QUOTE(Žemaitė @ 2005 04 18, 08:59)
Cha cha cha... sveikutės - aš irgi prie jūsų jungiuosi...
irgi pradėjau planuoti tik virš 30... ir nesupykit, kad jau turiu leliu - bet jis dar mažas, ir kaip sakė Droka, kadangi norėčiau dviejų, tai pirmą pasigimdziau ir is karto 32 sukako, taigi, manau tinku prie jūsų...
Nors turiu prisipažinti, kartais būna minčių, kad galėjau anksčiau... dabar, kai ellius reikalauja dėmesio ir žaismingumo... vaikiškumo... kartais pagaunu save, kad mes ją auklėjam abu su vyru per daug rimtuoliškai "suaugusiai". Ir šauna mintis, ar vaikui tas gerai.
Pas mus šeimoj taip. Ir močiutė metuose sukūrė šeimą, ir amno mama, ir mes su sese, tai tikrai galiu pasakyt, kad kitoks auklėjimas jaučiasi biški. Paauglystėj rodos nebūdavo apie ką šnekėti su "vaikigaliais" - amžiokais...
bet virš 25 susivienodinom kažkaip. Ir tas toks rimtuoliškas požiūris į viską kartais pasirodo esąs senamadiškas. Aš čia apie save kalbu. Ir pradedu bijoti, kad nepadaryčiau tokios klaidos auklėjant savo vaikus - kad nesugadinčiau jų ir išmokyčiau būti ir vaikais, ne tik - suaugusiais...
Čia taip... monologas gavosi...
Ir tau turiu ką atsakyt
Mano mama mane pagimdė mane būdama 20 metų o mano sesę - 40
labai pergyveno, galvojo kaip čia bus ir pan.... Bet pagimdė ir augina ir Dominyką auga normaliu vaiku
Darželyje bendrauja labai smagiai, šoka gražiai lipdo ir pan. Sakyčiau pliusas gimdymo tokiam amžiuje tai kad vaikai yra protingesni. (Aš taip manau)
mano sesei įdomu skaityt, puzles deliot ir pan. Visokie lavinamieji žaidimai. Manau kad "suaugę" ir gyvenime įsitvirtine tėvai gali duoti šiek tiek daugiau vaikui.
Aš jokiu būdu nesakau kad jauni tėvai blogai.