Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimas

QUOTE(Burbuliuks @ 2005 04 12, 17:27)
O šiaip malonu girdėti, kad yar ir daugiau tokio amžiaus būsimų mamyčių  drinks_cheers.gif
Nors nesijaučiu vieniša ir kažkokia nenormali  blush2.gif

o as jauciuosi siek tiek nenormaliai, kad tik 34 pradejau planuoti nestuke.gif . taip isejo. norejau susirasti bendraminciu ir papliurpti ta tema, atidariau nauja tema ir kazkodel panaikino ja. gal atidaryti vel is naujo, nes ziuriu musu ne tiek ir mazai kam virs 30...? nes jaunesnes kazkodel nesupranta musu, joms atrodo, kad tai neproblema...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrb: 15 balandžio 2005 - 19:21
4u.gif mrb tikrai nesijausk kazkokia kitokia jeigu pradedi planuoti tik dabar, as is viso galvoju, kad vyresnes moterys kurios gimdo yra saunuoles. Pavyzd. as stabiliai jau stoviu ant koju, materialiai pilnai apsirupinusi, karjera puiki, tad dabar jau jokiu stresu tik vaikucius ir gimdyti biggrin.gif.Jeigu noreciau tik vieno maziuko tai gimdyciau ant 35metu, bet kadangi galvoju apie 3 tad pradedu nuo 31 ax.gif ir is viso mes ilgiau jausimes jaunos, nes musu maziukai bus dar mazi, o kurios pasigimde jaunos, tai vaikai kai dideli ir pats jautiesi senesnis.......... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2005 04 15, 22:57)
4u.gif mrb tikrai nesijausk kazkokia kitokia jeigu pradedi planuoti tik dabar, as is viso galvoju, kad vyresnes moterys kurios gimdo yra saunuoles. Pavyzd. as stabiliai jau stoviu ant koju, materialiai pilnai apsirupinusi, karjera puiki, tad dabar jau jokiu stresu tik vaikucius ir gimdyti  biggrin.gif.Jeigu noreciau tik vieno maziuko tai gimdyciau ant 35metu, bet kadangi galvoju apie 3 tad pradedu nuo 31   ax.gif  ir is viso mes ilgiau jausimes jaunos, nes musu maziukai bus dar mazi, o kurios pasigimde jaunos, tai vaikai kai dideli ir pats jautiesi senesnis.......... tongue.gif

aciu uz padrasinimus. biggrin.gif blush2.gif as taip pat tvirtai stoviu ant koju... buitis superine, bet 34 blush2.gif . bet kaip sakai stiprybes ir i prieki. sekmes ir tau.gal susitiksim tame paciame nestukiu skyrelyje..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrb: 16 balandžio 2005 - 17:09
mrb ax.gif labai tikiuosi kad greitai plepesim ir nestuke.gif skyrelije.....Ir tikrai tikiu kad mums pasiseks labai greitai, nes pavasaris sako daro stebuklus wub.gif
Atsakyti
Sveikos mrb ir Droka 4u.gif

Kaip malonu, kad ne viena aš tokia, kur karjerą padarius ir gyvenime šiaip viskas jau sutvarkyta drinks_cheers.gif
Labai fainai kai yra bendraminčių ir aš kaip ir jūs tikiuosi, kad neužilgo mes visos eisim į nestuke.gif skyrelį mirksiukas.gif
Jei atidarysit naują skyrelį toms kur viš 30, man į až parašykit, būtinai prisijugsiu..
labai fainai būtų pasiplepėti su bendramintėmis thumbup.gif

Geros dienos visoms
o man sunki darbo diena prasideda.... doh.gif
teks išsijuosus plušti..o po savaitgalio taip sunku nusiteikti... schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2005 04 18, 08:28)
Sveikos mrb ir Droka  4u.gif

Kaip malonu, kad ne viena aš tokia, kur karjerą padarius ir gyvenime šiaip viskas jau sutvarkyta  drinks_cheers.gif
Labai fainai kai yra bendraminčių ir aš kaip ir jūs tikiuosi, kad neužilgo mes visos eisim į  nestuke.gif  skyrelį  mirksiukas.gif
Jei atidarysit naują skyrelį toms kur viš 30, man į až parašykit, būtinai prisijugsiu..
labai fainai būtų pasiplepėti su bendramintėmis  thumbup.gif

Mergytės, kodėl norit eiti į kitą skyrelį? Manau kad nesvarbu ar 30 ar 27 g.gif Aš irgi tvarkiau buitį ir dariau karjerą ir tik dabar galvoju apie 2.gif. neikit niekur, ka? 4u.gif Na nebent pas neštukes nestuke.gif

4u.gif
Atsakyti
Cha cha cha... sveikutės - aš irgi prie jūsų jungiuosi... thumbup.gif irgi pradėjau planuoti tik virš 30... ir nesupykit, kad jau turiu leliu - bet jis dar mažas, ir kaip sakė Droka, kadangi norėčiau dviejų, tai pirmą pasigimdziau ir is karto 32 sukako, taigi, manau tinku prie jūsų... rolleyes.gif
Nors turiu prisipažinti, kartais būna minčių, kad galėjau anksčiau... dabar, kai ellius reikalauja dėmesio ir žaismingumo... vaikiškumo... kartais pagaunu save, kad mes ją auklėjam abu su vyru per daug rimtuoliškai "suaugusiai". Ir šauna mintis, ar vaikui tas gerai.
Pas mus šeimoj taip. Ir močiutė metuose sukūrė šeimą, ir amno mama, ir mes su sese, tai tikrai galiu pasakyt, kad kitoks auklėjimas jaučiasi biški. Paauglystėj rodos nebūdavo apie ką šnekėti su "vaikigaliais" - amžiokais... unsure.gif bet virš 25 susivienodinom kažkaip. Ir tas toks rimtuoliškas požiūris į viską kartais pasirodo esąs senamadiškas. Aš čia apie save kalbu. Ir pradedu bijoti, kad nepadaryčiau tokios klaidos auklėjant savo vaikus - kad nesugadinčiau jų ir išmokyčiau būti ir vaikais, ne tik - suaugusiais... unsure.gif
Čia taip... monologas gavosi... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaitė @ 2005 04 18, 08:59)
Cha cha cha... sveikutės - aš irgi prie jūsų jungiuosi... thumbup.gif  irgi pradėjau planuoti tik virš 30... ir nesupykit, kad jau turiu leliu - bet jis dar mažas, ir kaip sakė Droka, kadangi norėčiau dviejų, tai pirmą pasigimdziau ir is karto 32 sukako, taigi, manau tinku prie jūsų... rolleyes.gif
Nors turiu prisipažinti, kartais būna minčių, kad galėjau anksčiau... dabar, kai ellius reikalauja dėmesio ir žaismingumo... vaikiškumo... kartais pagaunu save, kad mes ją auklėjam abu su vyru per daug rimtuoliškai "suaugusiai". Ir šauna mintis, ar vaikui tas gerai.
Pas mus šeimoj taip. Ir močiutė metuose sukūrė šeimą, ir amno mama, ir mes su sese, tai tikrai galiu pasakyt, kad kitoks auklėjimas jaučiasi biški. Paauglystėj rodos nebūdavo apie ką šnekėti su "vaikigaliais" - amžiokais... unsure.gif  bet virš 25 susivienodinom kažkaip. Ir tas toks rimtuoliškas požiūris į viską kartais pasirodo esąs senamadiškas. Aš čia apie save kalbu. Ir pradedu bijoti, kad nepadaryčiau tokios klaidos auklėjant savo vaikus - kad nesugadinčiau jų ir išmokyčiau būti ir vaikais, ne tik - suaugusiais... unsure.gif
Čia taip... monologas gavosi... cool.gif

Ir tau turiu ką atsakyt mirksiukas.gif Mano mama mane pagimdė mane būdama 20 metų o mano sesę - 40 thumbup.gif labai pergyveno, galvojo kaip čia bus ir pan.... Bet pagimdė ir augina ir Dominyką auga normaliu vaiku wub.gif Darželyje bendrauja labai smagiai, šoka gražiai lipdo ir pan. Sakyčiau pliusas gimdymo tokiam amžiuje tai kad vaikai yra protingesni. (Aš taip manau) g.gif mano sesei įdomu skaityt, puzles deliot ir pan. Visokie lavinamieji žaidimai. Manau kad "suaugę" ir gyvenime įsitvirtine tėvai gali duoti šiek tiek daugiau vaikui.

Aš jokiu būdu nesakau kad jauni tėvai blogai. 4u.gif

Atsakyti
Dėl lavinimo, sutinku, kad požiūris gal kitoks, kitos vertybės, ir kitaip žiūri į poreikius sau, ir poreikius vaikui. Bet nu tikrai kažkiek to jaunatviško nutrūktgalviškumo nėra. Viską darai apgalvotai ir nespontaniškai ir ne "bilekaip" - bent jau stengiesi, ir dėl to pvz daugelis mao draugių - kurios turi jau vaikiukus, nesupranta, kodėl man svarbu "režimas" vaikui, ir pietų meigas, o ne kur nors "nuvaryti" su tuo vaiku... Bet aš nesiskundžiu. Aš tik konstatuoju skirtumus, ir tai buvo mano pačios pasirinkimas. Antrą kartą daryčiau tą patį, turbūt, arba bent panašiai. tongue.gif
Atsakyti
O, Jaratel kaip tik taves ieškojau smile.gif Kaip tavo reikaliukai? Gal jau ką nudirbot nesisaugodami? mirksiukas.gif

Mes irgi savaitgali be apsaugų išdykavom, bet aš žinau kad man ne vaisingos dienos ax.gif Per vaisingas teks kentėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 18 balandžio 2005 - 08:58
Oi , kaip rimtai jūs čia kalbat...

O aš įnikau į temperatūros matavimą...ech, niekada nemaniau, kad tai toks užkrečiantis dalykas ax.gif ...ir kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių-nieko nesuprantu...abejoju, kad kas šį mėnesį bus...bet tiek to, užtai savaitgalį tapsiu krikštamote ir jau turėsiu "neoficelų" sūnuką wub.gif ...O tu, Sadi, su tokiais žaidimais žinai kur nueiti gali rolleyes.gif nestuke.gif thumbup.gif ...žinai ką susitarėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2005 04 18, 10:13)
Oi , kaip rimtai jūs čia kalbat...

O aš įnikau į temperatūros matavimą...ech, niekada nemaniau, kad tai toks užkrečiantis dalykas  ax.gif ...ir kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių-nieko nesuprantu...abejoju, kad kas šį mėnesį bus...bet tiek to, užtai savaitgalį tapsiu krikštamote ir jau turėsiu "neoficelų" sūnuką wub.gif ...O tu, Sadi, su tokiais žaidimais žinai kur nueiti gali  rolleyes.gif  nestuke.gif  thumbup.gif ...žinai ką susitarėm  blush2.gif

Mano krikštasuniui jau 21 ax.gif

O dėl BT - klausk drąsiai, jau tampu profe ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 18 balandžio 2005 - 09:19