Sveikutes
kazkaip paskaitineju, kad viskas gerai cia (aisku ne visada ), svarbu , kad kuo reciau ateitu nauju i si skyreli...nebent seip su gerom naujienom
mano tyrimai, kiek dare pasirodo visi geri , tai labai apsidziaugiau , net biski nustebau, nes kazkaip tikiesi blogiausio...tai va, bet dabar atidejom planavima iki rugpjucio, nes biski kitu planu turim
bet vistiek as su jumis
QUOTE(Sadi @ 2005 04 19, 15:14)
Tik nedrisk nervuotis :console
Nėra ko norėti iš to mūsų vargšo organizmo., gal jis dar šoke po persileidimo, cistos ir viso kito. Duok pailsėt
Nėra ko norėti iš to mūsų vargšo organizmo., gal jis dar šoke po persileidimo, cistos ir viso kito. Duok pailsėt
....ilsėtis...ilsėtis...užteks jam ilsėtis, marš į darbą...kai pasens-pailsės...nėr čia ko ...
O kaip tavasis, jau dareisi hormonų tyrimus?
Asticus svarbiausia kad visi tyrimai pas tave geri , ir dar kiek pazystu is cia kurios zadejo palaukti ir........tapo tikiuosi kad ir tau taip bus As dabar tikiu kad nieko nera smagiau kaip "netyciukas"
JurateL tikiuosi nors 3 menesius leisi savo organizmui pailseti?
QUOTE(Asticus @ 2005 04 19, 15:57)
Sveikutes
kazkaip paskaitineju, kad viskas gerai cia (aisku ne visada ), svarbu , kad kuo reciau ateitu nauju i si skyreli...nebent seip su gerom naujienom
mano tyrimai, kiek dare pasirodo visi geri , tai labai apsidziaugiau , net biski nustebau, nes kazkaip tikiesi blogiausio...tai va, bet dabar atidejom planavima iki rugpjucio, nes biski kitu planu turim
bet vistiek as su jumis
bet vistiek as su jumis
Sveikutė :
Sveikinu tave su geromis naujienomis
aš irgi atidėjau planavimą iki rugpjūčio, tad yra tikimybė, kad kartu žygiuosim į skyrelį
Burbuliuks, o kodel atidejai
QUOTE(Droka @ 2005 04 19, 17:18)
JurateL tikiuosi nors 3 menesius leisi savo organizmui pailseti?
Jau nori nenori tie 3 gausis, nors planavau po pirmų mmm, bet ta cista viską pamaišė...baisia nekantri, jau taip noriu ...jau taip noriu... ...net galva svaigsta, kaip noriu ...o kada tu planuosi?
QUOTE(Burbuliuks @ 2005 04 19, 17:35)
Sveikutė :
aš irgi atidėjau planavimą iki rugpjūčio, tad yra tikimybė, kad kartu žygiuosim į skyrelį
kaip faina butu
tikiuosi taip ir bus
QUOTE(Droka @ 2005 04 19, 18:04)
Burbuliuks, o kodel atidejai
Labas
Na atidėjau, tai labai noriu pasidaryti tyrimus...
na ir gydytoja man neleidžia..nors jaučiu mėnesį nusuksiu nuo jos rekomenduojamo laukimo...
Nes man reiktų bandyti tik rugsėjį, o kaip tyčia tada vyro nebus
tai ir bandyti neišeitų...
QUOTE(JurateL. @ 2005 04 19, 18:12)
....ilsėtis...ilsėtis...užteks jam ilsėtis, marš į darbą...kai pasens-pailsės...nėr čia ko ...
oj oj oj kokia nekantri
Aš einu rytoj pas gydytoja, duos man siuntimą. Kaip tik bus antra fazė, gal tirsim iškart progesteroną? Jei iškart, tai gal nuo sekančio ir planuot leis? už kokių 20 dienų ir pradėt būtų galima O jei ne - tai viskas pagal planą - sekantis ciklas tyrimamas ir nuo birželio berods 16 startuojam
Rytoj žinosiu daugiau
Ką sako tavo BT širyt?
QUOTE(Asticus @ 2005 04 20, 07:00)
aš irgi tikiuosi...nes prieš tai iš pirmo karto gavosi...tad jei ne ta nelaimė jau būčiau su pilvuku...ir skyrelyje....
bet tikiuosi, kad rugsėjį žygiuosim susikibę už rankučių į skyrelį
QUOTE(JurateL. @ 2005 04 19, 19:28)
Jau nori nenori tie 3 gausis, nors planavau po pirmų mmm, bet ta cista viską pamaišė...baisia nekantri, jau taip noriu ...jau taip noriu... ...net galva svaigsta, kaip noriu ...o kada tu planuosi?
Droka jau mačiau pas planuojančias
Dėl norėjimo tai ir man jau stogas nuvažiavo Prisirinkau kokių nuostabių paveiksliuku siūvinėjimui Susigalvojau kad savo zuikiui išsiūvinėsiu krūvą pagalvių su meškiais
Va tokiais
Jau visai nusvaigau