, nes bijojau vėl pastoti, bet tada pasirodo mylintis beveik visai nejaučiu malonumo, o kartais netgi skausmą, viskas tęsiasi iki šiol, daktarai nieko aiškaus nesako, bijau, kad tai nepraeis. Gal kamnors taip yra buvę, kad dingo jautrumas?Kiek tai gali tęstis?

uzjauciu jus lb lb lb..isivaizduoju koks jums buvo sukretimas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėjau paklausti ar kam nors buvo vaikučio apsigimimų, nuo kurių jis miršta? Ir ar poto dar kas pagimdė sveika vaikuti?

Man visas nėštumas buvo be komplikacijų. Gydytojai sakė, kad viskas gerai, kai 26 savaitę staigiai pradėjo augti pilvas. 29 savaitę gydytojai pamatė, kad pilve labai daug vandenų. Nusiuntė į ligoninę išsitirti. Klaipėdos ligoninėj nieko nematė ir išsiuntė į kauną. Kaune jau kita dieną pamatė, kad vaikelis turi stemplės atrezija ir nesimato skrandžio pūslės. 33 savaitę sustojo vaiko širdutė. Jau praėjo jau beveik 5 mėnesiai. Po mėnesio galėčiau vėl bandyt pastot, bet bijau kad nebūtų vėl tokių nelaimių. Nors gydytojai man sako, kad antra kart taip tikrai nebus. Tai norėjau pasiklaust ar kam nors panašiai yra buvę.
Atsakyti
Sveikutes. kokius tyrimus butina pasidaryti ivykus persileidimui? man astunta savaite buvo.
Atsakyti
Hormonu, chlamidiju. citomegalo, afs sindromo dariausi, skydliaukes.
Na man buvo dvi nelaimes... daktarai sake nieko nereikia, bet dariausi...dar laukiu keliu ats... jau 5 gavau ir visi geri hormonai, bet rado man citomegalo virusa... sad.gif Labai bijau...laukiu kito Igm dabar rezultato... sad.gif
Atsakyti
jau turėjau 2 persileidimus,pirmom nėštumo savaitėm...... verysad.gif
skaudu......
Atsakyti
Turejusios du persileidimus ar neissivystancius darykite AFS!!!
Atsakyti
QUOTE(primawera @ 2010 02 24, 15:38)
norėjau paklausti ar kam nors buvo vaikučio apsigimimų, nuo kurių jis miršta? Ir ar poto dar kas pagimdė sveika vaikuti?

Taip. Mano dukterėčia po pirmo vaikučio (apsigimimai buvo nesuderinami su gyvybe) pagimdė du sveikus vaikučius.
Atsakyti
Sveikos. Kiek menesiu po abrazijos zadat saugotis. Viena mano gydytoja sako, kad galim planuot leliuka is kart po pirmu menesiniu, o kita (privati), sako, kad reikia puse metu laukti.
Atsakyti
QUOTE(LinVik @ 2010 09 04, 16:23)
Sveikos. Kiek menesiu po abrazijos zadat saugotis. Viena mano gydytoja sako, kad galim planuot leliuka is kart po pirmu menesiniu, o kita (privati), sako, kad reikia puse metu laukti.

Teoriškai geriausia palaukti 6 mėn. Praktiškai galima jau ir po 3 pradėt.
Atsakyti
sveikos, as vakar turejau persileidima...ka tik gryzau is ligonines, visas veidas uztines nuo asaru, jau taip skauda sirdi. Pasirodo mano progesterono kiekis kraujyje labai mazas buvo. Nezinau ka dabar daryti, sake gerti nieko nereikia, tik bandyti vel po 3 menesiu. Bet juk tas progesterono kiekis nepadides jeigu nieko nesiimsiu. Pastoti bandeme 8 menesius...net nezinau ko griebtis dabar. gal patarsite?
Atsakyti
Labai labai gaila, žinau, kaip jautiesi.

Jei ir toliau galvoji pastoti, tai siūlau pradėt gerti Folio rūgštį jau dabar. Nežinau kaip dėl to progesterono, bet folio rūgštį reik gert keli mėn. prieš pastojant. Aš gegužę persileidau, liepė gydytoja iš kart gert folį. Pastojau vėl po 2 mėn. ax.gif
Atsakyti