Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(lianuza @ 2008 05 27, 11:05)
tai kad man visai cia kukliai  g.gif

na, man dar kukliau patinka ax.gif biggrin.gif

QUOTE(TAILER @ 2008 05 27, 19:53)
man ir patinka kukliai, bet graziai drinks_cheers.gif gal turi kokiu pavyzdeliu pasirinkus? ax.gif

oj, zinok, pavyzdeliu nerenku ax.gif paprasciausiai nueisiu i geliu salona ir uzsakant savo puokste is tu paciu gelyciu paprasysiu padaryti mini puokstytes ar kelias gelytes, kurias galima butu prie veidrodeliu priristi ax.gif masiniukas bus visas juodas, be to, pobeda, tai, manau, puosnumo uzteks tikrai smile.gif

na va, specialiai paieskojau kokio nors papuosimo. Aisku, nesikapsciau labai po neta, bet pirmas papuosimas, kuris man patiko, tai sis.. uztektu tokios gelytes visai masinai papuosti, arba dvieju maximum ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 27 gegužės 2008 - 21:57
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 27, 22:50)
na, man dar kukliau patinka ax.gif  biggrin.gif
oj, zinok, pavyzdeliu nerenku ax.gif paprasciausiai nueisiu i geliu salona ir uzsakant savo puokste is tu paciu gelyciu paprasysiu padaryti mini puokstytes ar kelias gelytes, kurias galima butu prie veidrodeliu priristi ax.gif  masiniukas bus visas juodas, be to, pobeda, tai, manau, puosnumo uzteks tikrai smile.gif

na va, specialiai paieskojau kokio nors papuosimo. Aisku, nesikapsciau labai po neta, bet pirmas papuosimas, kuris man patiko, tai sis.. uztektu tokios gelytes visai masinai papuosti, arba dvieju maximum ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Gražus paskutinis papuošimas. Kuklu, bet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 26, 18:23)
o koki masinuka turit? ir is kurio jus miesto?  rolleyes.gif

mes is Vilniaus, galesiu veliau tau atsiusti nuotrauk.volgsvagen passat 2005metu baltas,tvarkingas,na man tai tikrai grazus,i savo vestuves juo vaziuosim.bet tamsinti visi langai,tai nzn,gal kam nepatiks,bet masina zymiai graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 29, 13:48)
mes is Vilniaus, galesiu veliau tau atsiusti nuotrauk.volgsvagen passat 2005metu baltas,tvarkingas,na man tai tikrai grazus,i savo vestuves juo vaziuosim.bet tamsinti visi langai,tai nzn,gal kam nepatiks,bet masina zymiai graziau atrodo smile.gif

mums netinka rolleyes.gif , mes is Klaipedos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 29, 15:36)
mums netinka  rolleyes.gif , mes is Klaipedos  ax.gif

bet ar tikrai taip masinos brangiai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 29, 14:53)
bet ar tikrai taip masinos brangiai kainuoja?

nesu 100% tikra, bet kiek puslapiu parveriau, kur raso kainas - tai taip.
Mes dar neziurejom sau masinos, kai isinuomosim, tada galesiu tiksliau pasakyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 29, 15:56)
nesu 100% tikra, bet kiek puslapiu parveriau, kur raso kainas - tai taip.
Mes dar neziurejom sau masinos, kai isinuomosim, tada galesiu tiksliau pasakyt  rolleyes.gif

mes nuomosimes volgas keturias, tai 1val 100lt, plius uz kiekvienos masinos atvaryma is Kauno (o vestuves Vilniuje, Vilniuje keturiu vienodu volgu is vieno tiekejo neradome) dar 150lt, tai vat sumoje 2800lt uz keturias volgas gaunasi mums reikalingam laikui. zodziu, nepigu tikrai smile.gif
Atsakyti
nežinau,ar kas buvo tokias nuotraukas dėjęs, bet dedu ką randu
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti